Budgivning pågår

Senaste bud:
2 305 000 kr

Visningar

Oxie, Oxie

Keramikvägen 40

Ljust och rymligt radhus med uterum till salu i Oxie centrum! 124 kvm fördelat på 4 rok, generösa sociala ytor på bottenvåningen och tre sovrum med klädkammare och badrum på ovanvåningen. Dessutom utgång till föreningens stora gemensamma trädgård!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 124 kvm
Avgift 7839 kr/mån
Rum 4
Våning 1.2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1983
Pris 2 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Polberger
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 27
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Radhus i Oxie centrum

Planritning

planskissov
planskissov
planskisskeramikvägen
planskisskeramikvägen
Fredrik Polberger

Fredrik Polberger

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Keramikvägen 40

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 124 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Ett ljus och rymligt radhus i Oxie centrum. Nymålat 2020, uterum och golvvärme över större delen av bottenvåningen är detaljer som sticker ut.

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 124 kvm
Byggnadsår 1983
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Elektrisk golvvärme i delar av huset

Rum

Hall

Välkomna in i den rymliga ljusa hallen vita väggar och högblank mönstrad klinkers på golvet. Här finns gott om plats för ytterkläder och en garderob för förvaring.

Inre hall

Den inre hallen är vitmålad med högblank klinkers på golvet. Hallen är en central yta i huset varifrån husets alla delar nås.

Kök

Köket från Ikea är från 2014 och har en exklusiv touch med rostfria vitvaror, svart högblank kakel och vit inredning. Överskåpen är delvis stängda och delvis vitrin. Golvet högblank klinkers i vackert mönster. Här finns matgrupp med generös plats för vänner och familj.

Uterum

Uterummet fungerar som ett extra vardagsrum och rymmer stor sittgrupp med utsikt över föreningens gård. Här finns också utgång till trädgården. Väderstrecket är väst och här kan man njuta långt in på kvällen. På golvet trälaminatgolv och väggarna är vitmålade med horisontellt liggande träpanel.

Vardagsrum

Det stora vardagsrummet erbjuder generösa utrymmen med plats för stor soffgrupp. Rummet är uppdelat i två delar, en del med ekparkett och en del med högblank klinkers. Väggarna vitmålade och en fondvägg med New York-motiv pryder ena väggen.

Sovrum 1

Husets stora sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och här är fina förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoberna. På golvet finns parkettgolv och väggarna är målade i sobert grått.

Sovrum 2

Husets andra sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng. Här finns parkettgolv och väggarna är målade i sobert grått.

Sovrum 3

Husets tredje sovrum har gott om plats och här finns idag en dubbelsäng. Golvet är av parkett och väggarna målade i en beige-vit ton.

Badrum bottenvåning

Badrummet på bottenvåningen är renoverat 2002 och är rymligt och helkaklat med vitt/svart kakel och klinkers. Badkaret är med jacuzzi-funktion och här finns även tvättmaskin och torktumlare från ca 2018.

Badrum ovanvåning

Badrummet på ovanvåningen är helkaklat och från ca 2002. Här finns dusch, wc samt tvättställ och spegel med led-belysning.

Klädkammare

På ovanvåningen finns en rymlig klädkammare.

Trädgård framsida

Husets framsida bjuder på en generös privat yta för middagar och avkoppling. Här finns plats för ännu en sittgrupp. Här finns också tillgång till husets rymliga förråd.

Trädgård baksida

Trädgården på baksidan ligger i västerläge och här kan man njuta av många soltimmar. Grillen har här sin naturliga plats och här avnjutes kvällssolens strålar i sittgruppen. Här finns möjlighet att gå ut till föreningens gemensamma stora trädgård.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-01-24
Primärenergital 143

Ekonomi

Lägenhetsnummer 33 i HSB Brf Dalgården
Pris 2 250 000 kr
Avgift 7839 kr/mån
Kommentar inkl värme, garageplats, bredband, varm- och kallvatten, soptömning och tv-kanaler
Andel i förening 0,98285%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Dalgården
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716406-8962
Gatuadress Box 56
Postnummer 23822
Ort Oxie
Epostadress dalgarden@bolina.hsb.se
Hemsida http://www.hsb.se/malmo/dalgarden
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN HSB Brf Dalgården är en äkta förening som består av 127 lägenheter fördelade på 58 st radhus, 29 st marklägenheter och 40 st lägenheter samt 5 hus med servicelokaler, 9 förrådsbyggnader och 19 garagebyggnader. Fastigheterna färdigställdes år 1983 och då bildades också föreningen. Marken innehas med tomträtt. Nästa omförhandling sker 2023-01-01. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. För ytterligare information och kontakt, se föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/dalgarden/

MEDLEMSKAP
Föreningen accepterar inte delat ägande, dvs. att föräldrar köper en lägenhet och låter sina barn bo i den. Juridiska personer accepteras inte som medlemmar.

GEMENSAMMA UTRYMME.
Gemensam tvättstuga finns mycket närliggande på gården med nya maskiner år 2013. Bokningssystem via tag är installerat. Varje maskin kostar 10kr/tvätt och kostnaden tillkommer på månadsavgiften kvartalsvis i efterskott. Föreningens boende har tillgång till samlingslokal/festlokal. Denna rymmer upp till 50 personer (mot kostnad). Det finns även bastu (mot kostnad), samt cykelförråd. Stora och små grönområden med lekplatser finns det gott om i området. Alla marklägenheter och radhus disponerar en tomt av varierande läge och storlek där boende själv kan skapa sin egen miljö. Området är bilfritt och därför disponerar varje bostad ett garage placerat i en gemensam garagebyggnad. I denna byggnad är det de närmsta grannarna som har sina garage. Möjlighet finns även att skaffa en extra garageplats och parkeringsmöjligheter finns längs gatorna i området, gästparkering finns i området. Dessutom disponerar varje bostad ett förråd placerat i en förrådsbyggnad i närheten till lägenheten.

EKONOMI
I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar (kontroll 2021-07-13). Styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika stora höjningar enskilda år. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1190 kr samt en pantsättningsavgift om 476 kr per pant vilket betalas av köparen.
Som boende i en HSB förvaltad bostadsrättsförening tillkommer även;
-Medlemsandel 500 kr/köpare, andelen betalas vid inträde i HSB och återfås igen vid utträde ur HSB.
-Medlemsavgift 300 kr/adress i familjerelation, betalas per år.
Äger föreningen marken Nej
Antal lägenheter 127
Renoveringar Föreningen gör kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. De senaste reparationerna och renoveringarna som är gjorda är följande:
2009 Yttre miljö
2010 Byte ventilationsaggregaten i köken
2011 Glasfiberkabel till alla hem och gemensamma lokaler
2012 Renovering gemensamma lokaler
2013 Passage- och bokningssystem till tvättstuga etc.
2014-2015 Renovering av tvättstugor
2014-2015 Nya köksfläktar installerade i bostadsrätterna
2016: Slutfört byggnation av miljöhus.
2016: Yttre målning/byte av fönster, panel och altandörrar samt utfört plåtning av garageportar och förråd/längor.
2019: Renoverat festlokalen
Planerade renoveringar
2023 planeras takbyte
Målning av loftgångshuset

För mer info om gjorda eller kommande renoveringar vänligen kontakta styrelsen. Underhållsplanen uppdateras årligen
Parkering Till bostadsrätten hör ett garage. Behöver man ytterligare p-plats så finns ca 20 st uppställningsplatser. Separat kö tillämpas och just nu finns det inga lediga p-platser och kön är lång. Gästparkering finns och från 1/12-21 så införs följande koncept: 30 min gratis. 5 kr/h eller 30kr/dygn.
Tv och bredband Kabel-tv levereras via Canal Digital, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras via Ownit och ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende