Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jägersrovägen 30

Västra Kattarp/Hindby Malmö

4 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning - Fullbokad

Söndag 16/5 12.30-13.30

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 117 kvm + 14 kvm
Enligt uppmätning

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla med källare
Byggnadsår 1926
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 20 april 2021
Energiklass: F
Primärenergital: 189 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong/Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2002 - Dränering och putsning av fasad
2002 - Glidgjutning av rökgaskanal
2003 - Renovering tvättstuga i källare
2003-04 - Golv ovanvåning och vind
2005 - Putsning av källare och byte av fönster i källare
2006 - Garage och murar till baksidan
2006 - Plattläggning runt huset och uppfart
2008 - Renovering av badrum på nedanvåning
2012 - Tak omlagt med ny papp och pannor samt två takfönster från Velux
2012 - Badrum med vattenburen golvvärme på ovanvåningen
2015 - Vind inredd
2019 - Nytt kök och golv med vattenburen golvvärme

2002-09 - All el utbytt samt ny central med jordfelsbrytare i källare, ovanvåning och garage
Fastighetsbet. Plöjaren 12

Övriga byggnader

Garage: 44 kvm. Isolerat med indragen el och luft/luft värmepump
Gammalt uthus och lekstuga i trädgården

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 43 363 kr/år
varav
Uppvärmning: 25 700 kr
El: 6 300 kr (4372 kWh)
VA: 5 900 kr
Försäkring: 5 463 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 084 000 kr varav mark 873 000 kr
Summa pantbrev 1 326 346 kr
Tomt
Areal: 800 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Charmerande 20-tals hus - nu till salu!

I det lugna villaområdet i Hindby finner du detta fantastiska hus från 1926. Vid första anblick möts du av 20-talets praktfulla attribut såsom mansardtak och putsad fasad samt en ståtlig balkong. I samstämmighet med husets anda har garage om 44kvm byggts, tillsammans med en mur för att skapa avskiljning till den härliga trädgården på baksidan. Med en tomt på 800 kvm erbjuds en gedigen trädgård typisk för 20-talet på insynsskyddat läge.

Planlösningen fördelar sig i fyra plan, från källare till inredd vind. Första plan har generösa sällskapsytor, kök från 2019 med golvvärme, gäst-wc och utgång till trädgård. En trappa upp på andra våningen finner du ett stort renoverat badrum med golvvärme och två sovrum, ett av dem med tillgång till balkongen. Ytterligare en trappa upp nås den inredda vindens sovrum med charmigt snedtak och två takfönster. På källarplan finns tvättrum, förvaringsrum samt ett extra badrum.

Hindby är ett barnvänligt och populärt villaområde i östra Malmö som har närhet till stora matbutiker, skolor och förskolor samt bra busskommunikation som tar dig direkt in till stan. Här bor du på perfekt läge med närhet in till Malmö City och såväl som kringliggande kranskommuner tack vare det korta avståndet till ringvägarna.

Hall

Du välkomnas in i bostaden genom en rymlig hall som är smyckad med en lugn grön färg på väggarna som matchas snyggt med Josef Frans blommiga tapet, vårklockor vid trappen. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter.

Gäst-wc

Från hallen når du ett utav bostadens badrum där Franks tapet återfinns. På golvet ligger vitt och svart klinker. Badrummet är utrustat med WC och handfat.

Vardagsrum

Vidare kommer du till ett rymligt vardagsrum med en fantastisk charm tack vare dess ljusa trägolv och den öppna spisen. Vardagsrummet är högt i tak och erbjuder en stor social yta. Rummet har ett stort burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp. Väggarna smyckas med en beige tapet i vackert mönster.

Matsal

I matsalen ligger såväl trägolv och väggarna pryds även här med en beige tapet. Här finns yta för stor matplats. Rummet har stora härliga fönster som bidrar till en ljus känsla.

Kök

Köket är från 2019 och har ett blåvitt rutigt marmoleum linoleum golv med underliggande golvvärme. Väggarna har vitt kakel och en bit färgglatt vackert kakel som blir en fin detalj. Köksluckorna är vita med svarta handtag som ger en fin kontrast. Utrustningen i köket är kyl, induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn.

Sovrum

När du kommer upp till andra våningen når du ett rymligt sovrum med en härlig ljusblå färg som pryder väggarna. Här finns ett vackert trägolv och stora fönsterpartier. I sovrummet finns det yta för en dubbelsäng samt förvaring om så önskas. Härifrån får du lyxen att kunna gå rakt ut till den härliga balkongen.

Sovrum 2

Vidare når du ytterligare ett rymligt sovrum där det även ligger trägolv. Med generös storlek finns det plats till både säng, skrivbord garderober.

Badrum

Bostadens stora badrum har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här finns lyxigt nog golvvärme och smyckas med vitt kakel på väggarna och granit på golvet, vilket ger en fin kontrast. Badrummet erbjuder dusch, WC, två handfat med spegel ovan.

Sovrum 3

En trappa upp når du den inredda och mysiga vinden med ett stort sovrum med charmigt snedtak och två takfönster. Rummets väggar är vitmålade och på golvet ligger ett vackert ljus trägolv.

Källarplan

På källarplan finns ett rymligt tvättrum med två tvättmaskiner, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Väggarna i rummet är smyckade med vitt kakel. Vidare finner du ett förrådsrum med bra utrymme för förvaring. På källarplan finns dessutom ett extra badrum med WC och badkar.

Området

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter