Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ravingatan 25D

Hovslätt Jönköping

2 895 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 60 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla med källare
Byggnadsår 1976
Uppvärmning Direkt El samt Luft/Luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 7 januari 2021
Energiklass: E
Primärenergital: 151 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare med betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas. I källaren 2-glas kopplade träfönster
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt SAMFÄLLIGHETEN INDIANEN
Fastigheten ingår i samfälligheten Indianen.
Samfälligheten omfattar 17 fastigheter med adress Ravingatan 21A-27E, samtliga är radhus i kvarteret.

Omfattar gemensamhetsanläggningen JÖNKÖPING INDIANEN GA:1 som består av:
- utfarts- och parkeringsområde, gång- och cykelvägar, lekplatser och grönytor
- vissa serviceledningar för vatten och avlopp, utomhusbelysning
- utrymme och anordningar för sophantering

Samfälligheten har en gemensam dag för vår- respektive höststädning. Utöver det har varje fastighet städvecka ca 3 ggr/år med ansvar för de gemensamma ytorna vad gäller t.ex gräsklippning, rabatter och papperskorgar.

Varje fastighet har tillgång till en garageplats med fjärrstyrd port. Här finns el för t.ex. motorvärmare. Ytterligare 8 st gemensamma utomhusplatser finns till förfogande.

Snabbt bredband samt kabel-TV via Jönköping Stadsnät Wetternet, maxhastighet 1 Gbit/s. I avgiften till samfälligheten ingår kostnad för Kabel-TV samt den fasta bredbandsavgiften. Operatörsdelen bekostar varje fastighetsägare själv.

RENOVERINGAR
2007 Byte till 3-glas isolerfönster i aluminium på entréplan och övre plan
2013 Badrum övre plan
2015 Byte av tak, vindskivor, stuprör och hängrännor, ommålning av fasad samt tillbyggnad av balkong
2018 Uteplats vid entré
2019/2011 Uteplats med tak, trall och stenläggning
2020 WC nedre plan samt installation av luft/luftvärmepump
Ytskikt har renoverats löpande sedan 2010
Fastighetsbet. Indianen 11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 34 560 kr/år
varav
El: 18 900 kr (17000 kWh)
VA: 4 400 kr
Renhållning: 2 240 kr
Väg, samf.: 4 820 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 841 000 kr varav mark 420 000 kr
Summa pantbrev 1 417 000 kr
Tomt
Areal: 311 kvm
Typ: Mindre trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Hörntomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Jönköping Indianen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Gavelradhus i populärt & expansivt område !

I eftertraktade Hovslätt bjuder vi nu på möjligheten att flytta in i ett välskött och kvadrateffektivt gavelradhus i tre plan. En fantastisk möjlighet för den växande familjen såväl som den redan etablerade med ett enkelt och bekymmersfritt boende. I entréplan återfinns de mer sociala ytorna så som kök, vardagsrum med utgång till stor uteplats med kvällssol samt gästtoalett. På övre plan finner du de privata ytorna med 3 sovrum, badrum, klädkammare och balkong med morgonsol. I källarplan ligger tvättstuga, förråd och ett stort allrum. Bilen parkerar du i närliggande garage med fjärrstyrd port.

I trädgården kan du om sommaren skörda både bigarråer, krusbär och hallon. Du hittar även prydnadspäron, klätterros, hortensia och ett antal odlingslådor där du själv kan odla både grönsaker och väldoftande blommor. Vid uteplatsen finns en odlingsbänk för extra närhet till din egen lilla köksträdgård. Vid den nyanlagda entrén växer en ståtlig hängblodbok med vackert bladverk. I anslutning till entrén finns även ett kallförråd för trädgårdens redskap och annan utrustning.

Här ligger den storslagna naturen alldeles runt hörnet med både elljusspår och friluftsområde. Mycket bra kommunikationer med tågstationen ett stenkast bort och nyanlagd cykelbana som enkelt tar dig in till centrala Jönköping eller Ljungarums industriområde om du har din arbetsplats där. Smidig närhet till både livsmedelsbutiker, förskola och skola. På gården finns en stor lekplats för leksugna barn och många kompisar att leka med.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

ENTRÉPLAN

HALL

Välkommen in i hallen där ytterkläder hängs av till höger, antingen på lättillgängliga krokar eller i LED-belysta skjutdörrsgarderober. På golvet ligger svart klinker som i förlängningen övergår till ljusa laminatgolv, detta kombineras med ljus tapet och ljust turkosmålade väggar från 2019.

KÖK

Till vänster i hallen leder dubbla öppningar in i det ljusa köket med matplats för 4-5 personer. På originalstommar sitter nyare ljusa släta luckor med kromade handtag. Detta kombineras med vita kakelplattor 10 x 40 cm, en större rostfri bänk och en mindre ljus laminatbänkskiva. Husqvarna varmluftsugn/häll samt Kyl/Frys, Cylinda spisfläkt, Bosch diskmaskin (2020). Ljus tapet med en varm orange fondtapet och ljusa laminatgolv. Infällda spotlights i taket.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och stor familjesoffa. Utgång till uteplats mot söder. Grå tapet, turkosfärgad fondvägg med blommor och ljusa laminatgolv.

UTEPLATS

Stor inramad uteplats i söderläge för härligt häng och umgänge under sköna dagar och kvällar. Delvis under tak och med trall, delvis med nylagda stenplattor. Gott om plats för både grill, matgrupp och andra utemöbler.

WC

Helt nyrenoverad gästtoalett med wc, tvättställ och fin ljusinstallation i taket. Gråmelerad klinker på golv och vägg bakom wc samt vit kakelplatta på övriga väggar.

ÖVRE PLAN

HALL

En trappa upp når du bostadens övre hall med ljus tapet och ljusa laminatgolv. Från hallen nås samtliga rum på övre plan. Härifrån leder även dörr ut till väl tilltagen balkong med morgonsol.

BADRUM

Badrummet är mycket familjevänligt då här finns både dusch och badkar. Tvättställ med lådor, spegelskåp, vägghängd wc och handdukstork. Väggarna är beklädda med vitt kakel och golvet med antracitfärgad klinker. Golvvärme för fötterna att njuta av och i taket infällda dimbara spotlights.

SOVRUM 1

Det mindre sovrummet, ca 9 kvm, rymmer gott och väl både säng med tillhörande möblemang, hyllor och skrivbord. På väggen en ljus tapet med mörkare fondvägg och på golvet en ljust brunmelerad heltäckningsmatta.

KLÄDKAMMARE

Rymlig klädkammare för familjens kläder och lite till. Fin belysning under hyllplan så du tar rätt kläder till jobbet respektive galamiddagen. Vitmålade väggar och ljusa laminatgolv.

SOVRUM 2

Stort sovrum, ca 13 kvm, med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och byrå eller garderob. Ljus tapet på väggarna med svartmönstrad fondtapet samt ljusgrå heltäckningsmatta.

SOVRUM 3

Stort sovrum, ca 14 kvm, med garderob och gott om plats för enkel- eller dubbelsäng med tillhörande möblemang, skrivbord och hyllor eller skåp. Heltäckningsmatta på golvet, ljus tapet på väggarna och blå fondvägg.

KÄLLARPLAN

Källarplan nås via öppen trappa ned från hall i entréplan.

TVÄTTSTUGA

Här finns gott om utrymme för klädvård. Förutom tvättmaskin, torktumlare och tvättho har den rymliga tvättstugan även utrustats med en extra dusch. Här finns också bostadens varmvattenberedare. Vit vävtapet på väggarna och beige klinker på golvet.

FÖRRÅD

Rymligt förråd för förvaring av allehanda nödvändiga prylar och mindre viktiga saker. Ljusinsläpp från källarfönster, målat betonggolv och ljusmålade väggar.

ALLRUM

Stort inrett allrum (ca 26 kvm) som även kan nyttjas som t.ex. gästrum eller ungdomsrum. Flera garderober finns här och gott om plats för soffgrupp eller vad du nu väljer. Ljusinsläpp från källarfönster, ljusmålad sjögrästapet med mörkare fondvägg och ljusa laminatgolv.

Området

Hovslätt är ett samhälle beläget cirka 10 minuter med bil från Jönköping, området ligger i Tabergsdalen och tillhör Jönköpings tätort. Invånarantalet är cirka 3000. Bebyggelsen är blandat med villor, bostadsrätter samt hyresrätter. I Hovslätt finns natursköna Hassafallsleden.

Närservice

I Hovslätt finns 2 st välsorterade livsmedelsbutiker, 2 pizzerior, 2 frisörsalonger, shopping med mera. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg. Skola upp till ÅK 6.

Kommunikation

Goda kommunikationer med tåg alternativt buss. Busslinje 28 går med täta avgångar från flertalet stationer. Nyanlagda cykelvägar leder in till såväl Jönköpings centrum som Ljungarums industriområde.

Övrigt

Gården som tillhör samfälligheten är underbar med både lekplats och liten fotbollsplan. Ca 100 m från bostaden finns kommunal lekplats med lekutrustning och rink för t.ex. inlines som vintertid spolas för skridskoåkning.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter