Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Obbolavägen 16

Obbola

2 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 143 kvm + 16 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1930 ombyggt 1973
Uppvärmning Vattenburen el, kamin
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare + Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas och 3-glas
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Trädet 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 45 697 kr/år
varav
Uppvärmning: 39 127 kr
El: 0 kr (26905 kWh)
VA: 4 625 kr
Sotning: 350 kr
Renhållning: 1 595 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 6930 kr
Kommentar Kostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning och avtal och kan därför komma att ändras. I uppvärmningskostnaden är även hushållselen, nät- och säkringsavgift inräknad. Kostnad för försäkring och fastighetsavgift/skatt tillkommer.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 924 000 kr varav mark 294 000 kr
Summa pantbrev 554 000 kr
Tomt
Areal: 1025 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Charmig villa i barnvänliga Obbola!

Charmig villa i barnvänliga Obbola!
Högt i tak, stora fönster och vackra trägolv karaktäriserar detta hus. Huset erbjuder bland annat ett charmigt kök, rymligt vardagsrum med mysig kamin, två sovrum som kan bli tre, allrum och två badrum. Lummig och insynsskyddad tomt med härlig altan i söderläge anslutning till entrén. Generöst med biutrymmen i förrådsbyggnad.
Här bor du nära havet i fantastisk naturskön omgivning med härlig skog runt knuten och med pendlingsavstånd till Umeå. I närheten finns skola, förskola, utebad och SCA-arena. Varmt välkommen på visning
Charmig villa i barnvänliga Obbola!
Högt i tak, stora fönster och vackra trägolv karaktäriserar detta hus. Huset erbjuder bland annat ett charmigt kök, rymligt vardagsrum med mysig kamin, två sovrum som kan bli tre, allrum och två badrum. Lummig och insynsskyddad tomt med härlig altan i söderläge anslutning till entrén. Generöst med biutrymmen i förrådsbyggnad.
Här bor du nära havet i fantastisk naturskön omgivning med härlig skog runt knuten och med pendlingsavstånd till Umeå. I närheten finns skola, förskola, utebad och SCA-arena. Varmt välkommen på visning!

- CHARMIGT

- HÖGT I TAK

- BARNVÄNLIGT OMRÅDEHALL
Via altanen kliver du in i detta charmiga hus. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläderna och vidare in i hallen finns flertalet garderober som erbjuder ytterligare förvaring. Ljus plastmatta på golv och ljusa tapeter på väggarna.

KÖK
Husets hjärta, det rymliga köket har ljus furuinredning, vitt kakel och bänkskiva i trä. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (2016), spis med ugn och häll, fläkt och diskmaskin (2018). Ljusa ytskikt och fönster i två väderstreck ger känslan av ljus och rymd. Matgrupp för 4-6 personer ryms.

VARDAGSRUM
Inbjudande vardagsrum som är lätt att möblera med variation. Murspis som installerades 2001 skapar mysfaktor när familjen samlas i mörkret och värmer skönt under kalla vinterdagar. Här finns gott om plats för både soffa, tv-möbel och matsalsbord. Vacker Holmsundsparkett och tapetserade väggar ramar fin in det sociala rummet.

BADRUM
I anslutning till hallen nås de rymliga badrummet som renoverades 2006/2007. Skön golvvärme värmer frusna fötter och inredningen består av WC, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Här har man även byggt en bastu där man bara behöver sittlavar innan den är helt färdigställd. Kakel i sjösten beige och brunt, blå/grön mosaik i duschhörna samt liggande panel är badrummets ytskikt. Både inbyggda spotlights och fönster släpper in härligt ljus.

SOVRUM
Från hallen nås husets första sovrum. Här finns utrymme för dubbelsäng och sängbord. Förvaring erbjuds i tre inbyggda garderober. Fint parkettgolv och målade väggar.

Övre våningsplan:
Övre plan karaktäriseras av charmiga snedtak och stora fönster.

ALLRUM
Från den stilrena trappen nås övre plan och ett allrum som kan användas som tv-rum, lekrum eller liknande. Vackert trägolv och dekorationsmålade väggar i grön nyans.

SOVRUM
Husets andra sovrum har vackert trägolv, gula tapeter och inbyggda garderober. Rummet är generöst till ytan och skulle kunna delas av till två mindre rum om man tar med ytan i den anslutande klädkammaren.

TOALETT
Toalett med ljust målade väggar och klinkergolv. Badrummets inredning består av WC, stort handfat med kommod och spegelskåp. Golvvärme.

Källarplan:
I husets källarplan erbjuds förvaring och här finns värmepannan och varmvattenberedaren som båda byttes 2017.

TOMT
Lummig tomt med gott om gräsyta och fina planteringar. Hundgård finns också på tomten.

ÖVRIGT
Stor förrådsbyggnad med gott om förvaringsmöjligheter.

RENOVERINGAR
Relining 2019
Diskmaskin 2018
Värmepanna + varmvattenberedare bytt 2017
Ny kyl/frys 2016
Klickgolv inlagt sovrum bottenvåning 2014
Fönster sovrum bottenvåning aluminium 2013
Balkongdörr aluminium 2009
Badrum 2006-2007 ( bastu ej färdigt)
Samtliga innerdörrar på bottenvåningen massivt trä (GK Door), 2006/2007
Altan byggd 2002
Murspis installerad 2001
Aluminiumfönster kök, vardagsrum samt sovrum och hall övervåning 2001.
Bytt trägolv hall uppe + nere 1999
Kök + vitvaror 1998
Toa uppe mitten 90-tal
Tak plåttak (TRP 20) kring 1990 av tidigare ägare

Området

Obbola ligger ca 1,5 mil från Umeå centrum och endast någon kilometer till Holmsund. Obbola by är fint placerad mellan hav och fin natur. Vid småbåtshamnen finns Gamla Salteriet där man kan köpa färsk fisk eller sommartid njuta av utomhusservering. I området finns också möjlighet till fina havsbad bl a på Fläsehavsbad. Obbola är barnvänligt området och har ett rikt föreningsliv. Det finns flera förskolor och F-9 skola. Här finns också matvarubutik samt Pizzeria.

Närservice

Obbola har förskolor och skola 1 - 9. Matbutik och pizzeria. I Holmsund någon kilometer bort finns ytterligare matbutik, blomaffär och bank. I Obbola finns tempererat utomhusbad och i Holmsund finns Storsjöhallen med inomhusbad och äventyrsbad. Obbola erbjuder även en populära Multiarena med tyngd på cykling.

Kommunikation

Det finns goda kommuntikationer via buss.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering