Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torparängsgränd 7

Vinsta Vällingby

5 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Varmt välkommen på visning! Vänligen föranmäl er.

Söndag 9/5 13.00-14.00

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 135 kvm + 14 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 1/2 plans radhus
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Direktel, luft/luft VP
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 23 april 2021
Energiklass: D
Primärenergital: 103 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2007.
2014 - Fönster byttes till nya isolerade 3-glasfönster.
2016 - Köket totalrenoverades.
Fastighetsbet. Torpvreten 4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 221 kr/år
varav
El: 16 493 kr
Renhållning: 1 920 kr
Väg, samf.: 12 000 kr
Försäkring: 5 808 kr
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Samfällighetsavgiften om 1000 kr/månad inkluderar TV, internet (100/100) via Own it, IP-telefoni samt vatten/avlopp och övriga kostnader till föreningen. Notera att driftskostnaderna kan variera beroende på hur många personer som bor i huset, förbrukning och tecknade avtal.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 3 582 000 kr varav mark 1 446 000 kr
Summa pantbrev 3 163 290 kr
Tomt
Areal: 283 kvm
Typ: Friköpt
Tomtbeskrivning TRÄDGÅRD: Plan tomt med tät grönskande häck runt om som gör trädgården privat och rogivande. Framsidan med både stor nybyggt trädäck med gott om plats för utemöblerna och gräsmatta med stenplattor. Perfekt plats för studsmattan eller spabadet!? Bästa tänkbara solläge på framsidan med sol från morgon till sen eftermiddag. Vid trädäcket finns även markis om lite skugga önskas en varm solig sommardag. Gör uteplatsen till en härligt uterum under långa sköna sommardagar med allt från morgonkaffet till solsängen eller middag med familjen. Asfalterad garageuppfart gör det lätt att hålla rent och snyggt samt perfekta förutsättningar för ungarna att dribbla med hockeyklubban eller träna på tricksen med kickbiken. På husets baksida är tomten också plan med gräsmatta och möjlighet till odlingar. Perfekt för er med gröna fingrar, bollplan till kidsen eller varför inte ytan till kubbmatchen med vännerna. Här finns även en väl tilltagen uteplats med trätrall och tak för skydd mot regn och rusk. Perfekt plats för skugga när solen steker på framsidan eller njuta av kvällssolen! Vitmålat trä staket omger tomten och gör det både insynsskyddat och privat.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Stockholm Daltorp GA:1 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Övrigt

Lugn återvändsgata. Hela fem sovrum! Två badrum. Garage. Sol från morgon-kväll.

- Lugnt och attraktivt läge i området
- Barnvänlig återvändsgata
- Friköpt tomt med sol från morgon till kväll
- Fem ordentliga sovrum och fyra på samma våningsplan
- Renoverat, exklusivt kök
- Två badrum
- Garage i direkt anslutning till huset
- Fem-tio minuters promenad till skola och förskola
- Bra kommunikationer med bl.a. buss 116 och 119
- Möjlighet att inreda vind

Letar ni radhus i området så missa inte detta! Optimalt planerad och funktionell bostad med plats för stora familjen. Här finns bland annat fler sovrum än de flesta stora villorna med hela fyra sovrum på samma våningsplan och fem totalt. Unikt tillfälle att förvärva huset som bjuder på mängder av möjligheter och bästa tänkbara läge på lugn återvändsgata, nära skola och förskola, bra kommunikationer och genomgående gott skick. Välkommen till Torparängsgränd 7!
Härliga grönskande ytor och gott om plats för barnlek och planteringar. Insynsskyddad med två ordentliga uteplatser, en med sol från morgon till eftermiddag och en med kvällssol. Mycket påkostat och välutrustat kök som är en riktig dröm för matälskaren! Fem ordentliga sovrum varav fyra på övre plan, lättmöblerat vardagsrum med plats för både sällskapsmöbler och matmöbel. Två badrum. Garage i direkt anslutning till huset, perfekt för meckaren men likaså för ni som behöver rikligt med förvaring. Mycket bra förvaringsmöjligheter i huset med vind som dessutom är möjlig att inreda.
I närområdet finns gemensam lekpark med sandlåda, gungor och klätterställning med rutschkana.
RUMSBESKRIVNING

ENTRÉPLAN
Hall:
Här möts du av en rymlig och luftig entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Öppenheten som entrén ger mot trappan och vidare in till bostaden är ett härligt välkomnande till hemmet! Under trappan finns plats för garderober eller byrå. Vi innerhallen kommer ni även till garaget via en väl tilltagen klädkammare eller förråd.

Kök:
Mycket påkostat kök med exklusiva och stilrena materialval. Helrenoverat 2016 med vita skåpluckor och marmor på väggen ovanför den maffiga svarta granitbänkskivan. Kök skapat för en matälskare med mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter som räcker till. Maskinellt finns enbart det bästa av det bästa med extra bredd induktionshäll, fläktkåpa, fullhöjd kyl och frys, mikro och ugn i perfekt arbetshöjd och diskmaskin. Inbyggt ljudsystem och infällda spotlights i taket. Matplatsen rymmer 6-8 personer och närheten från köket till altanen på framsidan är mycket praktiskt för att ta med mat och dryck till måltiden.

Badrum:
Rymligt badrum med kaklade vita väggar och klinkergolv i terrakotta med golvvärme. Handfat med kommod, toalett och avskild duschplats. I anslutning finns även varmvattenberedaren.

Vardagsrum:
Här finns gott om plats för både sällskapsmöbler och matbord med plats för släkt och vänner när de kommer på besök. Via vardagsrummet kommer du ut till altanen och trädgården på baksidan med kvällssol. Altanen med sin enorma yta ger plats för flera olika möbleringar och en plats oavsett tid på dygnet att längta till.

Sovrum;
Trevligt sovrum i anslutning till vardagsrummet med gott om plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler. Insynsskyddat med fönster mot baksidan.

ÖVRE PLAN
Sovrum:
Övre planet bjuder på hela fyra ordentliga sovrum på samma våningsplan vilket är väldigt praktiskt och unikt. Det allra flesta stora villor kan inte erbjuda så många sovrum så här finns verkligen plats för familjens alla medlemmar och även arbetsrum. Alla sovrummen rymmer dubbelsäng så ni kan välja vem som ska bo vart. Alla är dessutom insynsskyddade.

Badrum:
Stort badrum med kaklade vita väggar vid badkar/duschplatsen samt våtrumstapet och våtrumsmatta i övrigt. Badkar, handfat med kommod, toalett och handdukstork. Fönster ger rummet bra ljusinsläpp men också vädringsmöjligheter. Tvättmaskin och arbetsbänk intill.

Arbetsrum/sovrum:
Rummet/ytan ovanför trappan och mellan sovrummen fungerar perfekt som arbetsrum, tv-rum eller ett ytterligare sovrum om behovet finns.

GARAGE
Smidigt och praktiskt med garaget i direkt anslutning till huset vilket gör det enkelt för fixaren att ta sig dit, närheten till bilen och cyklar, kunna ha barnvagnen inomhus enkelt tillgänglig, barnens innebandymatch eller om så garaget används som ren förvaring till alla dessa saker. Otroligt praktiskt vilket som!

OMRÅDE
Mycket trevligt område med blandad arkitektur och många fina grönområden, promenadstråk och cykelbanor för cyklisten. Barnvänligt med flera lekparker som inbjuder till spontanlek. Johannelundstoppen som bara ligger nåra minuters promenad från bostaden är ett rogivande område för både promenader, lek och vintertid utmärkt pulkabacke.
På cykelavstånd finns flera badplatser och fantastiska strövområden, vid exempelvis Grimstaskogen, Kaananbadet, Lövsta mfl.

Det finns gott om skolor i området för barn i alla åldrar. Björnbodaskolan är grundskolan för de yngre barnen (1–6) och Vinstagårdskolan för årskurs 7–9. Det finns även en friskola (gymnasium med idrottsinriktning), en SFI-skola och ett antal förskolor.
Kommunikation

Vinsta trafikeras av SL:s busslinje 116, som går mellan Spånga station - Vällingby C. Närmsta hållplats endast 100 meter från huset, samt av busslinje 119, mellan Backlura och Spånga centrum. Pendeltåget från Spånga tar endast 12 minuter till centralen. Vinsta företagspark ligger intill tunnelbanestationen Johannelund där T-banan tar er till centralen på ca 25 minuter via Vällingby centrum. Buss 541 och 543 (Jakobsbergs Station - Vällingby) samt buss 518 (Vällingby - Kista) trafikerar också området.
I höjd med Lövstavägen/Bergslagsvägen samt Skattegårdsvägen/Bergslagsvägen kommer Vinsta att anslutas till Förbifart Stockholm.

Mataffärer finns även det i området; stora Coop, ICA samt Willys. Vällingby centrum erbjuder all form av shopping i mycket trevlig miljö samt restauranger och caféer. Åkermyntan Centrum erbjuder också shopping av olika slag.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter