Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Flemmingsbergsvägen 41 och 43

Norrtälje

3 695 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 143 kvm + 17 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1909 Ombyggt 1988
Uppvärmning Luft-luftvärmepump, ved och direktverkande el.
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Estuna Prästgård 1:19

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 185 kr/år
varav
El: 34 488 kr
VA: 1 133 kr
Sotning: 400 kr
Renhållning: 4 164 kr
Väg, samf.: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 16433 kr
Kommentar I elkostnaden är även kostnaden för uppvärmning medräknat.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 037 000 kr varav mark 907 000 kr
Summa pantbrev 826 000 kr
Tomt
Areal: 3470 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om, borrad brunn. Enskilt avlopp 3-kammarbrunn
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Estuna Prästgård GA:1
Förmån: Avtalsservitut: Uthusbyggnad Mm, 01-IM1-96/1238.1
Förmån: Officialservitut Va, 0188-92/263.1
Last: Officialservitut Väg, 0188-92/263.2

Nu finns möjlighet att förvärva 2 st fastigheter endast 6 minuter från Norrtälje

Välkommen till Flemmingsbergsvägen 41 och 43, nu finns det möjlighet att köpa 2 st fastigheter endast 5 minuter utanför Norrtälje i lantlig miljö med vackra omgivningar. Ett mycket bra läge och möjligheter utöver det vanliga. Detta passar utmärkt för dig som söker ett generationsboende alternativt drömmer om en passiv inkomst genom att hyra ut den ena fastigheten och bo i den andra. Husen är byggda omkring sekelskiftet 1900 och ett par fantastiska detaljer som sparats är de massiva trägolven av hela trätiljor i det ena huset och de synliga takbjälkarna i det andra. Här bor du i en naturnära miljö och med goda kommunikationer till Norrtälje, både med bil och buss. Fastigheterna Estuna Prästgård 1:7 samt Estuna Prästgård 1:19 erbjuder en gemensam tomtstorlek på 3 470 kvm (1 596 kvm + 1 874 kvm)

Flemmingsbergvägen 41 är huset längst upp på tomten är fördelas på 67 kvm boarea + 17 kvm biarea. Detta hus hyr man idag ut. Huset består av ett stort kök, vardagsrum och hela övre planet används som ett sovrum. I anslutning till hallen finns ett duschrum.

Flemmingsbergsvägen 43 erbjuder en boarea på 76 kvm. Entréplanet består av en stor hall, kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till en stor altan som ligger delvis under tak. Altanen ligger i ett västerläge med sol från eftermiddag till kväll och erbjuder en fin utsikt över åkermarker. Övre planet består av allrum och sovrum.

Husen är i behov av lite renovering, samtidigt som det underhållts väl under åren. Besiktning av fastigheten kommer att ske den 20:e april.
Välkommen att boka in dig på visning till detta sällan återkommande tillfälle!

Flemingsbergsvägen 41 och 43

Välkommen till Flemmingsbergsvägen 41 och 43, nu finns det möjlighet att köpa 2 st fastigheter endast 5 minuter utanför Norrtälje i lantlig miljö med vackra omgivningar. Ett mycket bra läge och möjligheter utöver det vanliga. Detta passar utmärkt för dig som söker ett generationsboende alternativt drömmer om en passiv inkomst genom att hyra ut den ena fastigheten och bo i den andra. Husen är byggda omkring sekelskiftet 1900 och ett par fantastiska detaljer som sparats är de massiva trägolven av hela trätiljor i det ena huset och de synliga takbjälkarna i det andra. Här bor du i en naturnära miljö och med goda kommunikationer till Norrtälje, både med bil och buss. Fastigheterna Estuna Prästgård 1:7 samt Estuna Prästgård 1:19 erbjuder en gemensam tomtstorlek på 3 470 kvm (1 596 kvm + 1 874 kvm) Flemmingsbergvägen 41 är huset längst upp på tomten är fördelas på 67 kvm boarea + 17 kvm biarea. Detta hus hyr man idag ut. Huset består av ett stort kök, vardagsrum och hela övre planet används som ett sovrum. I anslutning till hallen finns ett duschrum. Flemmingsbergsvägen 43 erbjuder en boarea på 76 kvm. Entréplanet består av en stor hall, kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till en stor altan som ligger delvis under tak. Altanen ligger i ett västerläge med sol från eftermiddag till kväll och erbjuder en fin utsikt över åkermarker. Övre planet består av allrum och sovrum. Husen disponeras enligt följande:

Flemmingsbergsvägen 43

Hall

Ingång till huset via en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster när du kliver in. Praktiskt med klinker golv och tapetserade väggar. Längre in i hallen är det trägolv och ljusmålade väggar samt vitmålade hela trätiljor på golvet. Ytterligare förvaring finns under trappan.

Duschrum

I anslutning till hallen ligger duschrummet, helkaklat duschrum med klinker golv och vit kakel på väggarna med en blå bård. Här finns en duschhörna, WC, handfat med kommod och mycket förvaring. Praktiskt med två st vädringsfönster som även släpper in lite dagsljus.

Kök

Stort kök med gott om arbetsytor och mycket förvaring. Ljusa skåpluckor och praktiskt kakel ovanför arbetsytorna. I köket finns en braskamin som värmer och höjer trivselfaktorn. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys samt inbyggd ugn och micro. Hela trätiljor på golvet och tapetserade väggar. I anslutning till köket finns en matplats vid fönstret och utsikt mot altanen. Vid matplatsen finns en snygg kakelugn som det idag är eldningsförbud i.

Vardagsrum

Vardagsrummet har plats för en rejäl soffgrupp och TV-hörna. Även här finns en värmande braskamin. Från vardagsrummet finns utgång till altanen. Altanen erbjuder en magnifik utsikt över åkermarker och sol från mitt på dagen till sen kväll!

Övre plan

Direkt ovanför trappen finns ett allrum med målade trägolv. Här finns mycket förvaring i två st kattvindar. I anslutning till allrummet ligger sovrummet. Stort sovrum med plats för dubbelsäng.

Flemmingsbergsvägen 41

Hall

Flemmingsbergsvägen 41 hyrs idag ut och ingång till huset sker via hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger. Idag har man gjort en sovalkov bakom hallen. Plastmatta på golv, målade väggar med snygg bröstpanel.

Duschrum

Duschrum med våtrumsmatta på golv och kakel på väggarna. Duschrummet är utrustat med wc, duschhörna och handfat.

Kök

Stort och lantligt kök med mycket arbetsytor och förvaring. Detta kök har plats för rejäl matplats med utrymme för den stora familjen eller många vänner. Fint trägolv och vitmålad träpanel på väggarna. Köket är utrustat med ljusa ekluckor och bänkskiva i vit laminat. Snyggt vitt kakel ovanför arbetsytorna. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, spisfläkt och diskmaskin.

Vardagsrum

I anslutning till köket ligger vardagsrummet med plats för stor soffa. Fint trägolv och vitmålade väggar. I vardagsrummet finns en öppen spis som värmer och ökar trivseln. Från vardagsrummet finns en trappa upp till det övre planet.

Övre plan

Det övre planet består av ett stort rum som idag är möblerat som ett stort sovrum. Fint trägolv, vitmålad träpanel på väggarna och synliga takbjälkar.

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter