Täby Centrum, TÄBY

Åkerbyvägen 360

Varmt välkommen till denna trevliga och unika lägenhet på Åkerbyvägen 360. Här bor du i en ljus och fräsch lägenhet som är omgjord från 2rok till 3rok. Lägenheten är väldisponerad med genomgående bra planlösning och fönster i två väderstreck. Bostaden ligger på den sista gården, som tack vare sitt läge är den mest eftertraktade, med närhet till skog, grönområden, skola och förskolor. Runt hörnet har du bussar till Täby Centrum och Arninge (615) även nattbussen från Mörby centrum (695) stannar där. Du har lika nära till både Enstastationen och stationen Galoppfältet och Täby-centrum (Roslagsbanan) som bara är några minuters gångavstånd bort.

Fastighetens portar har elektroniska lås. Insynsskyddat boende i en av Täbys populäraste bostadsrättsföreningar med god ekonomi.

Ett stenkast från lägenheten ligger Täby Centrum som har allt att erbjuda i form av shopping, livsmedelsbutiker, systembolag, bio och flertalet restauranger vilket är perfekt för dig som inte alltid vill åka in till stan. Kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki för mer information johanna.peltomaki@mohv.se eller ring 072-555 09 47.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 64 kvm
Avgift 3042 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1965-1969
Pris

Ansvarig mäklare
Johanna Peltomäki
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 09 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fräscht omgjord 2:a till 3:a på bästa läget!

snart här guhl

snart här guhl
snart här guhl

Planritning

Johanna Peltomäki

Johanna Peltomäki

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Åkerbyvägen 360

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 1965-1969
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall & klädkammare

Inbjudande entré. Plats för avhängning av ytterkläder och i anslutning finns en stor rymlig klädkammare. Härifrån har du bra blick över stora delar av lägenheten. Säkerhetsdörr.

Kök & balkong

Trevligt kök med vita köksluckor och arbetsbänk i trä. Kakel ovan bänkskiva. Induktionshäll och integrerad ugn samt mikro. Helintegrerad diskmaskin. Kyl/frys. Generös matplats för stora sällskap med fönsterpartier ut mot balkongen i söderläge. Balkongerna har tidigare via föreningen glasats in samt blivit djupare vilket gör detta till en härlig oas att spendera många timmar på.

Vardagsrum

Ljust och fräscht vardagsrum med plats för stor soffa där hela familjen kan umgås tillsammans.

Sovrum

Vardagsrummet har tidigare delats av och via en uppsatt vägg har man kunnat skapa ett till sovrum som idag disponeras som en stor och härlig walk-in-closet.

Master bedroom

Stort, ljust Master bedroom med plats för dubbelsäng och garderober om så önskas.

Badrum

Stilrent, renoverat badrum från 2012 med badkar och wc. Handfat med kommod och handdukstork med infällda spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 6 kvm.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-06-07
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0744 i Brf Farmen
Avgift 3042 kr/mån
Kommentar Det tillkommer 85 kr per månad avseende kabeltvavgift samt balkongtillägg om 230 kr per månad. Total månadskostnad till föreningen 3 358 kr.
Driftkostnad 6 937 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 837 kr
  • Hushållsström: 4 100 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,0866%

Förening

Föreningsnamn Brf Farmen
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716000-0209
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Farmen ligger på Åkerbyvägen i Täby, strax norr om Täby Centrum. Föreningen består av trevåningshus uppdelade på fem rymliga och lummiga gårdar. Nyligen byggdes balkongerna om och förseddes med mycket användbara och eleganta inglasningar.
Föreningen består av trevåningshus uppdelade på fem rymliga och lummiga gårdar. Nyligen byggdes balkongerna om och förseddes med mycket användbara och eleganta inglasningar.
I Brf Farmen finns lägenheter i många olika storlekar, från 1:or på 39,5 m2 till 6:or på 131,5 m2. Lägenheterna är ljusa och välplanerade. Här bor människor i alla åldrar, vilket bidrar till den trevliga boendemiljön.
Antal lägenheter 866
Antal lokaler 12
Renoveringar Tubus system AB har utfört relining av fastigheternas samtliga avloppssystem under åren 2014- 2016.
Fönsterbytet av samtliga fönster i BRF Farmen utfördes av Mockfjärds AB.
Parkering Brf Farmen har 1.069 parkeringsplatser, varav 101 är garage och 284 upplysta carports. Dessutom finns parkeringshus för knappt 20 motorcyklar. Samtliga parkeringsplatser har utrustats med motorvärmare, som kan fjärrstyras via telefonen och Internet. Kö till parkering. Till Farmen hör också 50 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser.
Tv och bredband Com Hem är leverantör av kabel-tv. Grundutbudet med 8 favoriter och On Demand ingår i hyran men man har möjlighet att utöka med fler kanaler och/eller mer avancerade boxar som TiVo. Internetabonnemanget hos Ownit ingår i månadsavgiften och har en kapacitet på 1000/1000 Mbps.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närområde

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Räkna på ditt nya boende