Malmö

Eriksfältsgatan 85D

Välkommen in i denna ljusa och rymliga 3:a högst upp i huset med underbar utsikt över gullviksborgs IP i nära anslutning till den grönskande Nydalaparken!

Denna bostad bjuder på inglasad balkong i eftertraktat söderläge. Genom en gedigen dörr tar man sig in i den rymliga hallen där exklusivitet genomsyras med klinker och parkettgolv därtill spotlights i taket. Vidare utmärks bostaden av vita väggar genomgående i lägenheten såväl som en ypperlig planlösning. Golven är renoverade 2018 där exklusivt parkettgolv klär i hallen, vardagsrummet och sovrummet. Det andra sovrummet har plankgolv. I köket finns plats för middagssittning där spotlights i taket sätter sin prakt. Vidare finns gott om arbetsytor i köket och på golvet finns laminat. Det helkaklade badrummet bjuder på ett stort badkar, WC och kommod med överskåp. Här kan man flytta rakt in i en lägenhet som genomsyras av hög standard!

Läget är ett optimalt pendlarläge med ringvägen bara några minuter bort och Malmö stad på cykelavstånd. Du kan snabbt och smidigt ta dig till både närliggande kommuner som till Malmös innerstad.

Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 73 kvm
Avgift 4138 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1960
Pris 1 295 000

Ansvarig mäklare
Conny Mathisson
Reg. Fastighetsmäklare
0738-34 37 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Härlig och fin 3:a högst upp i huset om 73 Kvm!

Frågorkontaktamig

Frågorkontaktamig
Frågorkontaktamig

Planritning

Planskiss
Planskiss
Conny Mathisson

Conny Mathisson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Eriksfältsgatan 85D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 73 kvm
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2020-05-14
Primärenergital 149

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0160 i Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 11
Pris 1 295 000 kr
Avgift 4138 kr/mån
Kommentar Inkl. VA, Värme, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Elförbrukning debiteras individuellt.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,28751%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 11
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-8217
Gatuadress Kollegiegatan 9 B
Postnummer 21454
Ort Malmö
Hemsida http://malmohus11.se/
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Riksbyggens Brf Malmöhus nr 11 är en äkta förening. Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Professorn 1 och Professorn 2 i Malmö kommun med därpå uppförda byggnader med 416 lägenheter och 3 lokaler, i tre höghus och fyra låghus. Byggnaderna är uppförda ca 1962. Fastighetens adress är Kollegiegatan och Eriksfältsgatan. Tomträtten omförhandlades 2016-01-01 och avtalet löper på 10 år t o m 2025-12-31.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om ca 1 190kr och en pantsättningsavgift om ca 476kr/pant, och som betalas av köparen. Föreningen har nyligen höjt avgiften med 2% 2021-01-01 och räknar med avgiftshöjningar på ca 2 % årligen.

Besök gärna föreningens hemsida www.malmohus11.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera dess uppgifter med någon representant ur styrelsen, liksom information rörande lediga p-platser och kommande avgiftshöjningar.
Anteckningar I avgiften ingår kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriska tillägg tillkommer för TV om ca 70 kr/månad och värme samt varmvatten om ca 650 kr/månad. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras efter individuell förbrukning med tre månaders eftersläpning. Elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Tvättstugor finns i varje byggnad och är belägna i källaren. Det finns två tvättmaskiner och en torktumlare i respektive tvättstuga. Det finns två manglar varav en är en stenmangel. Två stora torkrum. Cykelgarage finns och får nyttjas mot en deponeringskostnad, separat kösystem tillämpas. En fritidslokal finns tillgänglig för föreningens medlemmar. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen
Antal lägenheter 416
Antal lokaler 3
Renoveringar 2021- Reliningrenovering i källargångar. Boende kommer ej att påverkas enligt föreningen. Beräknas färdigt 2025.
2021 Miljöhus
2020 Kameraövervakning
2020 Installation av nya värmepumpar i höghusen
2019 Byte av hissar
2018 Digital-tv
2016 Värmesystem - nya undercentraler
2016 Installation av tagg- och tvättbokningssystem
2015 Värmesystemet uppdateras med ny teknik
2014 Renovering av innergården
2012 Takrenovering (höghusen)
2012 Relining av avlopsstammar
2012 Målning av källare
2011 Införande av gemensam el
2010 Byte av varm- och kallvattensstammar
1995 Inglasning och utbyggnad av balkonger samt byte till treglasfönster
Parkering Föreningen har 255 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 150 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget står ca 25 st medlemmar i kö till parkeringsplats. Föreningen har även fem gästparkeringar för 3 kr/h och tolv MC parkeringar för 150 kr/mån. Separat kösystem tillämpas även där. Cykelgarage finns.
Tv och bredband TV: Föreningen är ansluten till digital-TV via ComHem. För detta tillkommer som en obligatorisk kostnad om 70 kr/mån. Medlemmarna får själva beställa en box eller ett c-modul Internet: Föreningen är ansluten till fiber LAN via ZMarket. Medlemmarna själv har möjlighet att välja hastighet och leverantör. IP-telefoni finns via ZMarket
Övrigt I avgiften ingår kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriska tillägg tillkommer för TV om ca 70 kr/månad och värme samt varmvatten om ca 650 kr/månad.

Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras efter individuell förbrukning med tre månaders eftersläpning. Elnätsavgiften ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns i varje byggnad och är belägna i källaren. Det finns två tvättmaskiner och en torktumlare i respektive tvättstuga. Det finns två manglar varav en är en stenmangel. Två stora torkrum.

Cykelgarage finns och får nyttjas mot en deponeringskostnad, separat kösystem tillämpas. En fritidslokal finns tillgänglig för föreningens medlemmar.

Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende