Ullna Strand, Täby

Ugglevägen 2, Stor balkong

+ Stor halvinglasad balkong i sydvästläge
+ Barnvänligt område
+ Nära natur och friluftsliv
+ Låg avgift

För mer information om bostaden och eventuella visningar, vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Är ni en familj som önskar en modernt boende i den nya stadsdelen Ullna Strand i Täby? Här har du en stor och rymlig lägenhet som disponerar 3 sovrum, ett fullutrustat kök med fina detaljer, ett stort och ljust vardagsrum med direkt utgång till den insynsskyddade balkongen. Här har du närhet till både natur runt Ullnasjön och Rönningesjön, förskolor och skolor (Täby friskola i Ullna strand, Hägerneholmsskolan). I direkt närhet av lägenheten finns även närbutik med postombud, frisörsalong, restaurang och gym. Vid Arninge centrum finns ett stort utbud av allt ifrån ICA kvantum, Coop, Lidl, Sats, Systembolaget, Dollar store och mycket mer. Besök www.Arningecentrum.se för mer information.

Brf Skogsvåningarna består av fyra stycken flerfamiljshus i tre våningar med totalt 48 lägenheter byggda år 2014-2015 i natursköna Arninge-Ullna i Täby kommun. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov. Besök gärna föreningens hemsida för mer information om föreningen www.brfskogsvaningarna.se

För mer information om bostaden vänlingen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 88 kvm
Avgift 4714 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 2, Stor balkong

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 88 kvm.
Hiss Ja

Hall
Välkomnade hall med säkerhetsdörr och gott om avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum / Uteplats
Stort och ljust vardagsrum med ljust golv och målade väggar. I vardagsrummet har du plats för stor soffa där hela familjen får plats samtidigt som det finns gott om yta för lek för de små. Utgång till den stora balkongen som är halvt inglasad för att skydda mot vind och nederbörd så att du kan nyttja den mer än vad säsongen tillåter.

Kök
Köket har en semiöppen planlösning vilket skapar en egen köksdel i lägenheten samtidigt som den binds ihop med resten av lägenheten. Här har du gott om arbetsytor och fullstora vitvaror. Du har även plats för ett större matbord för flera personer. Häll, fläkt, diskho, ugn, mikro kyl, frys och diskmaskin.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker med underliggande värme på golv. WC och handfat, blandare och badkar. Kommod under handfat och överskåp med spegel och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Sovrum 1
Master bedroom med förvaring i form av garderober och målade väggar.

Sovrum 2
Detta sovrum används idag som kontor. Gott om plats för förvaring samt utgång till balkongen.

Sovrum 3
Ljust sovrum med gott om plats för säng. Här finns även en klädkammare med ingång längst in i rummet.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 88 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme, golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden Byggentreprenör: Titania Bygg & VVS AB
Fiber från 2021 (ingår i hyran)
Övriga byggnader Soprum och cykelförråd finns gemensamt

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-12-19
Primärenergital 104

Ekonomi

Avgift 4714 kr/mån
Kommentar i avgiften ingår: Uppvärmning, vatten, TV och Bredband (Telia) 100/100 mbit/s
Driftkostnad 2 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 400 kr

Driftkostnaden är en schablonskostad. Försäkringskostnad tillkommer och varierar mellan bolagen.

Andel i förening 2,4265%

Uteplats

Stor balkong

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769626-2422
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport. Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburna radiatorer samt vattenburen golvvärme i badrummen.

Dokument

Området

Ullna Strand är ett nybyggt område med blandad bebyggelse i direkt närhet till Natur och Grönska. Omtyckt och barnvänligt område med närhet till Ullnasjön.

Närområde

I anslutning till Ullna Strand ligger handelsområdet Arninge Centrum. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, apotek och mycket mer.

Kommunikation

Här finns goda bussförbindelser från Ulla Strand till Danderyds sjukhus och Täby Centrum. Planer för byggande av Roslagsbanan från Arninge Centrum!

Parkering

Fri parkering på gatan.

Räkna på ditt nya boende