Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kolartorpsvägen 6

Skebobruk

7 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 220 kvm + 37 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1984 Ombyggt 2017
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Skebo 1:326

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 648 000 kr varav mark 244 000 kr
Summa pantbrev 1 030 000 kr
Tomt
Areal: 157787 kvm
Typ: Natur- och trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Area på tomten gäller båda fastigheterna. Separat är fastigheternas storlek följande: Norrtälje Skebo 1:18 - 156 169 kvm. Norrtälje Skebo 1:326 - 1 618 kvm.
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om, Borrad brunn. Enskilt avlopp, 3 kammarbrunn med infiltration.
Samfällighet/GA Fastigheten Skebo 1:326
Förmån: Officialservitut Avlopp, 0188-84/193.1

Fastigheten Skebo 1:18
Last: Ledningsrätt 0188­09/38.1
Last Officialservitut 01­UNU­435.1 - Avloppsinfiltration
Last Officialservitut 0188­84/193.1- Avlopp
Last Officialservitut 0188­92/185.1 - Väg
Last Avtalsservitut 01­IM1­28/164.1 - Kraftledning

Välskött hästgård med väl omhändertagna byggnader och ca 15,8 ha mark.

Välkommen till denna idylliska gård i Skebobruk, cirka 1 timme med bil från Stockholm och 20 minuter från Norrtälje. Gården ger ett gott helhetsintryck med väl omhändertagna byggnader och fin trädgård. Bra storlek med en tomt på ca 15,8 ha (157 787 kvm). På gården finns bostadshus på hela 220 kvm med plats för den stora familjen. Huset är byggt 1984 och ombyggt 2017. Huset består av 6 r.o.k. samt en modern gäststuga därtill med all bekvämlighet man kan önska. Mycket väldisponerat hus med generös storlek samtliga rum. Sovrum med ensuite-badrum, vardagsrum med öppet upp till nock och stora fönsterpartier är bara ett par anledningar som gör detta boende till något utöver det vanliga. I anslutning bostadshuset finns allt som hör sommaren till. En stor pool, bubbelpool och härliga umgängesytor. Fint stall med 8 st boxar som av nuvarande ägare använts för Islandshästar. Önskas stall för större häst kan logen enkelt byggas om. Gårdscentrum har välskötta grus- och gräsytor. Utanför stallet finns ridbana, volt och hagar.

Från fastigheten har man ca 1 km till förskola, låg- och mellanstadieskola och idrottshall. Skebobruk har ett mycket rikt kulturliv och den lokala puben är mycket uppskattad bland de som bor i området. På orten finns ett bruksmuseum med utställningar om bruket och dess utveckling.

Denna fastighet består av två st fastigheter Skebo 1:326 samt Skebo 1:18.

Kolartorpsvägen 6

Välkommen till denna idylliska gård i Skebobruk, cirka 1 timme med bil från Stockholm och 20 minuter från Norrtälje. Gården ger ett gott helhetsintryck med väl omhändertagna byggnader och fin trädgård. Bra storlek med en tomt på ca 15,8 ha (157 787 kvm). På gården finns bostadshus på hela 220 kvm med plats för den stora familjen. Huset är byggt 1984 och ombyggt 2017. Huset består av 6 r.o.k. samt en modern gäststuga därtill med all bekvämlighet man kan önska. Mycket väldisponerat hus med generös storlek samtliga rum. Sovrum med ensuite-badrum, vardagsrum med öppet upp till nock och stora fönsterpartier är bara ett par anledningar som gör detta boende till något utöver det vanliga. I anslutning bostadshuset finns allt som hör sommaren till. En stor pool, bubbelpool och härliga umgängesytor. Fint stall med 8 st boxar som av nuvarande ägare använts för Islandshästar. Önskas stall för större häst kan logen enkelt byggas om. Gårdscentrum har välskötta grus- och gräsytor. Utanför stallet finns ridbana, volt och hagar. Från fastigheten har man ca 1 km till förskola, låg- och mellanstadieskola och idrottshall. Skebobruk har ett mycket rikt kulturliv och den lokala puben är mycket uppskattad bland de som bor i området. På orten finns ett bruksmuseum med utställningar om bruket och dess utveckling. Denna fastighet består av två st fastigheter Skebo 1:326 samt Skebo 1:18.

Bostadshus

Entréplan Hall Ingång till huset via rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Vitmålade väggar, vitmålade bröstpanel och praktiskt klinkergolv. Direkt till höger finns trapp upp till det övre planet. I anslutning till hallen ytterligare förvaring under trappan. Ljus, luftig och välkomnande hall. Kök Till vänster sett från entrén ligger köket. Ett fint och lantligt kök med grå skåpluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Praktiskt köksö med förvaring och som bidrar till en trevlig umgängesyta. Vitmålade väggar och parkettgolv. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, kyl, frys, micro, spisfläkt och diskmaskin. Vardagsrum Med ingång från kök och hall ligger vardagsrummet. Ett fantastiskt rum som är tillbyggt 2017. Generös takhöjd och stora fönsterpartier som ger en härlig rymd i rummet. Utrymme för matplats och rejäl soffgrupp. Sovrum 1 och 2 På entréplanet finns två st bra sovrum. Det ena sovrummet är vitmålat med parkettgolv och har utrymme för dubbelsäng. Det andra sovrummet har en blommig mönstrad tapet, parkettgolv och plats för en enkelbädd. Duschrum Duschrummet på entréplan erbjuder en bra storlek med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golv. Vägghängd WC, duschhörna, handfat med kommod och spegel med inbyggd belysning. Från duschrummet finns en praktisk utgång till den del av trädgården där poolen och bubbelpoolen finns. Groventré Ytterligare ingång till huset via rymligt grovkök. Mycket genomtänkt och praktisk yta med mycket förvaringsutrymmen. Här finns Bergvärmepumpen, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och klädkammare. Snygg toalett med vägghängd WC, handfat och praktiskt "hunddusch". Övre Plan Allrum Direkt ovanför trappan finns ett allrum, ett praktiskt sällskapsrum med utrymme för soffa och tv-möbel. Sovrum 1 Det första sovrummet är något utöver det vanliga. Stort sovrum med takfönster och dubbeldörrar ut till balkongen. Ett mycket trivsamt ljus i rummet. I sovrummet finns ett ensuite duschrum med wc, handfat, badkar och dusch. Även detta rum har ett takfönster som ger ett fint ljus. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Övriga byggnader

Ett mycket fint stall som idag använts för Islandshästar, stallet har 8 st boxar och generös sadelkammare. Ovanför stallet finns en loge med praktisk förvaring, här finns två st isolerade förråd. För de som önskar ett stall för större hästar ett detta ett praktiskt utrymme att bygga om. Gäststuga som har utrymme för flera bäddar. Praktiskt med litet kokvrå och kyl.

Området

Skebobruk ligger ca 20 minuter från Norrtälje och 1 timme från Stockholm. Här bor du i en fantastisk miljö med närhet till natur och vatten. Här finns skola, idrottshall och goda kommunikationer med buss. Utöver den fina miljön är den lokala puben och det rika kulturlivet mycket uppskattat bland de som bor i området.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering