Bara Backar, Bara

Liljegatan 24

Varmt välkomna till Bara Backar och till detta trivsamma bostadsrättsradhus som Obos hade färdigställda 2019. Entréplanet erbjuder oss en mer social planlösning med vardagsrum, kök och badrum samt utgång till terrassen och trädgården. Ovanvåningen är mer privat där vi har alla sovrummen samt ett badrum och en klädkammare.

Bara Backar är ett barnvänligt område med förskola och skola på behagligt gångavstånd och smidigt att ta sig ner till Bara centrum där vi har livsmedelsbutik, restaurang, frisörsalong bland annat. Nära anknytning till Malmö och motorvägen som tar oss ner mot Köpenhamn och upp mot Göteborg.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 107 kvm
Avgift 5100 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 2019
Pris 0

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Radhus i två plan byggda 2019!

Planritning

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Liljegatan 24

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 107 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 107 kvm
Byggnadsår 2019

Rum

Entréplan

Hall

Med vita väggar och ett parkettgolv kliver vi in i en ljus och välkomnande hall där vi har avhängningsmöjligheter till höger om entrédörren och ett städskåp till ytterligare förvaring.

Badrum

Stilrent badrum med en mörk våtrumsmatta på golvet och vita våtrumsskivor på väggarna. Inredning såsom dusch med glasväggar, wc, förvaring under handfat och bra avställningsytor på en bänk vid handfatet.

Vardagsrum

Från hallen ser vi rätt in mot vardagsrummet. Här har vi gott om plats för soffa och matplats. Från vardagsrummet når vi även trädgården och terrassen som är belägna med härligt söderläge!

Kök

Stilrent kök från Vedum. Luckorna går i vitt och vi har en mörk bänkskiva av laminat. Gott om plats för förvaring i form av generöst med skåp och lådor samt bra arbetsyta på diskbänkarna.
Den maskinella utrustningen är från Bosch och alla maskiner är från 2019.
- Spis
- Spisfläkt
- Kyl
- Frys
- Diskmaskin
- Mikrovågsugn (inbyggd)
- Ugn (inbyggd)

Uteplats

På soligt söderläge på bostadens baksida finner vi både en stor terrass samt en gräsmatta. Tryggt och skönt med en inhägnad trädgård.

Ovanvåning

Hall

Direkt till vänster om trappan har vi en perfekt yta till arbetshörna om man behöver det. Vi har även gott om förvaring i form av en stor klädkammare, och längre in i hallen har vi även en yta som idag används till allrum men som kan göras om till ett till sovrum om man är i behov av fler sovrum.

Sovrum 1

Rakt fram från trappan har vi vårt första sovrum. Här har vi utsikt mot framsidan av bostaden. Förvaring i form av en garderob. Väggarna är vita och parkett på golvet. Plats för säng och skrivbord.

Badrum

Stort och stilrent badrum med badkar. Här har vi en våtrumsmatta på golvet och vita våtrumsskivor på väggarna.

Sovrum 2

Här har vi bostadens största sovrum med gott om plats för den stora dubbelsängen och övriga förvaringsmöbler om så önskas. Fönster ut mot trädgården.

Allrum

Idag används denna yta till ett allrum där vi har en soffa och tv-hörna. Den här ytan går att göra om till sovrum om behov finns för att utöka antalet sovrum i bostaden.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 41002 i Brf Bara Backar
Avgift 5100 kr/mån

Andel i förening 3,1569%

Förening

Föreningsnamn Brf Bara Backar
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769635-5382
Ort Bara
Epostadress brfbarabackar@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Bara Backar är en äkta bostadsrättsförening beläggen i Bara, Svedala kommun. Föreningen bildades i samband med nybyggnationen av området 2017. Föreningen består av 32 stycken rad- och parhus där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska samt tekniska förvaltningen sköts utav SBC förvaltning.
Anteckningar Till varje lägenhet ingår i upplåtelsen tomtmark/trädgård, med nyttjanderätt. Det åligger respektive bostadsrättshavare att ansvara för skötsel och underhåll av trädgård/uteplats. Till varje lägenhet finns ett förråd. Varje bostadsrättshavare ansvarar för skötsel och underhåll av värme- ventilation- och varmvattenproducerande anläggning inom lägenheten.
Föreningens ekonomi I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 31
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll har krävts.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.
Parkering Föreningen har tillgång till totalt 61 parkeringsplatser, antingen på egen upplåten mark eller på gemensam parkeringsyta. Det ingår en parkeringsplats till varje bostadsrätt i månadsavgiften.
Tv och bredband Fiber finns indraget och man väljer själv sin leverantör av TV och bredband.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Till varje lägenhet ingår i upplåtelsen tomtmark/trädgård, med nyttjanderätt. Det åligger respektive bostadsrättshavare att ansvara för skötsel och underhåll av trädgård/uteplats. Till varje lägenhet finns ett förråd.
Varje bostadsrättshavare ansvarar för skötsel och underhåll av värme- ventilation- och varmvattenproducerande anläggning inom lägenheten.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende