Ursvik, Sundbyberg

Ursviks Allé 21, 2 TR

Av säljaren accepterat pris! I populära Ursvik finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och nyproducerade lägenhet på andra våningen i projektet The Tube. Balkong i söderläge och öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent inrett badrum, gott om förvaring och rymligt sovrum. Gemensam takterrass om 60 kvm med en fantastisk utsikt, garage under fastigheten samt möjlighet att nyttja föreningens poolbil. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden. Snabbt tillträde är möjligt!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 46 kvm
Avgift 2875 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 2 475 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Ulrika Lindqvist
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 00 97
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Ulrika Lindqvist

Ulrika Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ursviks Allé 21, 2 TR

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 46 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Av säljaren accepterat pris! I populära Ursvik finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och nyproducerade lägenhet på andra våningen i projektet The Tube. Balkong i söderläge och öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent inrett badrum, gott om förvaring och rymligt sovrum. Gemensam takterrass om 60 kvm med en fantastisk utsikt, garage under fastigheten samt möjlighet att nyttja föreningens poolbil. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden. Snabbt tillträde möjligt!

HALL
Välkomnande hall med säkerhetsdörr, ekparkett och vita väggar. Gott om plats för avhängning och mer förvaring genom fyra garderober en liten bit in i lägenheten.

SOVRUM
In till vänster från hallen genom en skjutdörr finns lägenhetens sovrum med ekparkett, vita väggar och ett fönster. Gott om plats för säng, sängbord samt arbetshörna vid fönstret.

BADRUM
Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Inrett med WC, tvättställ, spegelskåp, duschhörna och kombimaskin.

KÖK
Smakfullt kök med ekparkett, vita väggar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är inrett med vita, släta luckor och bänkskivor i laminat med kakel ovanför. Utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys, samt förberett för mikro i väggskåp.

VARDAGSRUM
Generöst och ljust vardagsrum med plats för soffa, matplats och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens balkong.

BALKONG
Stor och solig balkong i bästa söderläge med plats för utemöbler och grönska.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd på garageplan som man når med hissen.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 46 kvm
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1210 i Brf The Tube
Pris 2 475 000 kr Accepterat pris
Avgift 2875 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten och grundutbud TV.

Förening

Föreningsnamn Brf The Tube
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769627-9483
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 2014 och består ett flerbostadshus i fyra våningar med 54 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Huset är byggt 2017-2018 och föreningen äger marken.

I dagsläget (2021-01-20) finns inga beslut om avgiftsförändringar. Avgifterna höjdes med 1,5 % den 1 januari 2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i garageplan som nås med hiss. Sopsug utanför fastigheten. Det finns även ett grovsoprum i garageplan med kärl för sopsortering. I garaget finns även 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på 60 kvm med pentry och WC intill som medlemmarna kan nyttja. Det finns också en gästlägenhet med en bäddsoffa för två personer, ett enklare kök samt ett badrum. Postboxar finns placerade i entréplan.
Anteckningar OMRÅDE I närheten finns Ursviks motionsspår som erbjuder trevliga och natursköna promenader eller joggingrundor. På vintern prepareras löpspåren till skidspår. Vid motionsområdet finns även utegym, mountainbikespår och fotbollsplan. Efter träningspassen finns det möjlighet att bada bastu i motionsgården. Du tar dig smidigt och lätt till Bromma blocks, Mall of Scandinavia, Lötsjön samt härliga Hagaparken. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat med en omväxlande natur av skog, Igelbäcken och öppen mark. Buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. Buss 540 går från E18 till Bergshamra T-bana och Ulriksdal pendeltågsstation. I framtidsplanerna finns tvärbana planerad med två hållplatser i Ursvik, framtida Ursviks Torg och en vid Norra Ursvik.
Antal lägenheter 50
Renoveringar Då huset stod klart 2017-2018 finns inga planer på kommande renoveringar.
Parkering I föreningen har ett garage i bottenplan med 9 st garageplatser varav en handikapplats. Dessutom finns 2 st poolbilar som medlemmarna kan hyra över dagen eller i ett par timmar. Garageplats kostar 1000 kr/mån och i dagsläget (2021-01-20) är det kö till samtliga platser. I övrigt råder boendeparkering i Sundbyberg, ca 600 kr/månad. Ansökan görs på sundbyberg.se och en ansökningsavgift om 150 kr per år och tillstånd tillkommer.
Tv och bredband Föreningen har tecknat ett avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning. Kostnad för bredband och digital-TV ingår inte i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Övrigt OMRÅDE
I närheten finns Ursviks motionsspår som erbjuder trevliga och natursköna promenader eller joggingrundor. På vintern prepareras löpspåren till skidspår. Vid motionsområdet finns även utegym, mountainbikespår och fotbollsplan. Efter träningspassen finns det möjlighet att bada bastu i motionsgården.

Du tar dig smidigt och lätt till Bromma blocks, Mall of Scandinavia, Lötsjön samt härliga Hagaparken. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat med en omväxlande natur av skog, Igelbäcken och öppen mark.

Buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. Buss 540 går från E18 till Bergshamra T-bana och Ulriksdal pendeltågsstation. I framtidsplanerna finns tvärbana planerad med två hållplatser i Ursvik, framtida Ursviks Torg och en vid Norra Ursvik.

Dokument

Området

I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk.

Närområde

Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger samt service.

Kommunikation

Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen.
I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2022 beräknas Tvärbanan var igång med två stationer vid Ursviks Torg samt Ursvik norra.

Övrigt

På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Räkna på ditt nya boende