Kirseberg, Malmö

Rantzowgatan 9C

Välkomna en halv trappa upp till denna rymliga och välplanerade tvårummare som fungerar utmärkt för såväl paret som den ensamstående. Här finner ni en ljus och genomgående lägenhet med balkong i soliga söder. Lugnt och trevligt område med gröna omgivningar och suveräna busskommunikationer till Malmö City och Lund.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52 kvm
Avgift 3900 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1946-1949
Pris 995 000

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Genomgående tvårummare med balkong i soliga söder!

Fönsterbild Info-Corona Hemnet Malmö

Fönsterbild
Fönsterbild
Info-Corona Hemnet Malmö
Info-Corona Hemnet Malmö
Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rantzowgatan 9C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 1946-1949
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgruppen och matplatsen, stora fönsterpartier bjuder även på ett fint ljusinsläpp. Härifrån nås även balkongen i välplacerat och soligt söderläge. Väggarna är vita och på golvet ligger laminat.

Kök

Köket bjuder på god förvaring samt möjlighet till ett mindre matbord. Köket är utrustat med kyl och frys, mikrovågsugn, fläkt, spishäll samt ugn. Väggarna är vita och på golvet ligger ett svart klinker.

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med dusch, handfatskommod, wc och handdukstork. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet ligger ett svart klinker.

Sovrum

Här ryms det utan problem en stor dubbelsäng samt förvaring. Väggarna går i en ljus gul ton och på golvet ligger det ett brädgolv.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-01-31
Energikonsumtion 140 kWh/m2 år.
Primärenergital 173

Ekonomi

Lägenhetsnummer 24 i HSB Brf Huggaren
Pris 995 000 kr
Avgift 3900 kr/mån

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,38757%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Huggaren
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-5601
Gatuadress Vattenverksväg 36
Postnummer 21221
Ort Malmö
Epostadress styrelsen@huggaren.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB:s Brf Huggaren i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 257 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 4 lokaler varav 1 upplåts med bostadsrätt och 3 med hyresrätt. Dessa är fördelade på 11 stycken bostadshus och 33 trappuppgångar. Tillhörande adresser till föreningen är Rantzowgatan 9A-C, 11A-B, Sperlingsgatan 7A-C, 9 A-C, Vattenverksvägen 36A-C, Sandbackegatan 5A-C, 7-8 A-C, 10A-C, Sandbackegången 3A-B och 4A-D. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.
Anteckningar Tvättstugan ligger intill adressen Sandbackegatan 8. Den är gemensam för alla boende i föreningen. Här finns 4 stationer med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp och 1 torktumlare på varje station. Dessutom har föreningen en extra drop-in-tvättmaskin och torktumlare, det finns även en matt/stortvättsmaskin med tillhörande torkskåp. Tvättmaskinerna är självdoserande vad gäller tvättmedel. Bokning av tvättider sker via digitalt via internet. I anslutning till tvättstugan ligger föreningens relaxrum med TV, bastu och solarium. Detta kan föreningens medlemmar nyttja genom en deponering om 200 kr hos styrelsen. I föreningen finns plats för cyklar och barnvagn i källaren. I föreningen finns det flera härligt grönskande uteplatser/innergårdar med grillmöjligheter och utemöbler. För mer information se årsredovisningen samt föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/huggaren Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-08-12) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Den slutliga köparen uppmanas även att noggrant undersöka lägenheten och att läsa igenom den juridiska köparinformationen.
Föreningens ekonomi Föreningen har inte planerat för några förändringar av månadsavgiften.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med äganderätt.
Antal lägenheter 257
Antal lokaler 4
Renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.

2020 relining av samtliga avloppsstammar.
2019 upprättades ny energideklaration.
2018 målades föreningens entréer, taggsystem installerades i samtliga portar samt gruppavtal för bredband tecknades.
2014 slutfördes utbyte av utrustning i värmecentralerna.
2013 tilläggsisolerades alla vindar.
2010 totalrenoverades den stora gemensamma tvättstugan.
2009/2010 renoverades de putsade fasaderna och tegelfasaderna har även åtgärdats.
2008 renoverades föreningens bastu och solarium, som ligger i anslutning till tvättstugan.
2004 installerades säkerhetsdörrar.
1999/2000 lades taken om.
1996/1998 byttes vattenstammarna samt fönstren och badrummen renoverades i föreningens lägenheter.
1996/1997 installerades nya elledningar med jordfelsbrytare.
1994-1998 renoverades samtliga balkonger.
1990 byttes samtliga fönster.

Kommande/planerade renoveringar:
Pågående är intrimning av värmesystemet.
Parkering I föreningen finns 4 parkeringsplatser för MC som kan hyras till en kostnad om cirka 50 kr/månad. Kösystem tillämpas. I övrigt råder parkering enligt områdestaxa.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, grundutbudet ingår i avgiften, samt bredband via fiberuttag via Bredband 2.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Tvättstugan ligger intill adressen Sandbackegatan 8. Den är gemensam för alla boende i föreningen. Här finns 4 stationer med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp och 1 torktumlare på varje station. Dessutom har föreningen en extra drop-in-tvättmaskin och torktumlare, det finns även en matt/stortvättsmaskin med tillhörande torkskåp. Tvättmaskinerna är självdoserande vad gäller tvättmedel. Bokning av tvättider sker via digitalt via internet.
I anslutning till tvättstugan ligger föreningens relaxrum med TV, bastu och solarium. Detta kan föreningens medlemmar nyttja genom en deponering om 200 kr hos styrelsen.
I föreningen finns plats för cyklar och barnvagn i källaren.
I föreningen finns det flera härligt grönskande uteplatser/innergårdar med grillmöjligheter och utemöbler.

För mer information se årsredovisningen samt föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/huggaren

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-08-12) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Den slutliga köparen uppmanas även att noggrant undersöka lägenheten och att läsa igenom den juridiska köparinformationen.

Dokument

Området

I norra delen av Malmö finner vi det lummiga området Kirseberg, även kallat för "Backarna". Här bor du på behagligt avstånd till centrum i vad man skulle kunna kalla den lilla staden i storstaden. Det finns även ett utbud av såväl förskolor som grundskolor i området. Områdena Segevång, Valdemarsro, Bulltofta och Johanneslust ingår i Kirseberg, och erbjuder en härlig variation av både hus och höghus från olika tidsepoker.

Närområde

I området finner vi både caféer, restauranger, pizzerior, matbutiker och bibliotek. På sommaren finns det möjlighet att svalka sig på Segevångsbadet eller insupa solens strålar i bland annat Beijers Park. Närhet till Bulltofta motionsanläggning, med styrketräningshall och styrketräningsplats utomhus samt dess stora rekreationsområde i Bulltoftaparken full med motionsspår. Precis öster om Inre Ringvägen finns även möjlighet till långgolf på Malmö Burlöv golfklubb

Kommunikation

Förutom bekvämt cykelavstånd till city finns även goda kommunikationer genom busslinje 4, 31 och Östervärns tågstation.

Övrigt

I Kirseberg finns mysiga gator, gränder, småhus och en mängd vackra parker, såsom Beijers Park, utspritt över stadsdelen. Närheten till grönska, promenad eller joggingstråk är därför aldrig långt borta.

Räkna på ditt nya boende