Hyllie, Malmö

Friggs Gränd 4

På ett av Hyllies bästa läge längs en lugn gata ligger denna stora trea med öppen planlösning. Lägenheten ligger högst upp i huset med härlig balkong i sydväst-läge. Bostaden har en väldigt bra planlösning med stort kök och stilren köksö som binder ihop kök och vardagsrum. Utöver detta erbjuder bostaden två stora sovrum, bra förvaring och badrum med tvättmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Föreningen har individuell mätning av varmvatten som faktureras via månadsavgiften. Säljarens kostnader för varmvatten februari-april uppgick till 458kr.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 80 kvm
Avgift 4534 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2019
Pris 3 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Henrik Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Fantastisk trea högst upp i huset med öppen planlösning!

Hemnet 2021

Hemnet 2021
Hemnet 2021
Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Friggs Gränd 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 80 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 80 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX

Rum

Hall

Med hiss från markplan tar vi oss upp till högsta våningsplanet. Här ligger denna fantastiska trea som direkt ger en inbjudande känsla med en öppen och rymlig hall. En stilren ekparkett återfinns i hela lägenheten som samspelar med slätspacklade och vitmålade väggar. Hallen ger utrymme för byrå, hatt- och skohylla men här finns även en väldigt rymlig klädkammare där vi även har elcentral, router etc undangömt.

Kök

Via hallen når man bostadens härliga och ljusa kök. Köket har en klockren planlösning och erbjuder allt man kan önska. Köket är från Vedum och går i ljusa toner med vita, matta skåpsluckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel. De ljusa materialvalen kontrasteras av svart ugn och mikro från Siemens samt svarta beslag. I köket finns även integrerad diskmaskin samt dubbel kyl/frys från Siemens.

Köket har kompletteras av nuvarande ägare genom en platsbyggd köksö med IKEA-stomme. Köksön är smakfullt renoverad och binder ihop kök och vardagsrum på ett optimalt sätt. Köksön bidrar till att ge rummet en större rymd och mer arbetsyta. Som pricken över i:et så är köksön försedd med en vackert ljussatt hylla samt inbyggd vinkyl.

Balkong

Bättre balkong än såhär får du leta efter. Balkongen ligger i optimalt sydväst-läge och ligger vänd in mot lugna Friggs gränd. Tack vare att lägenheten ligger högst upp i huset så finns ingen byggnad framför som skymmer solen under dagen. Balkongen har en vitmålad träpanel på väggarna som gör att det ger en harmonisk och varm känsla. Balkongen ger självklart plats för såväl lounge-soffan som gasolgrillen.

Vardagsrum

I det stora vardagsrummet får man plats med en matplats för 6-8 personer samt soffa och tv-möblemang. Vardagsrummet är lätt-möblerat och upplevs som väldigt rymligt då den öppna planlösningen ger minimalt med oanvänd yta. Lägenhetens luftiga känsla förstärks då planlösningen ger möjlighet att nå vardagsrummet från såväl kök som hall.

Badrum

Bostadens badrum är av högsta kvalité. Stora vita kakelplattor bryts av mot den ljusgrå klinkern som pryder golvet. I badrummet finns en rymlig duschhörna med vikbara glasdörrar, en djup kommod med dubbla lådor, tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt en vit bänkskiva och överskåpsförvaring.

Master-bedroom

Det stora sovrummet har en inbjudande och lyxig känsla. Sovrummet ligger vänt in mot den lugna innergården och här har man stora golvytor fria trots att det ryms dubbelsäng, sängbord samt den platsbyggda skjutdörrsgarderoben med generösa förvaringsmöjligheter.

Sovrum

Bostadens andra sovrum används idag som gästrum men passar perfekt som barnrum eller arbetsrum. Här får man plats med enkelsäng, skrivbord, byrå och garderob. Även detta sovrum ligger in mot föreningens innergård där vi hittar lummiga rabatter, trädäck, matplatser samt pingisbord.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2020-03-30
Primärenergital 64

Ekonomi

Lägenhetsnummer 113-03 i Brf Hyllie Gränd 2
Pris 3 195 000 kr utgångspris
Avgift 4534 kr/mån
Kommentar Inkl värme, kabel-tv och bredband
Andel i förening 3,49%

Förening

Föreningsnamn Brf Hyllie Gränd 2
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769634-9542
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Hyllie Gränd 2 är en förening bestående av 35 bostadsrätter. Fastigheten byggdes av JM och lägenheterna stod klara för inflytt 2019. Fastigheten ligger väldigt centralt i Hyllie och har gångavstånd till P-huset Hyllie, tågstationen och Emporia. Föreningen har en väldigt härlig innergård med grillplatser, pergola, pingisbord och cykelparkering. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM.

Fastigheten består av 35 bostäder som varierar mellan ettor till fyror. Fastigheten har grundstomme och bjälklag i betong medan fasaden består av tegel och träpanel vackert sammanvävda. Fastigheten värms upp av fjärrvärme och vattenburna radiatorer. I fastighetens källare finns ett förråd till varje lägenhet.
Renoveringar Det finns inga planerade renoveringar eller underhåll av fastigheten i dagsläget.
Parkering Föreningen har inga egna p-platser på fastigheten förutom handikapparkering och korttidsparkering (15min). Föreningen har förtur till P-huset Hyllie som kostar 1000kr/mån. I dagsläget (2021-07-14) står 4 personer i kö.
Tv och bredband Fastigheten är försedd med fiber för bredband, kabel-tv och bredbandstelefoni via Telia Triple Play. Detta inkluderas i månadsavgiften.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende