Saltsjö-Boo

Tollare Strand 1

Välkomna till denna ljusa, fräscha och härliga bostad med 3 rum och hela 73,5 kvm! Bostaden är högt belägen (suterräng hus) och har en enastående utsikt från kök/vardagsrum. Kliv ut på balkongen en härlig sommardag och njut av den fria utsikten mot havet och de absolut bästa soltimmarna. Bostaden är belägen i härliga Tollare Strand som är ett snabbt växande område med god potential utöver det som redan är! Bostaden blev fastställd 2019/2020 så allt är i otroligt gott skick med nyproduktionskänslan kvar.

Denna bostad ligger ute som "snart till salu" så vidare information/bokning av visning återkom till ansvarig mäklare - Desirée Nilsson - 073-5096190

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 73.5 kvm
Avgift 3724 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2019
Pris

Ansvarig mäklare
Desirée Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-09 61 90
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

3 rum med balkong med havsutsikt i populära Tollare Strand!

Planritning

Desirée Nilsson

Desirée Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tollare Strand 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73.5 kvm.
Hiss Ja

Högt läge

Välkomna till denna ljusa och rymliga 3:an med havsutsikt!

HALL: Ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Ljus parkett som disponerar bostadens alla rum och ljusa väggar som ger ett fräscht intryck.

SOVRUM 1: Masterbedroom med garderober längst väggen Plats för dubbelsäng. Ljus parkett, bruna väggar och fönster mot föreningens privata innergård.

SOVRUM 2: Rymligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Ljus parkett och ljusa väggar.

BADRUM/WC: Gråa klinkers och vitt kakel som pryder badrummet. Inglasad dusch, wc och handfat med kommod. Tvättmaskin/torktumlare finns.

KÖK/VARDAGSRUM: Öppet mellan kök/vardagsrum. Plats för soffgrupp och matgrupp. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Ljus parkett och ljusa väggar. Vitt modernt kök som är utrustat med interagerad diskmaskin. Rymlig kyl & frys.

Utgång till balkong sker via kök/vardagsrum.

Byggnad

Boarea 73.5 kvm
Byggnadsår 2019

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1101 i Hsb Brf Tollare strand
Avgift 3724 kr/mån
Kommentar Ink. Värme

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Tollare strand
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769630-5809
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Tollare Strand består av 115 lägenheter fördelade på fem hus belägna i Tollare i Nacka. Här vid Lännerstasundet erbjuder HSB ett spektakulärt boende med en fantastisk vy över vatten, skog och natur. HSB Brf Tollare Strand, är beläget mellan HSB Brf Tollare Hamnplan och kajen. HSB Brf Tollare Strand är medlem i HSB Stockholm och som köpare av bostad i föreningen måste du ansöka om medlemskap i HSB Stockholm. Föreningen äger fastigheterna Tollare 1:454 och Tollare 1:455.
Antal lägenheter 115
Parkering Garaget under HSB Brf Tollare Strand är en gemensamhetsanläggning för HSB Brf Tollare Hamnplan och Tollare Strand som har tilldelats 88 garageparkeringar (el-stolpar finns) samt en handikapparkering utomhus. Garage under fastigheten med kö-system. Pris ca 1100 kr/mån. Det finns även 235 cykelparkeringar.
Övrigt Varje hus har en gemensam takterrass för de boende. Terrasserna utrustas med bord och solstolar. Gårdarna har förutom grönska och utemöbler, lekplatser, cykelparkering och utsikt mot vattnet. Bastu och relaxavdelning samt gym finns. Föreningen har även ett gemensamt styrelserum som också kan användas som övernattningslägenhet.

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Räkna på ditt nya boende