Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skogsallén 14

Tavelsjö

3 550 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning. Föranmälan krävs!

Tisdag 28/5 18.15-19.00

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 158 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Luftvärmepump (el), vattenburen golvvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 20 maj 2019
Energiklass: E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Tavelsjö 1:18

Övriga byggnader

Dubbelgarage med förrådsdel.
Friggebod.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 114 kr/år
varav
Uppvärmning: 25 363 kr
El: 0 kr (26275 kWh)
VA: 5 963 kr
Sotning: 300 kr
Renhållning: 1 488 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Kostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning och avtal och kan därför komma att ändras. I uppvärmningskostnaden är även hushållselen, nät- och säkringsavgift inräknad. Säljarna har dessutom haft pannan felinställd så mest troligt kommer förbrukningen att minska. Kostnad för försäkring och fastighetsavgift/skatt tillkommer.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 777 000 kr varav mark 484 000 kr
Summa pantbrev 3 060 000 kr
Tomt
Areal: 1948 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Väg, 2480K-08/20.1
Trevlig Fiskarhedenvilla med panoramavy mot Tavelsjön. Stor, privat tomt med sol hela dagen och tilltagna ytor som ger utrymme för lek, spring och lata dagar i solen. Uteplats på drygt 63 kvm i bästa sydvästläge där man kan grilla, äta middag med familj och vänner eller avnjuta ett härligt bad i Spabadet. Isolerat dubbelgarage med golvvärme och med förrådsdel, friggebod erbjuds också på fastigheten.
Villan som uppfördes 2010 erbjuder bland annat stort vardagsrum med högt i tak och fantastisk utsikt mot sjön, modernt kök, två helkaklade badrum, fyra sovrum i bra storlekar och en separat tvättstuga. Detta är ett hus som måste upplevas! Välkommen på visning!

I Tavelsjö bor du i barnvänligt område med närhet till skog och natur, fiske och fina skoterleder.
På vintern plogas en isbana upp på sjön som är väldigt uppskattad och välbesökt. I Tavelsjö finns förskola, skola (åk 1-6), mataffär, distriktssköterskemottagning m.m. Ny gång/cykelväg finns i anslutning till huset från den tar man sig till affären, skola och badplats.
Trevlig Fiskarhedenvilla med panoramavy mot Tavelsjön. Stor, privat tomt med sol hela dagen och tilltagna ytor som ger utrymme för lek, spring och lata dagar i solen. Uteplats på drygt 63 kvm i bästa sydvästläge där man kan grilla, äta middag med familj och vänner eller avnjuta ett härligt bad i Spabadet. Isolerat dubbelgarage med förrådsdel, friggebod erbjuds också på fastigheten.
Villan som uppfördes 2010 erbjuder bland annat stort vardagsrum med högt i tak och fantastisk utsikt mot sjön, modernt kök, två helkaklade badrum, fyra sovrum i bra storlekar och en separat tvättstuga. Detta är ett hus som måste upplevas! Välkommen på visning!

I Tavelsjö bor du i barnvänligt område med närhet till skog och natur, fiske och fina skoterleder.
På vintern plogas en isbana upp på sjön som är väldigt uppskattad och välbesökt. I Tavelsjö finns förskola, skola (åk 1-6), mataffär, distriktssköterskemottagning med mera. Ny gång/cykelväg finns i anslutning till huset från den tar man sig till affären, skola och badplats.

- PANORAMAVY MOT SJÖN

- BYGGT 2010

- DUBBELGARAGE

- UTEPLATS PÅ 63 KVM MED SPABAD

Huset disponeras enligt följande;

HALL
När du kliver in i hallen möts du av en otrolig rymd och utsikt. Här finns gott om utrymme för att häng av sig ytterkläderna. Praktiskt klinkergolv med golvvärme. Vidare in i hallen finns även en klädkammare som erbjuder ännu mer förvaring.

BADRUM
Från hallen nås husets första badrum. Helkaklat med svart klinker och vitt kakel. WC, handfat med kommod, spegel och dusch med vikbara duschväggar är badrummets inredning. Golvvärme värmer skönt under fötterna.

VARDAGRUM
Rymligt vardagsrum med högt i tak och stora fönsterpartier mot sjön. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, matgrupp och tv-möbel. Kamin ger en extra mysfaktor till rummet. Ljust tapetserade väggar och laminatgolv som är genomgående i hela huset. Från vardagsrummet nås även uteplatsen.

KÖK
I anslutning till vardagsrummet finns det moderna köket. Vita skåpsluckor, svart kakel och svart bänkskiva i laminat. Utrustningen som finns att tillgå består av; fullstor kyl och frys, inbyggt ugn och micro, induktionshäll, fläktkåpa samt diskmaskin. Infällda spotlights i överskåpen ger bra belysning till köksbestyren. I köket ryms matplats för 8-10 personer. Väggarna har gråa tapeter.

TVÄTTSTUGA
Från köket nås tvättstugan. Svart klinker och vitt kakel är rummets ytskikt. Tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk med ho och värmepanna är tvättstugans utrustning. Golvvärme. Från tvättstugan finns även en dörr ut till tomten.

BADRUM
Husets andra badrum är väldigt rymligt och är inrett med WC, stor kommod med handfat, spegel med belysning, dusch med vikbara duschväggar och badkar. Här det även förberett för bastu om man vill bygga det. Helkaklat med svart klinker och vitt kakel med en del detaljer i svart kakel. Här finns utgång till uteplatsen och direkt utanför dörren nås spabadet.

SOVRUM
Alla husets sovrum är bra i storlek och rymmer dubbelsäng om man önskar. Alla sovrum har tapetserade väggar. Förvaring erbjuds i garderober.

BRA ATT VETA
Fiber är indraget i huset.

Området

Tavelsjö finns det dagligvaruaffär, bensinstation, värdshus, kyrka, samt badstrand vid Sundlingska gården med fika och matförsäljning samt minigolf och möjlighet att hyra lokal, distriktssköterskemottagning, pensionärsboende, och förskola samt skola för årskurserna 1-6 (2017). I orten finns Tavelsjö AIK. Det finns också under vinterhalvåret en välbesökt isbana för långfärdsskridsko, där Tavelsjörännet anordnades av eldsjälar första gången 2017. Isbanan är till för träning och utflykter, är 4 m bred och snöröjs inför helgerna. Närmare Trehörningen, längs Östra Tavelsjövägen, finns ett mindre, barnvänligt bad som drivs av IOGT-NTO. I Tavelsjön har bland annat abborre, gers, gädda och lake fångats.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering