Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Gimonäsvägen 70B

Gimonäs Umeå

4 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 164 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 24 april 2019
Energiklass: B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Kapen 8

Övriga byggnader

Utvändigt kallförråd, framdragen el.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 24 837 kr/år
varav
Uppvärmning: 9 171 kr
El: 8 066 kr
Väg, samf.: 7 600 kr
Kommentar I samfällighetsavgifen ingår vatten, renhållning, carport och belysning vid carport. 20 A säkring, hushållselsförbrukning 5 343 kwh/senaste 12 månaderna. (beräknat på rörligt pris o fasta avgifter) Fjärrvärmeförbrukning 7 823 kwh/senaste 12 månaderna (inkl fasta avgifter) Till driftkostnaden tillkommer försäkring. fastigheten är ännu fri från fastighetsavgiften.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 165 000 kr varav mark 600 000 kr
Summa pantbrev 3 060 000 kr
Tomt
Areal: 200,5 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Kapen GA:1, Samfällighet: Umeå Kapen S:1

Radhus i toppskick!

Välkommen till detta moderna och smakfullt inredda stadsradhus i öppen och ljus planlösning. Huset har påkostade material- och tillval, smarta förvaringslösningar samt flexibel planlösning efter behov och önskemål. Uteplats i väster.
Välkommen till Gimonäs och detta radhus om 164 mycket väldisponerade kvadratmeter. Här kliver Ni in i ett påkostat och modernt hus med härlig rymd, genomgående fina ytskikt samt stilfulla materialval. I samband med byggnationen har huset fått en helt ny planlösning där exempelvis badrum och tvättstuga fått nya placeringar, nya smarta förvaringslösningar har byggts och en mer öppen planlösning har skapats. Välgenomtänkt och smakfullt! Till huset finns ett kallförråd samt carportplats i länga.
Här bor ni lugnt och skönt med närhet till Umeå älv och skog/natur med motionsspår, förskola/skola, matbutik samt busskommunikationer. Här bor ni även med cykelavstånd till NUS, Universitet samt Iksu. Välkommen in till detta trivsamma radhus, värt vart enda steg!

HALL
Välkommen in till hall med avhägningsplats och separat klädkammare inredd med praktisk skjutgarederob. Den inredda klädkammare går att disponera om till tvättstuga i de fall man önskar då det är förberett med avlopp och vatten. Hallen har vitmålade väggar och ett stilfullt klinkergolv med golvvärme. Golvvärme är genomgående i hela entréplanet, vilket ger god komfort. Hallen öppnar trivsamt upp till det rymliga köket.

KÖK
Påkostat kök från Ballingslöv med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Skåpinredning är vit med detaljer i mörk ek samt arbetsbänk i densamma, under överskåpen ligger ett ljusgrått kakel. En köksö ger extra arbetsytor och möjligheter till förvaring. Infällda spotlights med dimmer ger köket optimal arbets- och mysbelysning, vilket förstärks genom den infällda belysningen i fönsternischerna.
Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll samt diskmaskin. I anslutning till köksdelen finns en rymlig matplats placerad. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger enstavsparkett i ek som enhetligt löper vidare in till vardagsrum och ger en bra helhetskänsla.

VARDAGSRUM
Från köket är det öppet in mot vardagsrum, vilket ger fint rumssamband till entréplanet. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för större soffgrupp och även matgrupp i de fall man önskar. Stora fönsterpartier i väster ger fint ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade. Här finns utgång till altan med eftermiddags- och kvällssol, en härlig plats när årstiden tillåter. Elstyrda markiser ser till att ge skugga när solen blir för varm.

BADRUM 1
Entréplanets badrum är smakfullt, funktionellt och ljust inrett. Ljus klinker och vitt kakel ramar in rummets väggar. Här finns wc, dusch med duschvägg, tvättställ med kommod samt spegelskåp.

ÖVRE PLAN
Öppen trapp leder er upp till övre plan. Det övre planet har fått en helt ny planlösning med möjlighet att enkelt återställa ett sovrum och på så vis disponera 3 sovrum i mellanplanet. Den nya planlösningen är genomtänkt och trivsam. Ett sovrum har ersatts av ett rymligt badrum med tvättstuga, originalbadrummet har disponerats om till en rymlig walk-in-closet samt en praktisk förvaringsyta som nås från hall. Ytterligare ett sovrum har byggts om till ett mindre allrum. Hela övervåningen har genomgående enstavig ekparkett.

ALLRUM
Ett mindre och lättmöblerat allrum (går att disponerar om till sovrum) med plats för soffa och TV-möbel. Rummet har en fransk balkong. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma golv som i entréplan, vilket är genomgående i alla rum på övre plan.

SOVRUM 1
Masterbedroom med egen walk-in-closet ger extra lyxig känsla. Rummet har plats för dubbelsäng. Rummet har en liggande träpanel vid huvudgaveln målad i en varmgrå ton, övriga väggar är målade i vitt.

SOVRUM 2
Intill sovrum 1 nås sovrum 2 med utrymme för säng och skrivbord samt lekyta. Väggarna är målade i grått.

BADRUM 2
Mycket rymligt och stilfullt inrett badrum med separat tvättdel. Badrummet är inrett med dusch och duschväggar, wc, rymligt tvättställ med tillhörande spegel och kommod samt handdukstork. Tvättdelen är placerad i nisch och består av tvättmaskin och torktumlare med bänk och tillhörande skåp. Badrummet är så klart kaklat och klinkrat (golvvärme), modernt och stilfullt i vitt och grått. I duschhörnan har man valt en melerad mosaik i grått. Ett fönster släpper in fint ljus.

3:E PLAN (med olika planlösningsmöjligheter)
Husets tredje plan är ett fantastiskt rum om ca 55 kvm med fint ljusinflöde och utsikt över takåsarna samt glimtvis utsikt över älven. Rummet har vitmålade väggar samt vitmålad träspånt och på golvet ligger ett vitlaserat laminatgolv. Rummet karaktäriseras av charmiga snedtak, vinklar och vrår. Ett rum för tonåringen eller tonåringarna, masterbedroom, kontor eller omdisponera till badrum eller fler sovrum? Möjligheterna är många och behoven får styra. Det är fördraget för att installera bastu och inreda ytterligare ett badrum i de fall man önskar detta.

UTVÄNDIGT
Utvändigt sett finns här även mycket som är värt att lyfta fram. Huset står på en lättskött tomt och ligger i fint västerläge. På tomten står ett förråd. Dessutom finns här en stor altan med elstyrd markis. Alten har sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp. Till huset hör en carport med eluttag.

Området

Gimonäs ligger beläget ca 5 km söder ut från Umeå centrum nedströms Umeåälven. Området uppfördes på tidigt 20-tal men blev populärt för bebyggelse för Egnahem på 50-talet och består mestadels av villor och småhus.

Närservice

Förskola och skola upp till årskurs 9 finns i området samt bensinmack. Nära Gimonäs, med gångavstånd, finns Strömpilens stora handelsområde. Där finns apotek, livsmedelsaffär och butiker. Till flygplatsen från Gimonäs tar det ca 5 minuter med bil.

Kommunikation

Lokalbuss går dagligen. För aktuell titabell och mer information se www.tabussen.se. Till Gimonäs tar du dig lätt till fots eller med cykel via strandpromenaden längsmed Umeåälven.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering