Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björnvägen 298C

Marieberg Umeå

3 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Torsdag 6/8 11.15-12.30

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 124 kvm + 60 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1980
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 4 november 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Betong
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Papp
Fastighetsbet. Igelkotten 71

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 58 928 kr/år
varav
El: 9 000 kr (7653 kWh)
Väg, samf.: 46 928 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 7
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Samfällighetsavgift; värme, vatten (avräkning sker), ström i garage (avräkning sker), renhållning, snöröjning. Observera att denna ägare haft hög vattenförbrukning då det varit många i familjen. Tidigare samfällighetsavgift har varit 35 532 kr/år (säljares info). 16 A säkring
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 239 000 kr varav mark 664 000 kr
Summa pantbrev 2 508 350 kr
Tomt
Areal: 168 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Igelkotten GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Kvartersanläggning, Övrigt

Renoverat radhus på fint läge i området!

Välkommen till detta smakfullt renoverade radhus i barnvänligt område. Entréplan disponerar fina sällskapsytor samt kaklat badrum, övre plan fördelar fyra sovrum samt badrum. I källarplan når ni fina biytor som delvis även är inredda som boytor. Huset har två fina uteplatser. Genomgående fina och renoverade ytskikt, renoverat kök, renoverad trapp, inrett sovrum i källarplan, nya altan på vardera sida om huset samt smart garderobslösning i hall. Garage i länga samt uppställningsplats för bil vid garage.
Här bor ni nära förskola/skola, busskommunikationer, träningsanläggning och inte långt bort ligger handelsområde med matbutiker.
HALL
Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob som ger fina förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för skohylla och kapphylla. Hallen fördelar entréplan samt trapp upp till övre plan och ner till källarplan. På golvet ligger ett fint laminatgolv i valnöt som enhetligt löper vidare in genom hela entréplanet.

KÖK
Till vänster når ni det renoverade och stilrena köket i vit skåpinredning. Ovan arbetsytorna i vit laminat ligger ett vitt kakel. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans och ger en fin balans till det vita. Hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin är kökets maskinella utrustning. Här finns plats för ett matbord vid fönster ut mot gården.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är rymligt och ljust med flertalet fönsterpartier i väster. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp utan att rummet känns övermöblerat. Rummet ramas in av målade väggar i ljusgrått, samma kulör som i kök. Från detta rum når ni den trivsamma uteplatsen och tomten som vetter mot mindre skogsdunge. En mysig oas!

BADRUM 1
Entréplanets kaklade och klinkrade badrum nås mellan kök och badrum. Färgerna går i blått och beige. Dusch, duschväggar, wc, tvättställ och spegel är badrummets inredning.

ÖVRE PLAN
Renoverad trapp leder er upp till övre plan som fördelar 4 välplanerade sovrum samt badrum.

SOVRUM 1
Sovrum 1 är rymligt med plats för dubbelsäng. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är målade/tapetserade i blå nyanser. Detta rum är försett med en vädringsbalkong.

SOVRUM 2
Sovrum 2 ligger intill sovrum 1 och är också rymligt. Väggarna har en ljusgrå tapet och en fondvägg i lila med glitter. På golvet ligger ett laminat. Sovrum 1 och 2 vetter mot baksidan av huset.

SOVRUM 3
Sovrum 3 och 4 är lite mindre, men i bra storlek även dom. Sovrum 3 har ljusgrå tapet på vägg och laminatgolv.

SOVRUM 4
Sovrum 4 har målade väggar i ljusgrått och laminatgolv. Sovrum 4 och 3 har fönster mot entrésidan.

BADRUM 2
Övervåningen har ett uppfräschat badrum med ny blandare och takdusch, duschvägg samt målade ytskikt (matta på golv och vägg). Badrummet är i övrigt inrett med wc, tvättställ samt spegelskåp.

KÄLLARPLAN
Välinredd och optimerad källare med bra funktion. Här finns en stor gillestuga som idag är omdisponerad till sovrum med walk-in-closet och flertalet garderober. Detta rum har ett fönster som ger ljusinsläpp. Väggarna har en vitmålad bröstpanel och målade väggar i ljusgrått. På golvet ligger ett fint trägolv. I källaren nås även ett rymligt förråd, tvättstuga samt ett renoverat gästrum/förråd/kontor (rum utan fönster).

ÖVRIGT
2020 platsbyggd garderobslösning hall, trapprenovering
2019 nya altaner fram och baksida, nytt kök, nya ytskikt och golv entréplan. Ny duschblandare, takdusch och duschvägg samt målade väggar i badrum övre plan.
2018 inrett sovrum källrplan, gästrum/kontor källare, nya ytskikt övre plan
2013 ny yttertakspapp
2010 fasad målad
2000 (ca) kaklat badrum nedre plan
Bredband hastighet 100 Mbit/s, UmeNet. IT förening fakturerar varje kvartal 705 kr för Kabel TV och internet.
Förråd vid entrén

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter