MOHV Labs

TORRBUDET

Att buda på en bostad kan vara nervöst. Situationen är ovan och för många är det den största affären vi gör i livet. Men vi övar inget innan. Trots att budgivning, precis som allt annat, är något man kan lära sig bemästra. Torrbudet ger dig möjlighet att ändra på det. Vår idé med Torrbudet är att du ska kunna öva och förfina din budstrategi innan det är skarpt läge. Att komma bättre förberedd tror vi kan vara avgörande för att göra resan till ditt nya hem så behagligt, lustfylld och enkel som möjligt.

Torrbudet bostäder mohv.se - MOHV Labs
Torrbudet består av en serie scenario-baserade frågor som tar dig igenom en fingerad budgivning på bostaden du tänkt köpa. Frågorna bygger på erfarenhet från tusentals verkliga budgivningar och omfattar det mesta du kan råka ut för. Torrbudet är tillgängligt för samtliga objekt som listas på MOHV.se för att ge möjlighet att öva budgivning på just ditt drömhem. Det går givetvis också att besöka torrbudet.se och välja bostadstyp och utgångspris för att komma igång.

Torrbudet budstrategier

Efter avslutad torrbudgivning blir du tilldelad din utmärkande strategi för den specifika budgivningen. Detta i form av ett djur (såklart) med tillhörande analys vad som utmärker just den strategin samt med mäklarens proffstips. Torrbuda hur många gånger du vill på ett objekt och testa olika svar/strategier. Notera att en del scenarion som är ganska ovanliga förekommer mer frekvent i Torrbudet. Vi vill ju förbereda dig på allt.