Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gnejsvägen 6

Hagalid Staffanstorp

4 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea 133 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Frånluftsvärmepump IVT till golvvärme och vattenburna radiatorer.
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 14 maj 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts (med luftspalt Weber Serpovent) och trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Fasaden byttes 2015 med Weber Serpovent. Besiktningsprotokoll från slutbesiktning finns.
Träfasaderna inkl. förråd och carport är ommålade sommaren 2018.
Larm finns.
Fastighetsbet. Nevishög 7:87

Övriga byggnader

Carport och förråd från 2008.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 42 308 kr/år
varav
Uppvärmning: 27 000 kr
El: 0 kr (17650 kWh)
VA: 7 591 kr
Renhållning: 2 127 kr
Försäkring: 5 590 kr
Beräknat antal pers: 5
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaden ingår kostnaden för hushållsel. Spa-badet som används året runt värms upp av el och ingår i angiven driftskostnad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 583 000 kr varav mark 573 000 kr
Summa pantbrev 2 613 000 kr
Tomt
Areal: 354 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde 3 september 2019
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Nevishög GA:11, GA:14

Ljus familjevilla med underbar trädgård åt sydväst på Hagalids bästa läge!

På familjevänliga Hagalid presenteras detta välplanerade boende med stora fönsterpartier, arkitektritad trädgård och uteplatser där solen tas tillvara under hela dagen. Interiören präglas av öppen planlösning med tilltagna ytor som bjuder in till gemenskap. Köket som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet är påkostat och skapat för matälskaren som uppskattar stora ytor, mycket förvaring och förstklassiga vitvaror. Villan erbjuder dessutom fyra sovrum och gott om förvaring.

På Hagalid är det promenadavstånd till flera förskolor som Norlandia/Emilia, Soltrålen och Jeppsagården. Även skolor som Stanstorpsskolan (F-6) och Hagalidskolan (7-9) nås på promenadavstånd. I området finns också lekplatser, fotbollsplan och Hagalidshallen som bjuder in till aktivitet för stora som små.

Hagalid är också strategiskt placerat för pendlaren då Malmö och Lund nås på 10-15 minuter.

I Staffanstorp är fördelarna många! Kommunen erbjuder betydligt lägre skattesats än många kringkommuner, stora satsningar görs inom förskola/skola, prisbelönad arkitektur i det levande centrumet som inkluderar vårdcentraler, tandvårdskliniker, apotek, badhus moderna bibliotek, konsthall, butiker och flera moderna mataffärer. Allt detta bidrar till att Staffanstorp har ett ökande invånarantal och stora framtidsplaner!

Välkommen till ett boende där hela familjen kommer att trivas!
Denna villa uppfördes av JM 2007 som del i den fjärde etappen av Hagalid. Interiören karaktäriseras av moderna lösningar som stora fönsterpartier, öppen planlösning och välplanerade ytor. På entréplan finns stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med dusch, groventré med tvättstuga samt förvaringslösningar. Ovanvåningen är husets mer privata sfär med fyra sovrum, badrum och klädkammare.

Tomten handplockades av nuvarande ägarna p.g.a. det centrala, tillgängliga och lugna läget i området. Trädgården är insynsskyddad, inramad av bokhäck, med stort trädäck i sydväst, eldstad, pergola med spa-bad från 2017 samt gräsmatta med plats för lek. På gaveln av huset finns en stenlagd gång som slingrar sig genom en mysig köksträdgård. Odlingslådor skapar utmärkta förutsättningar för alla möjliga odlingar. Plank mot grannen ger insynsskydd även i denna del av trädgården. På framsidan finns en uteplats med förmiddagssol med utgång från köket. På tomten finns dessutom uppfart, carport och förråd.

HALL
Vi välkomnas in i denna fantastiskt ljusa villa till luftig hall med klinkers och ljusa väggar. Hallen erbjuder gott om förvaring med klädförvaring till vänster och ytterligare förvaring under trappan till höger. Arkitekten har tänkt till med siktlinjer och ljusinsläpp åt söder och väster. Från hallen nås kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum.

GROVENTRÈ/TVÄTTSTUGA
Med utgång från uppfarten finns husets groventré/tvättstuga med praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt effektiv värmepump från IVT. Vit inredning från Marbodal matchas med svart klinkers och vitt kakel och vita väggar.

BADRUM 1
Modernt helkaklat badrum i svart och vitt med golvvärme, spotlights, dusch med glasdörrar, vägghängd wc, handfat, handdukstork och vädringsfönster.

KÖK
Köket, från Marbodal, är skapat för den som älskar matlagning och socialt umgänge. Här erbjuds rejäla arbetsytor med extra djup arbetsbänk och kökslådor (70 cm) där fönster mot trädgården skapar mervärde. Släta vita luckor matchas med grå bänkskiva och svart kakel ovanför. Nuvarande ägare har skapat en köks-ö med ytterligare förvaring, arbetsytor och matplatser. Vitvarorna håller hög standard med förstklassig induktionshäll (80 cm), köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, wifi-ready kyl (2018) och frys (2018). Några steg ut via altandörren plockar du fritt från örtträdgården som varieras efter säsong. Här trivs du som älskar att laga mat!

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket nås vardagsrummet med plats för riktigt stora middagar samt en mysig tv-hörna. Underbara fönsterpartier mot trädgården i sydvästläge släpper in rikligt med ljus över parkettgolv och vita väggar. Fönster i hörn är ännu en fin funkisdetalj som skapar mervärde. Från vardagsrummet nås stort trädäck med plats för vännerna. Markis skapar solskydd under varma dagar och en härlig rumskänsla under ljumna sommarkvällar.

SOVRUM 1
Master bedroom med rymlig skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsäng. Fönster mot trädgården släpper in ljus över parkettgolv, vita väggar och effektfull fondtapet.

SOVRUM 2
Sovrum med garderob samt plats för både säng och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv. Även från detta rum finns fina fönsterpartier mot trädgårdens baksida.

BADRUM 2
Stort helkaklat badrum med badkar, vägghängd wc, handfat, spotlights, golvvärme (elslingor) och vädringsfönster. Svart klinkers matchas med vitt kakel.

SOVRUM 3
Sovrum med fönster i två väderstreck med plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 4
Rymligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Garderob ger förvaring. Ljusgula väggar matchas med parkettgolv.

ÖVRIGT
Fiberbredband drogs in 2012 med uttag till de flesta rum. Leverantör är Telia.

Området

Kommunikation

Närmsta busshållplats är vid Lundavägen. Bussen till Lund tar ca 15 min och Malmö 20 min.

Parkering

Carport och uppfart med plats för totalt tre bilar.

Övrigt

Promenadavstånd till förskolorna precis på andra sidan Klågerupsvägen. Norrlandia/Emilia (2 min promenad) och Soltrålen (3 min). Därutöver finns även förskolan Jeppsagården. Fotbollsplan och Högalidhallen bjuder in till aktivitet för stora som små.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering