Visningar

Torsdag 2 December KL: 16:45 - 17:15 Bokad visning. Anmälan krävs! Boka
Hyllie, Malmö

Allétorget 6

Välkommen till en alldeles förtjusande bostad i hjärtat av Hyllie med en enastående takhöjd! Stora fönsterpartier från golv till tak med ett fantastiskt ljusinsläpp, spatiös stenlagd uteplats om ca 15kvm för sommarkvällarna och ett sovloft som gör att denna marklägenhet verkligen sticker ut ur mängden. Bostaden erbjuder dessutom ett trevligt kök med moderna och stilrena materialval samt goda ytor för matlagning och matplats, generösa sällskapsytor med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum med direkt utgång till uteplatsen. Detta är ett boende som måste upplevas på plats!

Här bor du med närhet till nära Hyllie Station, City Gross, parken och Emporia. Välkommen på visning!

Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: källarförråd

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 50 kvm
Avgift 2867 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 2 095 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecca Ekblad
Reg. Fastighetsmäklare
0735-87 05 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Christina Ovallius
Fastighetsmäklare
0708-25 63 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Smart planerad marklägenhet med en enastående takhöjd i hjärtat av Hyllie!

Planritning IMG_3517 Utomhus

Planritning
Planritning
IMG_3517
IMG_3517
Utomhus
Utomhus
Rebecca Ekblad

Rebecca Ekblad

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Allétorget 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 50 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 50 kvm
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX

Rum

Hall

Välkomnande hall som erbjuder ett smakprov av bostadens förbryllande takhöjd samtidigt som man direkt möts av bostadens generösa ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna! Gott om plats för förvaring med 3 platsbyggda garderober precis innanför dörren.

Kök

Stilrent och modernt kök i vitt utförande som erbjuder generöst med såväl förvaringsmöjligheter som arbetsyta och matplats. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, ugn, häll, fläkt och kombinerad kyl/frys. Öppet mot vardagsrummet & utgång till uteplatsen.

Vardagsrum

Mellan vardagsrum och kök erbjuds en social och öppen planlösning. Med sina otroliga takhöjd, vackra fönster med fantastiskt ljusinsläpp utgör detta rum något alldeles extra. En riktig WOW-känsla får man här. Rummet känns socialt och välkomnande och bjuder in till trevligt umgänge, en naturlig samlingsplats!

Sovrum

Sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och garderober om så önskas, 2 platsbyggda garderober finns precis utanför. Via en stege når man loftet från detta rum och utgång till uteplatsen finns.

Badrum

Stort och stilrent badrum med mörkt klinkergolv som möter väggarnas vita kakel. Badrummet är utrustat med golvvärme och består av badkar, WC, kombimaskin , handfat med kommod för förvaring samt spegel med belysning.

Uteplats

I den stenbelagda uteplatsen mot gårdssidan med den hissnande storleken sätter bara fantasin gränsen på inredningsmöjligheter

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-11-16

Ekonomi

Lägenhetsnummer 210776001-0212 i Brf Cortado
Pris 2 095 000 kr utgångspris
Avgift 2867 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme och bostadsrättstillägg. Kallvatten, varmvatten och el debiteras i efterhand baserat på faktiskt förbrukning. Obligatoriskt tillägg 174 kr/månad för Triple Play ( kabel-tv och bredband 100/100)
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,0619%

Uteplats

Mark vid uteplats är upplåten med bostadsrätt. Bostadsrättshavaren ska hålla uteplatsen i god ordning vilket innebär att bostadsrättshavaren omfattas för vårdplikten av denne.

Förening

Föreningsnamn Brf Cortado
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769616-2143
Epostadress info@brfcortado.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Cortado registrerades 2016. Bostadshusen byggdes med Riksbyggen som byggherre och NBI som totalentreprenör. Inflytt skedde i april och maj 2019. Fastigheten består av 2 flerbostadshus, 78 lägenheter på 6 respektive 4 våningsplan och 4 lokaler. På våning 6 har varje trapphus sin egen takterrass med plats för sittgrupp, planteringar och fin utsikt över området. På gården finns plats för odling, lek och sittgrupper. Lokalerna hyrs ut till en cykelhandlare, ett närlivs, ett tryckeri samt kontor för skönhetsrådgivning.
Riksbyggen sköter både den ekonomiska och den tekniska förvaltningen.

Gemensamma utrymmen såsom 1 miljörum, 1 gemensamhetslokal, 4 cykelrum, 4 rullstolsförråd/laddningsrum samt 1 cykelverkstad/förråd.

Föreningen har sänkt årsavgiften med 10% from 2021-01-01.
Äger föreningen marken Föreningen äger marken.
Antal lägenheter 78
Antal lokaler 4
Renoveringar Inga planerade renoveringar i dagsläget
Parkering Malmö Stad har i området parkeringshus där det går att hyra plats.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till ComHems nät med triple play och kostnaden är ett obligatoriskt tillägg till årsavgiften. Det innebär att TV (grundutbud), bredband och fasta kostnaden för IP-telefoni ingår. Alla lägenheter har 100/100 Mbit/s. Det går som enskild medlem att betala för högre hastighet och då hänvisar vi medlemmarna att kontakta ComHem direkt för utbud och kostnader.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Ovanstående information är inhämtad från årsredovisningen och föreningen. Spekulanter uppmanas att noga läsa igenom informationen och hänvisar för ytterligare frågor till hemsidan eller föreningen. https://brfcortado.se/

Cykelrummet i markplan ut mot Hyllie Allé är försett med kameraövervakning. Kamerorna finns för att förebygga brott och öka tryggheten i föreningens utrymmen. Filmerna används endast som bevismaterial efter någon händelse och ingen löpande bevakning sker. Endast två ledamöter i styrelsen har tillgång till materialet. Filmerna sparas i 14 dagar och raderas sedan automatiskt.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende