Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nyponstigen 1

Hertsön Luleå

2 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Tidsbokad visning! Anmälan via länk eller till 072-555 04 28

Fredag 24/9 12.00-13.00

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 133 kvm + 26 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Parhus, 1 plan i souterräng
Byggnadsår 1975
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 14 juni 2021
Energiklass: C
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 81 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Stomme: Murade källarväggar. Regelstomme ovan mark
Fasad: Trä
Fönster: Kopplade 2-glas fönster
Tak: Plåt samt papp
Övrigt 2012 - Renovering av badrum på nedre plan
2012 - Renovering av nedre plan med nya golv och ytskikt samt renovering av trapp
2013 - Byte av räcke på altanen, södersidan
2013 - Ytskikt i tvättstugan med skåp
2015 - Byte av stolpar, räcke på altanen vid entrén. Byte av fasad vid entrén
2018 - Byte av fasad på garaget västra väggen
2019 - Renovering av vardagsrum
2019 - Byte av fasad hobbyrum
2020 - Renovering av fönster i hela huset. Fasadmålning övre plan samt nedre plan södersidan
2021 - Renovering av badrum entréplan
2021 - Renovering av ytskikt i garage
2021 - Nytt golv i kök och hall, nytt ytskikt i hallen med klädkammare
2021 - Ytskikt väggar i ett rum nedre plan

TV: Kabel-tv via ComHem/Tele2. Det omvandlades till digital överföring under 2020, vilket innebär att man kan se basutbudet i hela huset utan extra utrustning

Internet: Fiber via Lunet
Fastighetsbet. Hertsön 11:885

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 562 kr/år
varav
Uppvärmning: 13 962 kr
El: 7 595 kr
VA: 6 337 kr
Renhållning: 2 168 kr
Försäkring: 3 500 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 647 000 kr varav mark 433 000 kr
Summa pantbrev 874 000 kr
Tomt
Areal: 496 kvm
Tomtbeskrivning Friköpt hörntomt med gräsmatta, träd, fint uppvuxen häck, buskar och blomrabatter
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Luleå Hertsön GA:29
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 2580-2017/124.1

Smakfullt och rymligt parhus med attraktivt läge på Hertsön!

- Rymlig och ljus familjevilla i anslutning till grönområde framför fastigheten
- Två renoverade badrum
- Friköpt hörntomt med insynsskyddat läge
- Fjärrvärme & fiber
- Barnvänligt och populärt område
Med ett trevligt solläge på Nyponstigen väntar detta smakfulla parhus på ny ägare. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende endast 5 km från Luleå centrum och 500 meter från Hertsö centrum. På entréplan finns en hall med smart förvaring, ett inbjudande kök med utgång till rejäl balkong med sol från morgon till sen eftermiddag. Det finns utrymme för en rejäl matplats med bord och stolar för många middagsgäster. Vardagsrummet är lagom i storlek, det finns ett sovrum, nyrenoverat badrum med snygg våtrumsmatta samt en tvättstuga. På nedre plan finns det ett stort allrum med braskamin som sätter guldkant på tillvaron (kan delas av för att få ytterligare ett sovrum), två generösa sovrum samt ett stilfullt helkaklat badrum med både badkar och dusch. Det finns även förråd samt en mat-/ vinkällare!

Friköpt tomt om 496 kvm med fin gräsmatta, insynsskyddade häck och trivsamma uteplatser med sol hela dagen! Det finns även ett vidbyggt varmgarage med varmförråd och hobbyrum! Uppvärmning sker genom fjärrvärme och fiber via Lunet finns anslutet.

På Hertsön finns för- och grundskolor, bibliotek och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Hertsöträsket ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

ENTRÉPLAN

HALL

Trivsam entréhall med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och snyggt laminatgolv i ljus nyans. Hallen går i en praktisk vinkel med med bra utrymme för avhängning samt en klädkammare i direkt anslutning. Trevlig vit ytterdörr med runt fönster samt smalt fönsterparti bredvid som släpper in ett fint ljus i rummet.

KÖK OCH MATPLATS

Familjevänligt kök med vit köksinredning med skåp som går hela vägen upp till taket. Rymligt med gott om både över- och underskåp. Det finns vitt kakel som stänkskydd ovanför bänkskivan av laminat. Vitt tak, ljusa tapetserade väggar och snyggt laminatgolv i ljus nyans. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn (Bosch), rostfri fläktkåpa, kyl (Samsung), frys (Samsung) och diskmaskin (Bosch). I direkt anslutning finns matplatsen som rymmer bord och stolar för många gäster. Stort fönsterparti som vetter ut mot balkongen och ger rummet ett fint ljusflöde. Här finns även utgång till balkongen som är rymlig och har ett härligt söderläge och sol från morgon till sen eftermiddag.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i bra storlek med vitt tak, vita väggar och trägolv. Stort fönsterparti som vetter ut mot balkongen och ger rummet ett fint ljusflöde.

BADRUM

Snyggt renoverat badrum med vitt tak och våtrumsmatta i ljusa och stilrena nyanser. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handfat med kommod och spegelskåp.

SOVRUM

Sovrum 1 i anslutning från vardagsrummet med mörk innertak med träimitation, ljusa tapetserade väggar och snyggt laminatgolv i ljus nyans. Det finns även ett flertal garderober.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med vitt tak, vita och röda väggar samt våtrumsmatta i beige nyans. Här finns skåp, arbetsbänk, tvättmaskin och tvättho.

NEDRE PLAN

NEDRE HALL

Via en renoverad och tjusig trapp tar du dig ned till husets nedre plan. Den nedre hallen har vitt tak, ljusa väggar med mönstrad fondtapet och trägolv. Hallen är rymlig och möblerbar och kan nyttjas som exempelvis kontor.

ALLRUM

Rymligt allrum med stora fönster som vetter mot den lummiga baksidan av huset. Vitt tak, vita väggar och trägolv. Här finns gott om plats för möblemang och en mysig braskamin som sätter guldkant på tillvaron! Här finns även möjlighet att dela av rummet för att få ytterligare ett sovrum om behov för detta finns.

BADRUM

Smakfullt renoverat badrum med vitt tak, vita helkaklade väggar och klinkergolv i grå nyans. Badrummet är väl tilltaget och rymmer både dusch, badkar, WC, handdukstork och handfat med underskåp. Det finns även ett platsbyggt skåp där fjärrvärmeväxlaren är placerad samt att det även finns hyllplan för förvaring. Det är förberett för att installera bubbelbadkar med 3-fas eluttag.

FÖRRÅD

I anslutning från den nedre hallen finns ett mindre förråd.

MATKÄLLARE

I direkt anslutning från det mindre förrådet finns en härlig mat-/vinkällare med sval temperatur! Perfekt för att förvara mat och dryck!

SOVRUM

På nedre plan finns två väl tilltagna sovrum. I anslutning från allrummet finns sovrum 2 med vitt tak, vita väggar och trägolv. Stort fönster som vetter ut mot gaveln och trädgården. I anslutning från den nedre hallen finns sovrum 3 med vitt tak, tapetserade väggar i ljusgrå nyans och laminatgolv. Rummet är svalt placerat i andra änden av huset.

Området

Hertsön ligger ca 5 kilometer öster om Luleå centrum och är Luleås största bostadsområde utanför centrumkärnan. Hertsön består av delområdena; Hertsökullar, Hertsöcentrum, Hertsölund, Hertsöängar och Kalvholmen. Centrumdelen erbjuder livsmedelsbutik, restauranger, frisör och kiosk. Här på Hertsön finns även flertalet förskolor och grundskolor, vård- och omsorgsboende samt bibliotek och Hertsö Hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner, tennisplan och bangolf. Vintertid finns bandyplan och ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som bedriver verksamhet i området och på gården. Där kan man njuta av hembakat fika och den vackra naturen eller köpa med sig något hemstickat.

Kommunikation

Busslinjerna som trafikerar Hertsön är nr 1, 5 och 9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter