Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Blåshammarsgatan 24

Kärleken Halmstad

2 650 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 114 kvm + 4 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 1/2 plans radhus
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme med vattenburen golvvärme, radiatorer.
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 24 februari 2021
Energiklass: C
Energiprestanda: 115 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 90 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Tegel/trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 2-glas samt 2 st 3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2018 Ny fjärvärmeväxlare.
2014/15 Dagvattnet separerades från spillvatten.
2012 Totalrenovering av badrum/tvättstuga (POMA Bygg).

Anslutningar: ADSL (förberett för fiber).
Fastighetsbet. Matadoren 1

Övriga byggnader

Vidbyggt förråd.
Dessutom finns möjlighet att hyra/nyttja garage, förråd, övernattningslägenhet, gemensamma tvättstugor och tvättplats för bilar. Läs mer på: http://www.karlekens-samf.se

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 580 kr/år
varav
Uppvärmning: 18 564 kr
El: 4 909 kr (1879 kWh)
VA: 3 453 kr
Renhållning: 2 584 kr
Väg, samf.: 2 100 kr
Försäkring: 3 970 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Samfällighetskostnad inkluderar kostnad för: Gemensam tvättstuga på adressen Slingan 52 med två tvättstugor, två torkrum, centrifuger, mangelrum och strykrum. Möjlighet att hyra garage och förråd, kölista. 17 st kall garage finns och förråd på adressen Slingan 52. Övernattningslägenhet om 3 rum och kök finns att hyra för 200 kr/natt. Tvättplats för bilar mm. Läs mer på http://www.karlekens-samf.se
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 539 000 kr varav mark 634 000 kr
Summa pantbrev 994 000 kr
Tomt
Areal: 316,5 kvm
Typ: Hörntomt
Tomtbeskrivning Idealiskt solläge!
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Halmstad Halmstad GA:17 ändamål: Värmeanläggning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Gediget ytterradhus att förädla på bästa läge!

Ytterradhus i närmast originalskick i mycket god kondition! Således ett ypperligt tillfälle för dig som önskar sätta din egna prägel och skapa något unikt. Den redan bra planlösningen går dessutom att göra ännu bättre, där goda förändringsmöjligheter finns till att bland annat ändra/utöka ovanvåning så som inreda vindsutrymme till att relativt enkelt installera WC/dusch. Kanske även värt att nämna att badrum/tvättstuga gjordes om 2012 och inte att förglömma LÄGET.. Men detta ser ni när vi ses på visningen.. Varmt välkomna!
Entré
Inbjudande entré med klinkerbelagd separat förhall med goda avhängningsmöjligheter och skafferi/matkällare. Vidare når ni hallutrymme som sammanlänkar bottenvåningens rum samt ansluter till ovanvåning. Här finner ni även separat WC samt pannrum under trappan.

Vardagsrum/matrum
Trevligt vardagsrum med vita väggar och snygg ekparkett på golv. Sammanlänkas med matrum genom en större dörröppning, vilket gör att de båda rummen erhåller bra ljusinsläpp från olika väderstreck. Den fina ekparketten fortsätter in i matrummet som likt vardagsrum har vita väggar.

Kök
Originalkök med separat matplats och utgång till baksidans överbyggda altandäck samt trädgård. Vita köksluckor, stänkskydd av kakel och rostfri diskbänk med vask. Plastmatta på golv och vita väggar. Köksutrustning bestående av spis, fläkt och kyl i fullhöjd.

Dusch/tvättstuga
I anslutning till kök ligger ett kombinerat duschutrymme/tvättstuga som renoverades 2012. Duschplatsen är helkaklad med vita kakelplattor och sandfärgad klinker, medan resterande tvättstuga har vävtapet på väggarna och likadant sandfärgat klinkergolv. Här finns tvättmaskin, arbetsyta med vask och garderob att nyttja till förvaring.

Ovanvåning
Hall som sammanlänkar ovanvåningens samtliga 3 sovrum. Här ifrån når ni dessutom en bra klädkammare att nyttja till förvaring samt ett separat utrymme med vask (i detta utrymme har flertalet grannar låtit installera ett separat WC och härifrån nås även vindsutrymme). Vindsutrymmet är mycket bra och går att inreda för att på så sätt skapa ytterligare ett sovrum/allrum.

Sovrum
3 rejäla sovrum med linoleummattor/heltäckningsmatta och ljust tapet på väggarna. 1 sovrum med flertalet garderober och 1 sovrum med stor klädkammare samt rejält förrådsutrymme. Även här finns goda förutsättningar att förändra och förädla.

Området

Kärleken är en av Halmstads äldsta och ”käraste” stadsdelar som till idag har utvidgats med områdena Norra Utmarken och Sofieberg. En av områdets stora fördelar är den härliga landetkänslan som finns här, endast 3 km från city. Tack vare områdets utveckling erbjuds idag en stor variation av boende. Här kan man lätt hitta sitt eget drömboende i såväl charmiga hus från tidigt 1900-tal som nyproducerade enplansvillor, radhus, hyreslägenheter eller ett hus från 1970 med utvecklingspotential. En kort promenad bort ligger välbesökta Galgbergets friluftsområde med vackra promenadstigar, elljusspår samt utegym. Fotbollsklubben IF Centern sysselsätter många av området ungdomar och både den fina anläggningen, de engagerade föräldrarna och det faktum att Fredrik Ljungberg en gång spelade för klubben har skapat en härlig vi-känsla i området. Området har bra kommunikationer. City nås med bil på 5 minuter medan cykel kräver ytterligare en liten stund. Bussen går ofta och man når city på 10 minuter. E6 nås med bil på 3 minuter. Samtliga förskolor och skolor ligger på nära håll som nås med gång och cykelbana så att barnen själva kan ta sig dit. Sofieberg har en bra servicenivå med vårdcentral, äldreboende, plantskola, handelsträdgård, livsmedelsbutik och pizzerior.

Övrigt

Förskola: Trädets förskola, Sofiebergs förskola, Stenstorps förskola, Kärlekens villaförskola. Skola: Sofiebergsskolan, Åk F-3. Stenstorpsskolan, Åk 4-9. Kuriosa; Det första skolhuset på Stenstorp byggdes 1875 och det är en av Halmstads första skolor. Det var också en av de första skolorna i Sverige som fick en egen idrottsplats på 1940 talet. Därför är platsen utsedd till en idrottshistorisk plats av Riksidrottsförbundet.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter