Oxie, Oxie

Lergodsvägen 167

Varmt välkommen till detta välplanerade bostadsrättshus med hörntomt i toppskick! En bostad med nyrenoverat kök i grå ton med trevliga vitrinskåp samt gott om yta för matplats för den stora familjen. Det rymliga vardagsrummet erbjuder fantastiskt generös takhöjd som tillför en luftig känsla i rummet. Njut av lyxen att kunna nyttja två badrum som dessutom är i optimalt skick med moderna inslag. Ett hem som erbjuder såväl trägård som mysigt uterum där du kan sitta i alla väder! Här får du optimal förvaringsmöjligheter tack vare ett rymligt förråd på uteplatsen.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område som passar perfekt för barnfamiljen. En bostad med optimala kommunikationsmöjligheter tack vare ett gångavstånd till Oxie tågstation som tar dig in till bland annat knytpunkterna Triangeln station och Malmö Central. Här bor du även med kort gångavstånd till Oxie centrum som erbjuder bland annat matbutik, apotek, gym, vårdcentral och veterinär. Ett hem med närhet till flertal låg- och mellanstadieskolor, högstadieskola samt dagis.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 124 kvm
Avgift 7391 kr/mån
Rum 5
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 1982
Pris 2 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Bostadsrättshus med hörntomt i toppskick i barnvänliga Oxie!

Profilering maklarbild_hires rätt

Profilering maklarbild_hires rätt
Profilering maklarbild_hires rätt

Planritning

Planritning våning 1
Planritning våning 1
Planritning våning 2
Planritning våning 2
Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lergodsvägen 167

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 124 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Plan 1 och 2

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 124 kvm
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Trädgård

Du välkomnas in till den inbjudande uteplatsen där du möter vacker grönska och gott om plats för sällskapsgrupp. En uteplats med förråd som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. På framsidan finner du även ett mysigt uterum med charmigt tegel som klär väggarna där du kan njuta i alla väder.

Hall

Den öppna och luftiga hallen erbjuder optimala förvarings- och avhägningsmöjligheter tack vare stora ytor. Golvet går i en ljus kall ton och väggarna går i en vit nyans. Längre in i hallen når du dessutom en rymlig walk in closet som erbjuder rikligt med förvaring.

Kök

Vidare når du det trendiga köket till höger om hallen som går i en snygg mörkgrå kulör med guldiga detaljer. Ett kök med charmiga vitrinskåp och vacker struktur på köksluckorna. Njut av gynnsamma förvaringsmöjligheter tack vare såväl underskåp som ovanskåp längs hela väggarna. Ett kök med gott om arbetsyta där hela familjen kan hjälpas åt med matlagning.

Köket är utrustad med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas såsom induktionshäll, spisfläkt, ugn, inbyggd mikrovågsugn, stor kyl och frys samt diskmaskin. I taket finner du lyxiga spotlights som tillför en modern känsla. Väggarna pryds av stilrent kakel i en vit kulör och golvet går i en vit-och grå nyans. Ett kök med gott om utrymme för en stor matgrupp som passar utmärkt för den större familjen.

Vardagsrum

Ett luftigt vardagsrum tack vare den generösa takhöjden som tillför en fantastisk charm till rummet. Njut av ett vackert ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna ut mot trädgården. Här finns gott om utrymme för såväl stor soffgrupp som matgrupp om så önskas. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar en trevlig parkett.

Badrum 1

Bostadens första helkaklade badrum är i toppskick med moderna inslag såsom spotlights i taket. Golvet pryds av vitt- och grått klinker och väggarna pryds av vitt kakel. Badrummet är utrustad med WC, tvättställ, handdukstork och dusch.

Sovrum 1

Ett rymligt sovrum disponerat på nedanvåningen som passar utmärkt för kontor eller gästrum. Väggarna går i en vit kulör och på golvet ligger ljust laminat i en kall ton.

Badrum 2

När du når bostadens andra våning finner du badrummet till vänster om trappan som även det är helkaklat i toppskick! Badrummet erbjuder moderna detaljer såsom tvättställ med luckor i en snygg matt svart ton som passar utmärkt med blandaren i samma kulör. I taket finner du spotlights som tillför en lyxig känsla. Badrummet är utrustat med härligt och rymligt bubbelbadkar, tvättställ, WC, tvättmaskin och torktumlare.

Badrum 2

Badrum 2

Sovrum 1

Hemmets master bedroom är rymligt med plats för dubbelsäng och förvaring om så önskas. Sovrummet är modernt med en fondvägg i en snygg grå nyans, vita väggar och ljust laminatgolv i en kall ton.

Sovrum 2

Ett sovrum med plats för stor säng samt skrivbord om så önskas. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljust laminat.

Sovrum 3

Ljust sovrum som passar perfekt som barnrum. Väggarna är i en vit nyans och på golvet ligger ljust laminat.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-06-26
Energikonsumtion 124 kWh/m2 år.
Primärenergital 129

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2231-1-54-2 i HSB Brf Marietorp i Oxie
Pris 2 795 000 kr
Avgift 7391 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,55189%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Marietorp i Oxie
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716406-8970
Gatuadress Keramikv. 51
Postnummer 23840
Ort Oxie
Hemsida http://www.brfmarietorp.se/
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 1982 på fastigheten Keramikvasen 1 och består av 210 lägenheter. Marken innehar föreningen med tomträtt (omförhandlades 2020-01-01 och ny tomträttsavgäld kommer att gälla fr.o.m 2021-01-01). Fastighetens adress är Fajansvägen 4-206, Lergodsvägen 7-183 samt Keramikvägen 11-67.
Anteckningar Föreningen har 4 st tvättstugor. Varje tvättstuga har 2 rum som är utrustade med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp Festlokal som går att hyra för en kostnad om 700kr/dygn. (deposition 3000 kr). Gemensamt cykelrum för lägenheterna, radhusen har eget förråd på sin uteplats. Föreningen tillämpar tillsyn innan tillträdet med säljare och köpare. Se bostadsrättsföreningens hemsida http://www.brfmarietorp.se för mer information om bostadsrättsföreningens regler vid renoveringar, trivselföreskrifter, årsredovisning, stadgar mm. I samband med överlåtelse så sker en besiktning av lägenhetens våtutrymmen. Besiktning utförs av föreningen utsedd besiktningsman mellan undertecknande av överlåtelseavtal och föreningens godkännande av medlemskap. Denna besiktning fråntar inte köparens undersökningsplikt. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-08-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar, parkeringsplatser och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
Antal lägenheter 210
Renoveringar Utfört underhåll:
- Målat balkonger och burspråk samt bytt ut dåliga brädor och ersatt med nya.
- Bytt ut bänkar efter behov.
- Ny plåt över samtliga cykelförråd och miljörum på fyrkanten
- Monterat ny belysning i samtliga garage.
- Målat om samt fräschat upp kvarterslokalen.
- Renoverat fasader efter behov.

Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmsta åren planerar styrelsen för följande
större åtgärder:

- Fortsatt renovering av fasader.
- Målning samt byte av panel/ plyfaskivor på fasaden på utsatta fastigheter.
- Byte av torktumlare kommer ske under 2020-2021.
- Montering av ny plåt ovanför ingångarna till fyra st miljörum och samtliga cykelförråd.
- Underhållsspolning av samtliga bostäder.
- Byte av träpaneler på 48 av radhusen
- Diverse underhåll, så som byte av golvbrunnar i miljörum
- Reparation av vissa stammar
- Förbättra en del sandlådor
Parkering Det ingår en garageplats till alla lägenheter. Det finns även 60 st parkeringsplatser som går att hyra för ca 150 kr/mån. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Kabel-tv levereras av av Telenor, basutbud ingår i avgiften. Internet: Föreningen har fiber via Halebop med en hastighet på 100/100Mbit/s. Kostnaden för internet ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 467 kr
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Föreningen har 4 st tvättstugor. Varje tvättstuga har 2 rum som är utrustade med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp
Festlokal som går att hyra för en kostnad om 700kr/dygn. (deposition 3000 kr).
Gemensamt cykelrum för lägenheterna, radhusen har eget förråd på sin uteplats.

Föreningen tillämpar tillsyn innan tillträdet med säljare och köpare. Se bostadsrättsföreningens hemsida http://www.brfmarietorp.se för mer information om bostadsrättsföreningens regler vid renoveringar, trivselföreskrifter, årsredovisning, stadgar mm.

I samband med överlåtelse så sker en besiktning av lägenhetens våtutrymmen. Besiktning utförs av föreningen utsedd besiktningsman mellan undertecknande av överlåtelseavtal och föreningens godkännande av medlemskap. Denna besiktning fråntar inte köparens undersökningsplikt.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-08-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar, parkeringsplatser och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende