Arlöv, Arlöv

Bäckvägen 133

Här bor ni mitt i trygga, lugna radhusområdet med mycket grönska och en fin lekplats. Inne bland gårdarna finns ingen biltrafik vilket gör att det blir mycket tyst och barnen kan springa själva till lekplatsen. Samtidigt erbjuds närheten till det mesta. I Arlöv finns fyra grundskolor, härifrån ligger Tågarpsskolan närmst, även förskola ligger i närheten. För den shoppingsugna ligger Burlövs Center en bit bort och även matbutiker som Coop och Lidl finns på nära avstånd. Möjligheten till kommunikationer är mycket bra då pågatågen och bussen går ca 10 min bort. I Arlöv finns bland annat pizzerior, bibliotek, vårdcentral och bageri.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 103.5 kvm
Avgift 7389 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1983
Pris 2 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Amanda Olofsson
Reg. Fastighetsmäklare
0709-17 06 60
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Eftertraktat bostadsrättsradhus - Snart till salu!

Planskiss vån 1 Planskiss vån 2

Planskiss vån 1
Planskiss vån 1
Planskiss vån 2
Planskiss vån 2
Amanda Olofsson

Amanda Olofsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bäckvägen 133

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 103.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 103.5 kvm
Byggnadsår 1983
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Från- och tilluft
Övriga byggnader Till bostaden hör ett förråd på framsidan av huset.

Rum

Hall

Vi välkomnas i en rymlig och ljus hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder innan vi fortsätter vidare in i huset. Ljust intryck med vitmålade väggar och nylagt grått laminatgolv.

Kök

Till vänster från hallen ligger köket som renoverades 2011 och som erbjuder gott om plats för matsalsbord framför fönsterpartiet. Kökets har mörka luckor som matchas mot det gråa klinkergolvet och stänkskyddet i kakel. Köket är utrustat med kyl och frys, spis/ugn, fläkt, mikro samt diskmaskin. Väggarna är stilrent vitmålade och på golvet ligger samma laminatgolv som i hallen.

Grovkök/Tvättstuga

I anslutning till köket ligger ett praktiskt grovkök. Här finns tvättmaskin samt torktumlare och utrymme för upphängning och tork av tvätt.

Vardagsrum/Uterum

Generöst vardagsrum med plats för både soffmöbler samt matsalsbord.
Vardagsrumsväggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat. Från vardagsrummet tar man sig ut det inglasade uterummet som kan nyttjas på tidig vår och långt in på hösten som ett extra rum. Uterummets storlek gör det möjligt att duka för långbord eller soffgrupp och bjuda hem det större sällskapet.

Badrum

Luftigt och rymligt helkaklat badrum. Badrummets blåa klinker matchas med vitt kakel och blåa detaljer. Utöver WC och badkar finns handfat, spegelskåp och kommod, samt extra förvaringsskåp.

Hall

Större hall med förvaringsmöjligheter med byrå. Här finns även en mycket rymlig klädkammare vilket ger plats till både den större garderoben och vinterkläderna, men kan även användas som kontor.

Sovrum

Härligt sovrum med vita väggar med en tapetserad fondvägg och laminat på golvet. Här är plats för säng, skrivbord samt byrå om så önskas.

Sovrum

Lite mindre sovrum, perfekt som ett barnrum. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat.

Sovrum

Väl tilltaget masterbedroom med gott om plats för förvaring i form av inbyggd garderob. Rummet ger även plats till en större säng och byråer/skrivbord.

Badrum

Detta radhus erbjuds lyxen av att ha två badrum och varav detta är med dusch. Badrummet på andra våningen är helkaklat och renoverades 2015. Väggarna är helkaklade i vitt kakel med gråa detaljer som matchas med det gråa klinkergolvet. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat med kommod, vattenburen handdukstork samt spegelskåp.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2010-02-26
Primärenergital 120

Ekonomi

Lägenhetsnummer 37
Pris 2 295 000 kr utgångspris
Avgift 7389 kr/mån
Kommentar inkl. VA, värme, kabel-tv, bredband, garage, bostadsrättstillägg. 797 kr avser obligatoriskt tillägg för värme, bredband samt kabel-tv.
Andel i förening 2,23879%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Burlövshus nr 5
Organisationsnummer 716407-1131
Gatuadress Bäckv 134
Hemsida http://www.burlovshus5.rbmotesplats.org/?rID=1081&page=kontaktuppgifter
Äkta/oäkta förening Oäkta
Kontaktperson Curt Åberg
Telefon Kontaktperson 040-43 52 28
Allmänt om föreningen Föreningen är en äkta förening där samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades 1983 i samband med att husen stod färdiga. Föreningen förfogar över 46 stycken bostadsrättsradhus samt en samlingslokal med adress Bäckvägen. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Utfört underhåll:
2017 - Garage
2017 - Lokal
2016/2017 - Tak/Fönster

Föreningen höjde avgifterna 2019-01-01 med 0.5%. Inga beslut gällande avgiftshöjningar är tagna.

KABEL-TV OCH INTERNET:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem (grundutbudet ingår i månadsavgiften) och har "3 hål i väggen". Bredband ingår också i månadsavgiften och fås via Com Hem. För utbud och aktuella priser se www.comhem.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende