Teg, Umeå

Verkstadsgatan lgh 3-1402

Välkommen till det nya kvarteret Verkstan på Teg med ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge. Här uppför Skanska 61 lägenheter med inflyttning 2022. Här upplever du kontrasten mellan ljusa och öppna lägenheter och industridetaljer samt stora balkonger och terasser.

På den lummiga innergården finns det lilla extra som ett Orangeri där man kan avnjuta middagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Att bo här på Teg innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som utbudet i stan, gå promenader vid älven och besöka köpcentrumet Avion med bland annat IKEA.

Tycker ni om att resa eller pendlar i jobbet kommer ni att uppskatta det smidiga avståndet till Umeå Airport som tar dig vidare till många platser både i Sverige och Europa.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 117 kvm
Avgift 6138 kr/mån
Rum 4
Våning 4 av 5
Hiss Nej
Pris 5 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Malin Persson (Umeå)
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Endast en lägenhet kvar!

Malin Persson (Umeå)

Malin Persson (Umeå)

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Verkstadsgatan lgh 3-1402

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 117 kvm.
Hiss Nej

Välkommen in i denna kvadratsmarta 4:a! Lägenheten har vattenburna radiatorer med mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX). Väggarna som är av betong och gipsväggar är vitmålade och ekparkett, 3-stav pryder golvet.

HALL
Rymlig hall med gott om utrymme för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob och städskåp. Bostaden har ljusmålade väggar och genomgående ekparkettgolv.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett skapar en trevlig rymd. Köket har skåpinredning från Marbodal. Vita släta köksluckor och laminatbänkskiva med underlimmad vask. Vita vitvaror från Siemens som kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll. Från köket når du bostadens härliga balkong.

SOVRUM 1
Sovrum med utrymme för säng och tillhörande sängbord. Bra förvaring i två garderober.

SOVRUM 2
Sovrum med utrymme för säng och tillhörande sängbord.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Gott om förvaring i klädkammare och dessutom ett eget badrum med golvstående wc-stol, toalettpappershållare, tvättställ med kommod, blandare och spegel med belysning samt dusch.

BADRUM
Badrummet är inrett med kakel och klinker. Övrig inredning består av golvstående wc-stol, toalettpappershållare, handdukskrokar, dusch med vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod, blandare och spegel med belysning samt vit tvättmaskin och torktumlare.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3-1402 i Verkstan 1
Pris 5 495 000 kr
Avgift 6138 kr/mån
Andel i förening 2,413%

Förening

Föreningsnamn Verkstan 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769639-0678
Äkta/oäkta förening Oäkta

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns tre förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden och Karlavagnen) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende