Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hardeberga station 115

Södra Sandby

3 195 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 102 kvm + 45 kvm
enligt SS 21054:2009

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1927
Uppvärmning Värmepump luft/vatten och Värmepump luft/luft
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 29 mars 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källargrund / krypgrund
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt
Övrigt BREDBAND
Bredband via Odarslövs Räften fiber som är en ekonomisk förening med 127 anslutna hushåll. Föreningen har ett nytt 5-årigt gruppavtal med 1000/1000 Mbit med A3.
Denna fastighet har ett lån till föreningen på cirka 22 300 kr. Denna skuld tas över av köparen. Som ägare av fastigheten betalar man 578kr/mån för lån och surf. Vill man fortsätta med det är det 107 månader kvar. Ränta 5%.
Väljer man att betala in de cirka 22 300 kr som engångsbelopp så kostar fiberabonnemanget 255 kr/månad vid autogiro debiterad var tredje månad. Mer info på www.orfs.se

BOAREA/BIAREA
Enligt lantmäteriets utdrag och taxeringsinformationen är boarean 81 kvm och biarean 6 kvm. Areauppmätning gjordes 2017-03-29 vilket visade 102 kvm boarea och 45 kvm biarea. Mätnorm: SS 21054:2009.

AVLOPP
Enskilt avlopp. 3-kammarbrunn på 17,2 kubikmeter. Gemensam slamavskiljare och därefter en öppen markbädd. Avloppsanläggningen tillhör Hardeberga stations gemensamhetsanläggning. Inventering gjordes av Lunds kommun 1995. Uppgifterna om avloppet är kontrollerat med Miljöförvaltningen på Lunds kommun 2021-08-05.
Fastighetsbet. Sandby 11:7

Övriga byggnader

På tomten står en tegelbyggnad som i dagsläget fungerar som förråd och i direkt anslutning till det står ett träskjul i dåligt skick.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 086 kr/år
varav
El: 15 000 kr
VA: 4 000 kr
Sotning: 500 kr
Renhållning: 3 000 kr
Väg, samf.: 1 650 kr
Försäkring: 5 000 kr
Övrigt: 6 936 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Övrigt: Driften för fiberanslutning/bredband.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 304 000 kr varav mark 530 000 kr
Summa pantbrev 1 865 750 kr
Tomt
Areal: 1000 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Lund Sandby GA:18 ändamål: Avloppsanläggning

Charmigt tegelhus i Hardeberga stationsby

Endast några få km från Lunds tätort ligger detta charmiga tegelhus från 1927 som genomgick en större invändig renovering 2009-2010. Lättskött tomt och lantliga omgivningar borgar för ett härligt boende. Varmt välkommen!
Endast några få km från Lunds tätort ligger det här charmiga tegelhuset byggt 1927 som genomgick en större invändig renovering 2009.

Lättskött tomt där både altanen och de stora gräsytorna vetter mot söder med solljus under hela dagen. På tomten växer bland annat: Körsbär, plommon, hallon, jordgubbar, krusbär, vinbär, persika och vindruvor.

ENTRÈPLAN

På entréplanet finner vi öppna umgängesytor fördelat på hall, kök, matsal och vardagsrum. Bredvid trappen är badrummet placerat. Rummens placering i kombination med enhetligt laminatgolv genom hela bostaden skapar en balanserad atmosfär i kombination med ett härligt ljusinflöde från fönsterna.

HALL

Välkomnande hall med plats att hänga av sig ytterkläderna. Hallen gränsar till badrum, kök och vardagsrum. Från hallen nås även ovanvåningen.

BADRUM

Helkaklat badrum i sandfärgade toner med vägghängd wc, dusch, handfat och spotlights.

KÖK

Kök med vit inredning, laminatbänkskiva, svart mosaik och köks-ö. Utrustning: Spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn. Från köket nås trädgården via hall på baksidan.

MATPLATS

I anslutning till köket finns matplats med fönster i två väderstreck och öppen planlösning till vardagsrummet. Kamin i hörnet skapar en mysig atmosfär.

VARDAGSRUM

Ljust och trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Detta vardagsrum rymmer soffa och läshörna men kan också delas av till sovrum för familjen som önskar fler rum.

OVANVÅNING

En trappa upp finner vi de mer privata sovrummen. För tillfället är det två sovrum, men kan enkelt göras om till 3. Här påminns man även av huset historia med de synliga träbjälkarna.

SOVRUM 1

Master bedroom med av vida mått med plats för dubbelsäng, skrivbord och generös förvaring bakom skjutdörrar. Fönster i två väderstreck och öppet upp i nock skapar rymd.

SOVRUM 2

Till vänster om trappan finns huset andra sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring.

KÄLLARE

Källaren nås från utsidan och där tvättmaskinen från Bosch, 2010 är placerad.

OMRÅDET

Hardeberga Stationsby är en historisk by belägen bara ett par kilometer ifrån Lund. Järnvägen och stationshuset var aktivt ända fram till 1939 och det upprivna spåret fungerar idag som ett cykelspår från Södra Sandby via Hardeberga och in till Lund, mer känt som Hardebergaspåret. Tack vare ortens gynnsamma placering kan man både ta del av det natursköna landskapet, samtidigt som Lund centrum bara är några kilometer bort.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter