Viken, Viken

Pilvägen 9

Varmt välkomna till detta charmiga, friköpta radhus på Pilvägen i Viken! Detta radhus erbjuder möjligheter som bara fantasin kan sätta stopp för! Med en av längans största trädgårdar finns det gott om utrymme för att sätta upp en carport för två bilar, ett större trädäck, förvaring i förrådet och varför inte ett spabad också? Invändigt bjuds vi på generösa sällskapsytor och ett stort sovrum där båda rummen har egen utgång till trädäcket. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter för skor och jackor med plats för ytterligare förvaring tack vare den anslutande klädkammaren. Upp genom luckan i klädkammaren nås den oinredda vinden med 1.85m till nock, här skulle ni eventuellt kunna ordna ett sovrum till, se alternativ planlösning (OBS! Uppmaning att kontakta kommunen). Ett stort rymligt kök med vita luckor, bänkskiva i svart granit och ett vitt kaklat stänkskydd tillsammans med slitstark utrustning i form av diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll, köksfläkt, mikrovågsugn samt kyl & frys. Badrummet är helkaklat med blått på golvet och vitt på väggarna, här finns också tvättmaskin från BOSCH, handfat med kommod, spegelskåp, WC, dusch med glasdörrar samt golvvärme. Genomgående för hela huset är nyligen belagt parkettgolv samt nymålade väggar.

På Pilvägen bor du i ett lugnt och barnvänligt område med grönområden runt dig. På bara några minuters promenad når du ICA Nära, Folktandvården och smådjurskliniken Evidensia. För dig med barn så når man enkelt Viken skolan och lekplatser också det genom några minuters promenad. Hoppar du istället upp på cykeln så kommer du på cirka fem minuter ner till den vackra småbåtshamnen med fina restauranger och mysiga hamnliv. Via buss som går både söderut mot Helsingborg och norrut mot Höganäs/Mölle flera gånger i timmen så är det perfekt för pendlaren eller en dag i staden.

Behöver ni sälja er nuvarande bostad för att ta nästa kliv i er bostadskarriär? Hör gärna av er till mig så hjälper jag er att lägga upp en plan för er försäljning utifrån just era behov!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 60 kvm
Rum 2
Tomt 232 kvm
Byggnadsår 1966
Pris 2 495 000 kr Eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Kevin Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Charmigt radhus i populära Viken!

Fastighetskarta

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Kevin Andersson

Kevin Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Pilvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 60 kvm. taxeringsinformation

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL: In genom ytterdörren möts ni utav en ljus hall med vita väggar och golvet är belagt med parkett som är genomgående för bostaden. Här erbjuds gott om avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring i den anslutande klädkammaren.

BADRUM: Till höger från ytterdörren nås bostadens badrum som är helkaklat med blått på golvet och vitt på väggarna. Utrustning som finns i badrummet är WC, dusch med glasdörrar, spegelskåp, handfat med kommod, tvättmaskin från BOSCH samt golvvärme.

KÖK: Till vänster från ytterdörren nås det rymliga köket med vita luckor, bänkskiva i svart granit och ett vitt kaklat stänkskydd. Utrustningen i köket är kyl & frys, inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin.

SOVRUM: I sovrummet har vi en lugn grå färg på väggarna och gott om utrymme för en större säng. Från sovrummet hittar ni även en av de två utgångarna till trädäcket.

ALLRUM: I det stora allrummet finns det gott om plats för de sociala tillställningarna. Med plats för soffgrupp, tv-möbel, tv och fåtölj. Här hittar ni den andra utgången till trädäcket och den mysiga trädgården med potential som bara fantasin kan sätta stopp för!

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 1966
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Mexisten
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Tegel
Grundläggning Platta på mark
Uppvärmning El - vattenburen värme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja
Datum 2019-12-17
Energikonsumtion 144 kWh/m2 år.
Primärenergital 281

Ekonomi

Pris 2 495 000 kr Eller högstbjudande
Taxeringsvärde 1 247 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 729 000 kr
Värdeår 1966
Summa inteckningar 1 695 000 kr
Fastighetsskatt 8 524 kr
Driftkostnad 27 175 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Försäkring: 6 000 kr
 • Renhållning: 1 375 kr
 • Hushållsström: 15 000 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 4 800 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 729 000 kr
 • Smahusmark: 518 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 232 kvm

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Byggnadsplan

  Dokument

  Området

  Räkna på ditt nya boende