Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Silverviksgatan 19C

Gullvik Malmö

4 195 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Söndag 8/8 13.30-14.30

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum
Boarea + Biarea 125 kvm + 73 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus
Byggnadsår 1978
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 15 juli 2021
Energiklass: D
Energiprestanda: 192 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 104 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Silvervik 35

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 930 kr/år
varav
Uppvärmning: 16 000 kr
El: 6 500 kr
VA: 6 500 kr
Sotning: 430 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 496 000 kr varav mark 691 000 kr
Summa pantbrev 605 000 kr
Tomt
Areal: 382 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om, kommunalt avlopp.

Väldisponerat 1,5-plans kedjehus med charmiga detaljer i ett barnvänligt område!

Nu finns möjlighet att förvärva ett välplanerad kedjehus med fantastisk charm och klassiska detaljer! Ett hem med öppna sociala ytor och optimala förvaringsmöjligheter. Tack vare stora fönsterpartier får du ett vackert ljusinsläpp i hela huset som ger en rofylld känsla. Boendes här kan du njuta av en välskött trädgård med gott om sällskapsytor och matplatser.

Ta chansen att få bo i ett trivsamt och lugnt område med mycket grönska. Här får du optimala kommunikationsmöjligheter tack vare närhet till inre ringvägen samt gångavstånd till närmsta busstationer där linje 32 och 8 går som tar dig till bland annat knytpunkten Hyllie station. En bostad med gångavstånd till Ica maxi stormarknad och närservice.

Trädgård

Du välkomnas in till tomten genom en tilltalande framsida med välskött trädgård. Här finns dubbelcarport så att du kan förvara två bilar samt rymligt förråd. Vidare in på tomten kommer du till en inbjudande förgård med trevliga bärbuskar, röda rosor och vacker grönska. Förgården erbjuder gott om plats för sällskapsyta. På baksidan finns såväl gräs som sten med yta för matplats eller loungegrupp.

Hall

Du välkomnas in till en inbjudande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Längre in i hallen når du även en rymlig walk in closet som ger dig ytterligare förvaring. Golvet pryds av trä och väggarna är i en vit kulör.

Kök

Till höger om hallen når du det rymliga och sociala köket med gott om arbetsyta. Tack vare såväl underskåp som ovanskåp får du optimal förvaring. Här finns gott om yta för matplats för den stora familjen. De stora fönsterpartierna ut mot grönskan på framsidan erbjuder ett vackert ljusinsläpp. Köksluckorna är i en ljus nyans med trevlig struktur och kaklet är i en mörk ton. Utrustningen i köket är spis, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Väggarna är i en vit kulör och golvet är av trä.

Vardagsrum

Vidare når du vardagsrummet till vänster om hallen som är öppet och luftigt med härligt ljusinsläpp. Ett vardagsrum som erbjuder sociala ytor med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Väggarna är i en vit nyans och golvet är av vackert trä.

Badrum

Bostadens ena badrum har en klassisk charm med vacker tapet och guldiga detaljer. Här finns WC, tvättställ och badrumsskåp.

Sovrum 1

På övre plan når du bostadens första sovrum till höger om trappan som ger dig goda förvaringsmöjligheter tack vare en walk in closet samt ytterligare yta för förvaring. Väggarna är i en vit nyans och golvet är av trä.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng samt förvaring om så önskas. Här får du ett trevligt ljusinsläpp som gör att rummet känns rofyllt. Väggarna är i en vit kulör och golvet är av trä.

Sovrum 3

Ett sovrum som erbjuder god förvaring tack vare den inbyggda garderoben. Även här är väggarna i en vit nyans och golvet av trä.

Badrum

Stig in i ett harmoniskt badrum som har en fantastisk charm med klassiska detaljer i guld. Njut av lyxen att kunna såväl ta dig ett avkopplande bad som en snabb dusch. Väggarna pryds av ett vackert kakel med rosa detaljer och golvet är av vitt klinker.

Hall

På källarplan når du en rymlig hall till vänster om trappan som i dagsläget används som kontorsplats. Här finns optimala förvaringsmöjligheter tack vare de inbyggda garderoberna längs väggen.

Gillestuga

Ett öppet och socialt vardagsrum med mysig känsla där du får plats med den stora soffgruppen. Golvet pryds av en heltäckningsmatta och väggarna är vita.

Tvättstuga

En tvättstuga med mycket goda tvättmöjligheter tack vare gott om arbetsytor. Här finns tvättskåp, tvättmaskin samt en avkopplande ångbastu.

Hobbyrum

Ett mycket rymligt hobbyrum som ger fantastiska förvaringsmöjligheter men som även kan användas som gym eller kontor om så önskas.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter