Hyllie, Malmö

Ymers Gata 23A

Högst upp i huset på våning 6 kan vi snart med glädje presentera denna fullkomligt unika trerummare av generösa kvadratmeter med härlig utsikt!

Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta ansvarig mäklare David Kilman på 0766455713 eller maila till david.kilman@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 66 kvm
Avgift 3163 kr/mån
Rum 3
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Pris 2 895 000

Ansvarig mäklare
David Kilman
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Kvadratsmart trerummare på översta våningen i växande Hyllie!

SnartHär-Bostadsrätt Planritning MoHV

SnartHär-Bostadsrätt
SnartHär-Bostadsrätt
Planritning MoHV
Planritning MoHV
David Kilman

David Kilman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ymers Gata 23A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 66 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 66 kvm
Byggnadsår 2020

Rum

Entré:

Här välkomnas vi av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, stor garderob samt plats för sko- och hatthylla. Mörk grå klinker i hela hallen och vitmålade väggar.

Vardagsrum:

Ett väl tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns det utrymme för soffgrupp. Väggarna är vitmålade och fint ljust parkett som ligger i lägenhetens övriga rum återfinns i vardagsrummet. Från detta rum når vi lägenhetens härliga balkong.

Kök:

Vidare förbi hallen så når vi direkt hjärtat av bostaden med den öppna och sociala planlösningen med kök, matplats och vardagsrum i ett. Runt hörnet från hallen har man då plats för soffgrupp.. Ytan sedan nyttjas förslagsvis med en matgrupp för middagar med vänner.

Sovrum 1:

Från hallen in till höger når vi det stora sovrummet. Här har det fina ljusa parkett golvet och vita väggar.

Sovrum 2:

Även detta sovrum når vi från hallen som idag används som kontor men som även kan användas som gästrum eller barnrum. Även här ljust parkett golv samt vita väggar.

Badrum:

Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Badrummet är utrustat med en duschhörna med vikdörrar i glas, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför samt överskåp. Väggarnas kakel och klinkergolvet går i stilrent vit .

Balkong:

Stor balkong med utrymme för möblemang och förvaring.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1504 i Brf Prisma Hyllie
Pris 2 895 000 kr
Avgift 3163 kr/mån
Kommentar inkl. värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 215 kr/månad tillkommer på angiven månadsavgift via Tele2 och avser tv, bredband och ip-telefoni.

Andel i förening 0,894%

Förening

Föreningsnamn Brf Prisma Hyllie
Organisationsform Bostadsratt
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Prisma Hyllie är en bostadsrättsförening med 115 bostädsrätter och 2 lokaler, varav en kontorslokal och en är föreningslokal. Föreningen registrerades hos bolagsverket 2011 och föreningen äger tomten.

Parkering: I föreningen finns 39 garageplatser samt en bilpoolsplats utomhus. Kostnad ca 1000kr/plats.

Föreningen är ansluten till digital-Tv och fiberoptiskt bredband via ComHem. Tillkommer en kostnad på 215kr/mån.

Förråd: Ja. Placerad i källaren.

Cykelrum: Ja. Placerad i källaren.

Hiss: Ja. Finns i samtliga hus.

Innergård: ca 1400 kvm med lekmöjligheter, planteringar och cykelparkering.
Antal lägenheter 115
Antal lokaler 2

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende