Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Haverdalsvägen 30

Haverdal

6 800 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 195 kvm + 38 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 2002 Ombyggt 2009
Uppvärmning Frånluftsvärmepump, golvvärme
Energideklaration
Utfärdad den 6 september 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas, isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2018 Golvslipning nedervåning
2017 Garagebyggnad med bastu/dusch
2017 Uteplats
2016 Ny värmepanna
2014 Stensättning
2013 Ny panel, nymålad fasad
2009 Övervåning inredd

ANSLUTNING: Fiber (Halmstad Stadsnät)
Fastighetsbet. Haverdal 18:136

Övriga byggnader

Garagebyggnad (2017) med ombyggd förrådsdel. Här finns en mycket fräsch dusch och bastuavdelning med WC.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 50 024 kr/år
varav
Uppvärmning: 39 000 kr
El: 0 kr (21280 kWh)
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 424 kr
Försäkring: 5 100 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar Uppvärmningskostnad inkluderar hushållsel (nätavgift medräknat). Det är 5 personer i hushållet.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 466 000 kr varav mark 1 868 000 kr
Summa pantbrev 3 781 000 kr
Tomt
Areal: 827 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Haverdal GA:5

Det bästa av två världar!

Ett avskilt läge med en vacker havsutsikt och ett parkliknande grönområde inpå husknuten. Samtidigt ett modernt boende på 200 kvm med plats för den stora familjen och härliga umgängesytor. Härifrån bryter havets brus igenom den lugna sommaridyllen och man ser kvällssolen gå ner över havet såväl från trädgård som från huset. BESIKTIGAT.
Det bästa av två världar! Ett avskilt läge med en vacker havsutsikt och ett parkliknande grönområde inpå husknuten. Samtidigt ett modernt boende på 200 kvm med plats för den stora familjen och härliga umgängesytor. Härifrån bryter havets brus igenom den lugna sommaridyllen och man ser kvällssolen gå ner över havet såväl från trädgård som från huset. BESIKTIGAT.

HALL
Innanför dörren ligger en praktisk mörk golvklinker, väggarna är tapetserade och taket är vitt med spotlights. Det finns en större dubbelgarderob. Från hallen kommer man in mitt i huset och det första man ser är den stora och vackra murstocken, med tegel från 1100-talets Gamla stan i Stockholm, och dess vita puts.

KÖK
De stora köket har vit golvklinker och en skåpsinredning av ljust askträ och ett vitt väggkakel. Diskmaskin, fläkt samt kyl/frysskåp i rostfritt samt en induktionshäll. Matplatsen är vid burspråket med sina glasytor mot uteplats och grönområdet. Runt hela murstocken ligger samma mörka klinkergolv som i hallen. I murstocken sitter en gedigen gjutjärnsspis samt en liten eldstad med infällt vedfack som höjer stämningen under mörka vintermorgnar.

TVÄTTSTUGA
Praktisk golvkakel, vita väggar samt ett stänkskydd av grå kakel. VVB, tvättmaskin, torktumlare samt plats för grovtvätt. Altandörr mot trädgård samt fönster i nordligt läge.

VARDAGSRUM/MATSAL
Fräscht vitpigmenterat furugolv, vita väggar samt en vägg med vitlaserad liggande panel och ett vitt tak med spotlights. Större fönsterparti i västläge släpper in det fina kvällsljuset samt ger en underbar utsikt över grönområde och havets liv och rörelse. Även detta rum har en spis med en effektiv eldningskassett för brasor under höstens ruskväder och klara vinter kvällar.

SOVRUM
Vitoljat furugolv, tapetserade väggar och vitlaserat tak. Fönster i västligt läge. Tre garderober.

SOVRUM
Vitoljat furugolv, tapetserade väggar och vitlaserat tak. Fönster i östligt läge. Tre garderober.

DUSCHRUM
Ljus golvklinker och vit väggkakel med en trevlig fondvägg i sandgul färg. Fönster i västläge, badkar, handfat med underskåp, WC samt uppvärmd handdukstork. Den stora spegeln är infälld i väggen.

KONTOR
Vitoljat furugolv, tapetserade väggar och vitlaserat tak. Fönster i östligt läge. Rummet är stort nog för ett kontor alternativt ett större förråd.

TV-RUM
När vi kommer upp för den vita och öppna trappan så öppnar sig övervåningen till ett fantastiskt rum i västläge. Med högt läge och fönsterpartier mot havet är utsikten hänförande över den intilliggande fornminnesplatsen med havet i bakgrunden. Här inryms tv och spelkonsoler i dolda förvaringsskåp i snedtaket. Man kan njuta såväl utsikt som en mysig vedbrasa i den snygga täljstenskaminen från Handöl. Vitoljat furugolv och en vitlaserad furupanel med inbyggda spotlights ger den perfekta inramningen.

SOVRUM
Stort sovrum med vitoljat trägolv, vita väggar och ett vitlaserat trätak. Två fönster i söderläge med utsikt över grönområdet. Integrerad förvaring i garderob med skjutdörrar.

DUSCHRUM
Svart golvklinker (golvvärme) med vitkaklade väggar med dekorativa inslag av svart sten. Taket är vitt med spotlights. Badkar, vägghängd WC, handfat med underskåp samt separat förvaringsskåp. Två fönster i västläge.


SOVRUM
Det finns två sovrum vägg i vägg. Vitoljat furugolv, vita väggar och vitlaserat trätak. Snedtaket medger ett praktiskt och snyggt förvaringsutrymme så att varje del av rummet utnyttjas maximalt. Bägge rummen har fönster i nordligt läge.Området

Haverdal är ett härligt turistmål på sommaren med populär, 4 km lång sandstrand. Här finns även Haverdals naturreservat med vandringsmöjligheter och utsikt på norra uddens yttersta spets, minigolf och en campingplats. Första gången Haverdal nämns är 1650 då det fanns 5 st gårdar i området. Under 1800-talet kom en stenhuggeriverksamhet igång vilket ledde till att invånarantalet växte från ungefär 50 till 300. Depressionen under 1930-talet innebar dock slutet för denna verksamhet och invånarna i Haverdal fick söka sig nya arbeten. Utsiktsplatsen, Skallen, är en öppen stor plan som byggts upp av skärv från stenhuggarepoken. Här finner man den vackraste utsikten över kustlandskapet och det är många som väljer att vänta in solnedgången i västerhavet. Vid klart väder runt Skallberget kan man se vyer från Hallands väderö i söder till Falkenberg i norr. Det lilla samhället som ligger vid havet har en egen härlig strand. I Haverdal kan man även spela minigolf på Haverdals camping eller spela golf på Haverdals golfklubb. I närheten finns även ett flertal andra golfklubbar såsom Ringenäs och Tylösands golfklubbar. Det finns restaurang och säg den solbrända unge som inte stått i kön till Margits kiosk med förväntan i ögonen. Det finns också föreningsdrivna anläggningar, tex Haverdals IP och Haverdalshallen som ligger vid skolan och vid Annies gård finns flertalet motionsspår. Förskolor Wekalyckans förskola. Förskolan erbjuder 4 avdelningar. Haverdals förskola. Förskolan erbjuder 4 avdelningar. Enelyckans förskola. Förskolan erbjuder 2 avdelningar. Skola Haverdals byskola, F-5 (beslut taget på F-6).

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering