Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svarvaregatan 1

Huskvarna - Egnahem Huskvarna

3 200 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs.

Lördag 24/4

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 99 kvm + 20 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Parhus
Byggnadsår 1984
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Tegel
Övrigt Utförda renoveringar:
-Ny bergvärmepump (dec- 2020)
-Ny tvätt/diskbänk i tvättstuga 2020
-Ny ytterdörr med kodlås 2020
-Nytt entrétak 2020
-Nya golvlister (alla rum utom två), nya dörrfoder 2020
-Nya innerdörrar i hela huset 2020
-Ommålning fasad 2019
-Ny luftpum/AC (ej värme) 2019
-Ny diskmaskin och ugn 2019
-Nytt tvättställ och WC övre plan 2019
-Ny tvättmaskin 2018
-Renoverat badrum entréplan 2016
-Inglasat uterum 2016
-Nytt tak nov/dec 2014
-Renoverat kök samt öppnat upp planlösning mellan kök och vardagsrum (tagit ner vägg, satt upp bärande balk) 2013
-Ny garageport 2008
-Nytt fönster vid trappan 2008
Fastighetsbet. Hakarps-Fagerslätt 1:312

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 800 kr/år
varav
El: 13 200 kr
VA: 7 200 kr
Renhållning: 4 800 kr
Väg, samf.: 2 800 kr
Försäkring: 4 800 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftskostnaden baseras på nuvarande ägares förbrukning. I elkostnaden ingår uppvärmning och hushållsel. Samfällighetsavgiften inkluderar kostnad för gemensam lekplats, basketkorg, bollplank, trädgårdsbod, grönområden, el till lampor m.m.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 851 000 kr varav mark 625 000 kr
Summa pantbrev 1 670 000 kr
Tomt
Areal: 472 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Jönköping Hakarps-Fagerslätt GA:5 ändamål: Vägar, Grönområden

Kvadratsmart parhus beläget längst in på återvändsgata

Nu finns möjlighet att förvärva ett av de välplanerade parhusen på Svarvaregatan, Egnahem! Längst in på lugn återvändsgata finner ni detta härliga hem som under årens lopp uppdaterats såväl in- som utvändigt. Parkera smidigt bilen i varmgaraget eller på uppställningsplatsen utanför. Väl inne i huset välkomnas ni av en entréhall med goda förvaringsmöjligheter via rymliga skjutdörrsgarderob. På entréplan finns även ett sovrum, badrum, tvättstuga samt ett extra rum som med fördel kan nyttjas som exempelvis hemmakontor eller extra förvaringsutrymme. En trappa upp finner ni de väl tilltagna sociala ytorna med modernt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt ytterligare två sovrum och WC. Härifrån nås även det inglasade uterummet och trädgården på husets baksida.

Självklart fiberanslutet och dessutom uppdaterat med en sprillans nya bergvärmepump (endast tre månader gammal!).

Här bor man bra man bra med närhet till vacker natur, goda kommunikationer och en välfungerande skol- och barnomsorg. Huset, som är i genomgående fint skick passar utmärkt för den moderna familjen som söker ett smidigt boende med riktigt bra läge.

Missa inte detta härliga hem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag.

HALL

Välkomnande entréhall med grått golv och vita väggar. Vid trappan är väggen beklädd med mönstrad tapet i gråa nyanser. Rakt fram från entrédörren sett finns en rymlig skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 1

Till höger från entréhallen sett ligger det första sovrummet. Grått golv och ljusa väggar som bryts av med en mönstad fondtapet på rummets ena långsida. Ljusinsläpp via fönster mot husets framsida samt förvaringsmöjligheter via två garderober.

BADRUM

Badrum renoverat 2017 med mörkgrå våtrumsmatta och vita väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschväggar i delvis frostat glas, vägghängd handdukstork, handfatskommod, överskåp med spegeldörrar samt WC.

TVÄTTSTUGA

Intill badrummet på nedre plan ligger den praktiska tvättstugan utrustad med tvättmaskin och grovvask. Ljusa väggar och ljus plastmatta på golv. I tvättstugan står även den nyinstallerade bergvärmepumpen.

FÖRRÅD/RUM

På entréplan finns ytterligare ett rum som idag används som hemmagym, kontor och förvaringsrum. Med andra ord ett utrymme som kan nyttjas helt efter önskemål och behov tack vare storleken. Utrymmet är idag utrustat med fyra st helgarderober.

KÖK

En trappa upp finner ni det moderna köket som renoverade i sin helhet 2013. Här erbjuds gott om bänkyta och förvaringslösningar för att underlätta vardagslivet. Köksluckorna nertill är vita och överskåpen går i en ljust grå/grön nyans (vita luckor finns att byta till på vinden för den som önskar). Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd , induktionshäll, ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt inbyggd mikro. Från köket nås det stora inglasade uterummet på huset baksida.

VARDAGSRUM

I samband med köksrenoveringen 2013 öppnade man upp planlösningen mellan kök och vardagsrum för att skapa större umgängesytor och bättre ljusflöde. Idag finns plats för stort matbord (6-8 sittande) mellan kök och vardagsrumsdel. vardagsrumsdelen erbjuder plats för soffgrupp som rymmer hela familjen och tack vare det stora fönsterpartiet får utrymmet gott om naturligt ljusinsläpp. Grått golv och ljusa väggar ger både kök och vardagsrum en modern och tidlös känsla.

SOVRUM 2

Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaring via tre st helgarderober. På golver ligger ett trämönstrat laminatgolv och väggarna är nymålade i en grå nyans. En av rummets långsidor är klädd i ljust mönstrad fondtapet. Rummet får ljusinsläpp från fönster som vetter mot husets framsida.

SOVRUM 3

Även det tredje sovrummet har ljusgrå väggar som på ett stilrent sätt bryts av med en fondtapet i gråskala. På golvet ligger ljust trämönstrat laminatgolv. Rummet får ljusinsläpp från fönster som vetter mot husets baksida.

WC

Praktisk WC utrustad med toalettstol och handfatskommod. Mörkgrått golv och vita väggar. Ena väggen är klädd i mörkgrått mosaik-kakel.

Området

Egnahem är ett bostadsområde beläget på höjderna ca tre kilometer öster om Huskvarna centrum. Området gränsar till flera grönområden och naturreservat som erbjuder vandringsleder och motionsspår. I området finns god skol- och barnomsorg samt ett rikt föreningsliv.

Närservice

Huskvarna centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och service.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebussar. i Huskvarna centrum sker byte till flera av stamlinjerna som på ett smidigt sätt tar dig vidare till centrala Jönköping.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter