Dammfri, Malmö

Korsörvägen 22B

På omtyckt och lugn adress har ni denna trivsamma trerumslägenhet. Här bjuds det på en stor och härlig uteplats i söderläge som vetter mot föreningens lugna och grönskande innergård. Dessutom har ni två rymliga sovrum, välskött kök och helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Stora fönster ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp.

Här bor ni på perfekt läge med närhet till både Malmö centrum och Ribersborgstranden. På gångavstånd finns flera grönområden så som Pildammsparken, Rönneholmsparken och Slottssparken. I närområdet finns även ett bra utbud av caféer, restauranger och matbutiker. Varmt välkomna!

Det finns möjlighet att köpa till ca 8 kvm för att få större uteplats.

Till lägenheten hör ett ett källarförråd och ett vindsförråd.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 66 kvm
Avgift 4347 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1952
Pris 3 000 000

Ansvarig mäklare
Irma Lidén
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 07
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Trerumslägenhet med uteplats i söderläge!

Till annonser

Till annonser
Till annonser

Planritning

Planritning Korsörvägen 22B
Planritning Korsörvägen 22B
Irma Lidén

Irma Lidén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Korsörvägen 22B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 66 kvm. föreningens information
Hiss Nej

På omtyckt och lugn adress har ni denna trivsamma trerumslägenhet. Här bjuds det på en stor och härlig uteplats i söderläge som vetter mot föreningens lugna och grönskande innergård. Dessutom har ni två rymliga sovrum, välskött kök och helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Stora fönster ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp.

Byggnad

Boarea 66 kvm
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och garderob för förvaring. Originalgolv i sten och vita väggar.

Kök

Direkt ifrån hallen kommer in i köket. Välskött kök med skåpsluckor i trä, mörk bänkskiva och vitt kakel. Det erbjuds här köksutrustning som spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Parkettgolv och vita väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Ni har här dusch med duschväggar, wc, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och andra möblemang. Här finns en större klädkammare för förvaring. Parkettgolv och ljusgrön nyans på väggarna.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med olika möbleringsalternativ. Parkettgolv och vita väggar samt en grå fondvägg.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och plats för större soffgrupp finns samt andra möblemang. Här finns även utgången till uteplatsen.

Uteplats

En stor och härlig uteplats i söderläge med plats för både större matbord och soffgrupp. Uteplatsen ligger mot föreningens lugna och grönskande innergård.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-03-07
Primärenergital 153

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2002 i Brf Ängdalaplan 51
Pris 3 000 000 kr
Avgift 4347 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten och kabel-tv.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,08221%

Förening

Föreningsnamn Brf Ängdalaplan 51
Organisationsform Bostadsratt
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningens hus bebyggdes år 1951 på fastigheten Ängdala 1 som föreningen innehar med äganderätt. Det finns sammanlagt 57 lägenheter i föreningen varav 8 st idag är hyresrätter och resterande bostadsrätter. Föreningen registrerades 2011 och fastigheten tillträdes sedan 2016. Fastighetens adress är Korsörvägen 20, 22 A-B, Pilåkersvägen 5A-C och Ängdalavägen 27. Föreningens mark är friköpt.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
Anteckningar Gemensamma utrymmen Det finns i källaren cykel och barnvagnsförråd. Föreningens två tvättstugor är också belägna i källaren, en i respektive byggnad. Föreningen har en härlig innergård med möbler och grillplats att nyttja. För mer info, besök föreningens hemsida: https://brfangdalaplan.se/ Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika stora höjningar enskilda år. Avgifterna höjdes 2021 med 7 % på grund av renoveringskostnader i samband med reliningarbetet som utförts åren 2020/ 2021 samt att styrelsen vill öka amorteringstakten och på sikt sänka föreningens räntekostnader. Det har inte diskuterats om någon eventuell avgiftshöjning inför 2022 i dagsläget (kontrollerats den 2021-10-14).
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 57
Antal hyresrätter 8
Renoveringar Utförda renoveringar
- Relining 2020/ 2021
- Tvätt och torkutrustning 2019
- Renovering/ omfogning skorstenar 2019
- Rensning av avloppsledningar 2018
- Dränering Pilåkersvägen (mot innergården) 2018
- Renoveringar av brister på sockeln 2017
- Byte av serviceledningar 2017
- Justering av dagvattenledningar och rensning av oljeavskiljaren i garaget 2017

Planerade renoveringar
- Renoveringar av yta på stödmurar 2021
- Byte av värmeväxlare 2022
- Byte av ventiler till radiatorer 2022
- Byte av ventiler til KV-, Vv- och Vvc-ledning 2024
- Underhåll av belysningspollare, stålstolpe inklusive armatur 2024
- Målning av smidesstaket och smidesräcke 2024
Parkering Garage finns på Korsörvägen 22 med 30 st platser, dessa kostar ca 500 kr/ mån. Det finns även 3 st motorcykelparkeringar för 250 kr/ mån. Q-Park har hand som uthyrningen av dessa. Föreningen har även 9 st parkeringar utomhus (6 st på Korsörvägen och 3 st på Ängdalavägen). Det råder även boendeparkering i området.
Tv och bredband Kabel-tv via Telenor, ingår i månadsavgiften. Bredband vid Telia fiber, bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Gemensamma utrymmen
Det finns i källaren cykel och barnvagnsförråd. Föreningens två tvättstugor är också belägna i källaren, en i respektive byggnad.

Föreningen har en härlig innergård med möbler och grillplats att nyttja.

För mer info, besök föreningens hemsida: https://brfangdalaplan.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Dammfri är en stadsdel i Malmös innerstad och som angränsar till Rönneholm och Pildammsparken. Här bor du med endast ett stenkast till havet och stadens centrum, på perfekt cykel och -gångavstånd.

Närområde

I området har du flertalet livsmedelsbutiker, mysiga fik och restauranger.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i Dammfri har bra busslinjer där bland annat linje 1 tar dig från Dammfri genom större delen av centrum och ända ut till Kristineberg via Oxie.
Linje 8 tar dig till centralen på några minuter och vidare ut till Lindängen.

Övrigt

I området finner du den mysiga parken Rönneholmsparken som uppfördes på 1700-talet. En kort promenad bort finner du även Pildammsparken som bjuder på bra motionsspår och utegym.

Räkna på ditt nya boende