Limhamns Sjöstad, LIMHAMN

Fernissagatan 12

Här bor du på havsnära läge med trevliga promenadstråk, restauranger och närheten till Limhamns centrum. En fantastisk lägenhet med en takhöjd upp mot 4 meter! Genomgående hög standard där planeringen är optimal med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med plats för större säng och i lägenheten finns också ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin. Lägenhetens höjdpunkt är den stora balkongen som vetter mot soliga söder och erbjuder en helt underbar havsutsikt. En social lägenhet på toppläge för den mest kräsne!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52 kvm
Avgift 3296 kr/mån
Rum 2
Våning 7 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 2 695 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Martina Albertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 02
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Högst upp i huset med en slående takhöjd, balkong och havsutsikt i söder!

Planritning

Martina Albertsson

Martina Albertsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Fernissagatan 12

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Från- och tilluft med värmeåtervinning

Rum

Hall

Hall med parkettgolv som sedan löper i resterande lägenhet. Vitmålade väggar, spotlights i tak och bra förvaring i form av tre garderober.

Kök/Vardagsrum

Mycket stilrent kök i svart kulör från IKEA med bänkskiva i trä, vitt kakel som stänkskydd och gott om arbetsyta för den matglada. Rostfri utrustning: induktionshäll, ugn, micro, integrerad diskmaskin, kyl, frys samt spisfläkt. Socialt och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Enkelt att möblera och här finns plats för både en stor soffa samt matbord. Härifrån når vi den fantastiska balkongen i söderläge och en makalös utsikt.

Badrum

Helkaklat badrum i stilrena färger. Handfat med kommod, spegel, dusch med vikbara dörrar, toalett samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket samt förvaringsskåp.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Parkettgolv, vita väggar samt en skjutgarderob som nyttjar hela takhöjden.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2020-12-10
Primärenergital 75

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3-1601 i BRF Gjuta på Limhamn
Pris 2 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift 3296 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv, bredband samt telefoni.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,2046%

Förening

Föreningsnamn BRF Gjuta på Limhamn
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769632-8736
Gatuadress Fernissagatan 12
Postnummer 21648
Ort Limhamn
Epostadress brfgjuta@gmail.com
Hemsida www.brfgjuta.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Gjuta är en äkta bostadsrättsföreningen belägen på Limhamn, Malmö. Föreningen bildades 2016 i samband med uppförandet av fastigheterna och omfattar två hus med totalt 73 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning. BoNea sköter den ekonomiska förvaltningen medans SBC sköter den tekniska förvaltningen.
Anteckningar Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med BRF Smida gällande garage, tre cykelrum, gård, markparkering, dränering- och dagvattenledningar, el-ledningar, belysningsarmatur samt övernattningslägenhet. Gästlägenheten finns i grannföreningens byggnad för medlemmar att hyra. Kostnaden är 300 kr/natt. Samtliga lägenheter har ett förråd, förrådet finns antingen i källarplan eller högst upp på vinden. Gemensam innergård med lekplats, pergola och grillmöjlighet. Cykelparkering finns på gården och i garaget. Sophantering finns i underjordiska kärl. Föreningen har ett avtal med Bilpool M där man som medlem har fritt medlemskap med paket Small fram t.o.m. 2029-02-28. För mer information se föreningens hemsida: www.brfgjuta.com Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och årsredovisning. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi I dagsläget har föreningen inga planer på ändring gällande månadsavgiften.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 73
Renoveringar PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.
Parkering Föreningen har ett garage med 45 st platser som kan hyras för 900 kr/månad (Elbil kostar 1400 kr/månad). Föreningen har också 5 st gästparkeringar på gården och 3 st MC parkeringar.
Tv och bredband Föreningen har ett gruppavtal med Tele2. I avgiften ingår bredband 100/100 Mbit/s, telefoni bas (ej samtalskostnader) samt digitalt grundutbud för TV. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 183 kr/månad (det ingår i angiven månadsavgift).
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med BRF Smida gällande garage, tre cykelrum, gård, markparkering, dränering- och dagvattenledningar, el-ledningar, belysningsarmatur samt övernattningslägenhet.
Gästlägenheten finns i grannföreningens byggnad för medlemmar att hyra. Kostnaden är 300 kr/natt. Samtliga lägenheter har ett förråd, förrådet finns antingen i källarplan eller högst upp på vinden. Gemensam innergård med lekplats, pergola och grillmöjlighet. Cykelparkering finns på gården och i garaget. Sophantering finns i underjordiska kärl.

Föreningen har ett avtal med Bilpool M där man som medlem har fritt medlemskap med paket Small fram t.o.m. 2029-02-28.

För mer information se föreningens hemsida: www.brfgjuta.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och årsredovisning. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest expansiva områden just nu. Snart växer här ett eget centrum fram i området och det läggs stort fokus på kvalitet och praktikalitet. I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Här hittar du även den nya Glasbruksparken där även Glasbruksskolan med åk F till 6 planerar att öppna i området. Redan nu finns Sjöstadsskolan med åk F till 6. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga restauranger, butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, systembolag samt flera caféer, ett måste är fiket "Kaka på kaka". Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Räkna på ditt nya boende