Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sopranvägen 37

Skogås

3 395 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 3 450 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 3 rum varav 2 sovrum
Boarea 81 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Friköpt radhus
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 8 februari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: Kopplade 2iso+1
Tak: Betongpannor
Övrigt Kök & gäst-wc renoverades 2008 med klinkerläggning på entréplan.
Badrum på övre plan renoverades 2012.
Altantak byttes 2019
Ventilerat golv har installerats på övre plan på grund av kaseinspackel. (En känd problematik i området). Årtal okänt.
Fastighetsbet. Sopranen 35

Övriga byggnader

Förrådsdel i anknytning till entré

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 920 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Väg, samf.: 24 420 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. I samfällighetsavgiften ingår uppvärmning, vatten/avlopp, renhållning samt underhåll av väg/röjning av snö.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 155 000 kr varav mark 1 036 000 kr
Summa pantbrev 2 049 000 kr
Tomt
Areal: 126 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Huddinge Sopranen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Välplanerat radhus i toppskick!

Välkommen till Sopranvägen 37 och detta välplanerade radhus i toppskick! Här bor ni i 2-plan med öppna ytor, två rymliga sovrum, renoverat badrum, gäst-wc och en härlig uteplats/trädgård i härligt solläge.

Bostaden har ett modernt kök från 2008 med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vid matplatsen finns gott om plats för stora dukningar. Vardagsrummet är lättmöblerat och tar dig ut till den inbjudande uteplatsen i härligt solläge. Entréplan rymmer förutom kök och vardagsrum en elegant renoverad gäst-wc. Ovanvåningen huserar två sovrum och ett renoverat badrum.

Förvaringsmöjligheterna är goda i form av flertalet garderober och förråd i anslutning till husets entré. Bostaden är förbesiktad och säljaren avser att teckna en dolda-fel-försäkring.

Otroligt populärt och bra läge nära naturreservat, pendeltåg, centrum, förskolor och endast 5 minuter (!) till badplats.
TOPPSKICK
ÖPPEN PLANLÖSNING
TVÅ RYMLIGA SOVRUM
NÄRA DREVVIKEN OCH KOMMUNIKATIONER

Välkommen till Skogås och detta tvåplansradhus i ett ytterst barnvänligt och populärt område! Radhuset om 81 kvm erbjuder generösa sällskapsytor med ett ljust och rymligt vardagsrum, ett modernt kök, renoverat badrum, gäst-wc, förrådsutrymme och en tilltalande uteplats/trädgård. Bostaden renoverades under 2008 och försågs då med nytt kök, nytt golv och renoverad gäst-wc. Under 2010 renoverades badrummet på ovanvåningen.

Läget är optimalt med närhet till både kommunikationer och natur. Skogås station nås på under 10 minuters promenad och den populära badplatsen Mörtviken på under 5 minuter!

Välkommen till ett bekvämt boende med närhet till det mesta!

HALL

Välkomnande entré med en härlig rymd och gott om plats till förvaring i tillhörande garderober med skjutdörrar. Klinkers på golvet är både snyggt och praktiskt. Väggarna är vitmålade. Hallen öppnar sedan upp sig mot kök och matplats.

KÖK

Rymligt kök i vinkel från 2008 med goda förvaringsmöjligheter och väl tilltagna arbetsytor. Skåpsinredning i vitt matchas snyggt med grönt mosaikglaskakel. Utrustning i rostfritt i form av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spisfläkt, mikrovågsugn och ugn i arbetshöjd. Vid fönster finns gott om plats för stora dukningar.

VARDAGSRUM

Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för en stor soffa och tv-möbel. Fondvägg i stenimitation utgör en smakfull kombination med det högblanka golvet i granitkeramik. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats och trädgård.

UTEPLATS / TRÄDGÅRD

Tilltalande och välskött trädgård med mysig och avskärmad altandel under tak. Här är solläget optimalt och den skyddade altandelen erbjuder plats för både mat- och loungemöbler. Med grusad gång mot den eleganta grinden till allmän yta är promenaden till badplatsen bara några minuter bort.

GÄST-WC

Gäst-wc från 2008 med snyggt mosaikkakel och mörkt granitkeramikgolv. Här finns ett elegant tvättställ, wc samt spegel.

OVANVÅNING

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Väggarna är målade i brun nyans och på golvet ligger parkett. Förvaring i form av garderober.

SOVRUM 2

Likt sovrum 1 är detta sovrum väl tilltaget och rymmer en stor säng. Fönster mot baksidan.

BADRUM

Fräscht badrum från 2010 med grått klinkergolv och sandfärgat kakel på väggarna. Här finns badkar, duschvägg, handfat med kommod, wc-stol och tvättpelare.

Området

Området ligger på 5-10 minuters promenadavstånd till Skogås Centrum med fullt serviceutbud i form av mataffärer, restauranger, post, vårdcentral, pendeltåg och bussar. Direktbussar går kontinuerligt till olika närområden som Farsta Centrum, Länna och Haninge där diverse stormarknader och ytterligare shopping erbjuds. Inom promenadavstånd finns även flertalet förskolor och skolor. Området ligger på kanten till Drevviken och glädjer de boende med den fina sandstranden ”Mörtviksbadet”, en populär badplats som trafikeras av glassbåten sommartid! Vintertid finns både plogad skridskobana samt längdskidspår på sjön.

Närservice

I närliggande Skogås Centrum finns gott om butiker och restauranger, så som ICA, Systembolaget och Skogås Sushi.

Kommunikation

Till Skogås Station (pendeltåg) tar det mindre än 10 minuter att promenera. Pendeltåget tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Flera busslinjer finns i området.

Parkering

Inom samfälligheten finns både parkeringar, garage samt två gästparkeringar (mot betalning) med totalt 12 gästplatser. Samtliga fastigheter garanteras en parkeringsplats, på någon av de parkeringsytor som finns.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter