Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klippvägen 16

Tyresö Strand Tyresö

5 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta

Klippvägen 16

Byggnad

Fastighetsbet. Strand 1:149

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 945 000 kr varav mark 2 658 000 kr
Tomt
Areal: 2745 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt / naturtomt
Summa pantbrev 10 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas. Anslutningsavgift för VA är betalad.
Energideklaration Behövs ej

Stor tomt i Tyresö Strand med havsutsikt!

Välkommen till Tyresö Strand och till en möjlighet utöver det vanliga. Nu erbjuds en av de få återstående tomterna på populära Klippvägen med havsutsikt och ultimata förutsättningar att skapa ditt drömboende! Tomten är på 2745 kvm och ligger i ett högt läge med fantastisk utsikt över Erstaviken. På tomten finns idag en mindre sommarstuga i äldre skick samt ett par mindre byggnader/bodar.

Här väljer du fritt husleverantör själv eller förverkligar en dröm och ritar ditt eget hus!

På varje fastighet får högst en huvudbyggnad och två uthus uppföras. Om huvudbyggnaden uppföres i en våning får den totala byggnadsarean per fastighet vara högst 200 kvm eller 1/7 av tomtytan. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm.

Om huvudbyggnaden uppföres i två våningar får den totala byggnadsarean per fastighet vara högst 160 kvm eller 1/10 av tomtytan. Av denna area får byggnadsarean för uthus vara högst 40 kvm.

Varje huvudbyggnad får inrymma högst två bostadslägenheter, varav en får uppta högst 1/3 av bruttoytan. Högst 1/3 av byggnadens totala bruttoyta får inredas till verksamheter.

Anslutningsavgift för VA är betalad (140.000:- inkl moms) samt vägavgift (65 000 kr inkl moms). Fastigheten är inte påkopplad till VA-nätet idag.

Välkommen att besöka tomten på egen hand (ta dock hänsyn till närliggande grannar) eller boka in en tid på den öppna visningstiden via hemsidan!

Området

Attraktiva Tyresö Strand ligger naturskönt och med det bästa av det mesta på komfortabelt avstånd. Kombinationen av härliga naturområden inpå knuten och Citys puls på bekvämt avstånd gör detta till ett optimalt läge för den kräsne. På promenadavstånd från tomten nås Erstaviken med havsbad och bryggor med direkt tillgång till Stockholms vackra skärgård.

Närservice

Flera matbutiker på nära avstånd med Coop vid Tyresö Strand, Ica Kvantum i Tyresö Centrum och för helgens mindre inköp rekommenderas Delikatessboden på Strandallén. För de lata dagarna finns det gott om alternativ med sushi, thai och italienskt i området.

Kommunikation

Vid närliggande Tjärnstigen avgår regelbundet bussar mot Gullmarsplan (på ca 30 minuter har du nått de centrala delarna av Stockholm). För den som åker egen bil finns yta att parkera bilar vid tomtgränsen mot gatan. Centrala Stockholm nås på ca 20 minuter.

Parkering

Parkeringsmöjligheter vid tomtgränsen mot gatan.

Övrigt

Gott om skolor och förskolor i närområdet. Strandskolan (F-9-skola) ligger ca 1,4 km från bostaden och Tyresö skola (F-9-skola) ca 2 km bort. På liknande avstånd finns förskolorna Strandpärlan och Hästhagen medan förskolan Rotvik ligger så nära som 700 meter från huset. Läs gärna mer om de olika skolorna på Tyresö kommuns hemsida.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter