Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Strandvägen 9

Österskär

12 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 159 kvm
faktisk uppmätn norm SS 021054

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme EP och vattenburna radiatorer ÖP
Energideklaration
Utfärdad den 25 oktober 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Modern betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Tuna 11:121

Övriga byggnader

Dubbelgarage:
Nyrenoverat (2020) med två nya eldrivna garageportar från Garageportexperten, ny entrédörr på baksidan för enkel passage, ny sensorstyrd innebelysning med nya lampor, nytt flytspacklat och målat golv, nymålade väggar och nymålat tak
Ca 35 kvm på modern betongplatta
Eldrivna element
Naturligt ljusinsläpp från två fönster
Plats i garage för två bilar samt förvaring
Garageuppfart med plats för ytterligare 2 bilar

Gästhus/Friggebod:
Välisolerad om ca 9 kvm
Plats för två sängar, sängbord, byrå, bokhylla, TV m.m.
Eldrivet element
Naturligt ljusinsläpp från två fönster med sjöutsikt!

Förråd:
Ca 8 kvm
Många hyllor och gott om plats för förvaring

Swimspa:
Nytt (2019) modernt självrengörande Swimspa från Hydropool
AquaSport 14 fx med Jet Stream och massagesäten

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 47 094 kr/år
varav
Uppvärmning: 26 946 kr
VA: 6 604 kr
Sotning: 150 kr
Renhållning: 2 490 kr
Väg, samf.: 2 900 kr
Försäkring: 8 004 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaden ingår el. Driftkostnaderna är baserade på säljarens egna uppgifter. Uppvärmning inkl. swimspa med 38 grader i vattnet året om. Vattenkostnad inkl. fyllning av swimspa 1 gång/år. Elförbrukning ca 18 855 kWh/år.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 5 984 000 kr varav mark 2 851 000 kr
Summa pantbrev 3 055 000 kr
Tomt
Areal: 1290 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Österåker Tuna GA:4 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden
Avtalsservitut Va-Ledning
Last: Avtalsservitut: Va-Ledning, 0117IM-03/5176.1
+ 159 kvadratmeter
+ Havsutsikt
+ Pool
+ Uteplatser i alla väderstreck
+ Gästhus
+ Dubbelgarage

Öppna ögonen och skönja en dröm som blivit sann! Du bor några meter från havet. På en av de vackraste adresser Strandvägen. I ett hus som genomgått en total renovering i varje vrå både utvändigt och invändigt. Totalt 159 kvadratmeter fördelade på två plan och med den mest optimala planlösningen. På entréplanet ett stort öppet kök och vardagsrum med matsalsdel framför braskamin. Åt alla väderstreck finns fönster och utanför ligger uteplatser var än du vänder huvudet. Badrummet är som taget ur en inredningstidning och med marmor, genomtänkt belysning och moderna val av utrustning går det inte att komma närmare perfektion. På markplan finns även ett sovrum för de i familjen som vill bo på ett eget plan från resten av gänget. Här kan man slänga av sig kläderna direkt i tvättstugan bredvid och gå ut genom bakdörren som leder direkt till swimspat. Med utsikt över viken kan du börja varje morgon, året om, med en simtur! Runt hela tomten finns uteplatser byggda i alla väderstreck och i olika nivåer för att möjliggöra sol eller skugga när helst man önskar från tidig morgon till sen kväll! Här kan du få plats med upp till fem set utemöbler och varje del har sin charm!
Fortsatt in i villan tar man sig med lätta steg upp för den vackra trappen som leder upp till ytterligare ett plan. Som ur ett uppslag i inredningsmagasinet "Residence" presenteras ett allrum med utgång till en balkong med utsikt så långt ut i havet ögat kan nå. Här finns även badrum och två sovrum som tidigare varit tre.
För dig som vill ha det lilla extra i ditt hem finns mycket av "extra". Larm med kamera och sensorer, digitala termostater på hela entréplan, belysning i kökslådorna och på platser du inte visste att du ville få upplysta, dörrar med kodlås, eldrivna garageportar, sensorstyrd belysning m.m. Ja ni hör själva? Med nyaste tekniken styr du belysningen från en app och du kan till och med låsa upp ytterdörren genom din mobiltelefon medan du är på jobbet!
Saknas sängplatser i huset? I gästhuset finns ytterligare två sängplatser för besökande gäster. Här har de egen TV och till och med en liten kyl och har första parkett med havsutsikt!
Man brukar nämna att "läget" är viktigt och här kan vi verkligen betona LÄGET! På Strandvägen 9 bor du med gångavstånd till Roslagsbanan som tar dig direkt till Täby, Danderyd och Stockholm. Cykelavstånd till förskolor, skola, badstranden Österskärs havsbad och vacker natur. Behöver du bil har du ett nyrenoverat dubbelgarage att köra in bilarna i! Som taget ur en saga kan detta bli ditt nya hem!
För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se
(Taxerad information 145 kvm + 23 kvm)

-ENTRÉPLAN-
Hela entréplanet har golvvärme och flertal termostater för att reglera varje rum.

Hall:
Välkomnande hall med bra plats för avhängning. Under trappen finns ett inbyggt bra förråd/garderob för extra förvaring. Nyrenoverad (2018) med insteg i nytt klinkergolv i mörkgrått, fortsatt med slitstarkt laminatgolv i grå marmorering. Nymålat tak och nymålade väggar i vitt.
Ny (2018) entrédörr med Yale Doorman kodlås kopplat till Verisure.

Kök:
Öppet härligt kök. Utgång till framsida altan. Nyrenoverat (2018) med laminatgolv i grå marmorering, nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Ny köksinredning med vitvaror från Siemens. Dubbla kyl och frys integrerade, diskmaskin integrerad, spis, micro, häll och fläkt i rostfritt. Extra finesser i köket är inbyggd vinkyl, kranar från Gustavsberg, belysning inuti och "touch-öppning" av lådor m.m. Rikligt med köksskåp och stora arbetsytor för matlagning. Fönster ovanför disko för att kunna "diska med utsikt".

Vardagsrum:
Nyrenoverat (2018) laminatgolv i grå marmorering, nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Braskamin med nylagd klinker runt om. Stor matsalsdel med stora fönsterpartier och utgång till altan.

Badrum:
Nyrenoverat 2020!
Vägghängd toalett, marmorgolv och marmorväggar, spotlights i taket, infällda nischer med belysning, moderna kranar från Mora, spegel med belysning och digital klocka. Regnskogsdusch med raka vikväggar i glas. Fönster för vädring och ljusinsläpp.

Sovrum:
Nyrenoverat (2018) laminatgolv, nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Plats för stor dubbelsäng och sovrumsmöbler. Skjutdörrsgarderob i vitt. Fönster ut mot baksida tomt.

Tvättstuga:
Nyrenoverat (2018) med nytt klinkergolv och ny inredning i vitt. Dubbla uppsättning tvättmaskiner varav ena tvättmaskinen är kombinerad torktumlare. Nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Här finns även ett praktiskt torkskåp och fler skåp till förvaring.
Fönster ut mot framsida samt fönster i dörren släpper in bra med ljus. Ny värmepanna (2019) från Bosch. Ny (2018) entrédörr med Yale Doorman kodlås kopplat till Verisure. Utgång till Swimspa och stor altan samt förråd och gästhus.

-ÖVRE PLAN-

Allrum:
Luftigt nyrenoverat (2018) allrum. Laminatgolv, nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Plats för soffgrupp och flertal möbler för inredning. Utgång till balkong med underbar utsikt över havet. Plats för sittmöbler och mindre bord.

Sovrum:
Nyrenoverat (2018) laminatgolv, nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Nya nättare element under stora fönsterpartier. Plats för stor dubbelsäng och flertal förvaringsmöbler. Av detta sovrum går det att skapa två sovrum.

Badrum:
Nyrenoverat (2018) med mörkt klinkergolv och vita kakelväggar. Inredningen består av en bred kommod med dubbla handfat, bubbelbadkar samt dusch. Kranar från Mora, stor spegel med belysning och digital klocka. Underliggande golvvärme (el). Flertal låga skåp för förvaring.

Sovrum:
Nyrenoverat (2018) laminatgolv, nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Dubbla garderober och fönster.

Klädkammare/Förråd:
Nyrenoverat (2018) laminatgolv, nymålat tak och nymålade väggar i vitt. Bra med plats!

Området

Österskär är ett villaområde i tätorten Åkersberga i Österåkers kommun, Stockholms län. I Österskär finns två av stationerna på Roslagsbanan som förbinder området med centrala Åkersberga och med Stockholm, Tunagård och Österskär (som också är slutstation på Roslagsbanans linje 28). Området ligger på en kuperad halvö mellan Trälhavets vikar (Tunaviken och Sätterfjärden). I området finns Tunaborgen med anor till 1200-talet.

Närservice

RESTAURANGER OCH SERVICE I Österskär finns den populära restaurangen Solbrännan som är belägen precis vid Österskärs Havsbad och har en fin uteservering samt en fantastisk havsutsikt. Här serveras lunch dagligen året om, söndagsbrunch under våren och hösten, BBQ på sommaren samt julbord i November och December. De har även temakvällar året om för allmänheten, så som musikkvällar och modekvällar. Solbrännan går att hyra för fester, bröllop, mindre konferenser och minnesstunder. De ordnar även med catering. Lokalen och terrassen är rullstols- och barnvagnsvänliga! Vid Österskär station finns en nyöppnad sushirestaurang - Berga Sushi. Här hittar du samma goda sushi som på Bergavägen men även en utökad meny med fler varma rätter. Dessutom kan du njuta av maten med ett glas vin, en god japansk öl eller varför inte risvinet saké. Här finns även ett mysigt Café, en klädbutik och en salong.

Kommunikation

KOMMUNIKATIONER I Österskär finns två av stationerna på Roslagsbanan som förbinder området med centrala Åkersberga och med Stockholm, Tunagård och Österskär (som också är slutstation på Roslagsbanans linje 28). Roslagsbanan går 2-4 gånger i timmen beroende på tidpunkt och dag. Från Österskär till Stockholms östra tar det cirka 40 minuter och till Åkersberga station tar det endast 4 minuter.

Övrigt

SPORT OCH FRITID Österskär och Tuna är populärt för sin fina skärgårdsmiljö med ett flertal större båtmarinor samt bra bad- och båtplatser. Österskärs havsbad är en fin badstrand med både klippor och sand samt brygga. I området finns flera fotbollsplaner och fina promenadstråk och stigar. I Åkersberga, cirka 3 kilometer från Österskär station, finns ishall, simhall, idrottsplatser och flera större idrottsföreningar. FÖRSKOLA OCH SKOLA I Österskär finns bl.a. Förskolan Tuna, Tärnans förskola, Montessoriförskolan Aquarius och Österskärsskolan (Fskk-årskurs 6)

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter