Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Pilgatan 7

Gullbrandstorp

4 950 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea 204 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1974
Uppvärmning Direkt El/Luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 21 augusti 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 75 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 3-glas, isolerglas samt 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2021 Trädgårdsanläggning/stenläggning framsida och baksida.
2021 Renovering av barnrum ovanvåning norr (golv/väggar).
2020/21 Installation av digitalalås (Yale doorman).
2020 Genomgång och installation av elsystemet (Ny elcentral, nya jordade uttag mm).
2020 Installation av fasad belysning entré, baksida och garage.
2020 Renovering av gästrum ovanvåning söder (golv/väggar).
2020 Renovering av kök (slipat och lackat luckor, stänkskydd av kakel, nya bänksivor, diskho, induktionshäll, fläkt (Franke) och tillbyggd köksö.
2020 Markiser söder.
2020 Eldriven garageprot.
2020 Ny entrédörr groventré.
2020 Skjutparti entréhall.
2019 Installation av nya radiatorer.
2019 Renovering av trappa.

Nedanstående uppgifter är hämtade från tidigare försäljning:
2016 Renovering av 2 st helkaklade badrum med golvvärme (Bad & värme i Laholm).
2015 Ny fasadpanel söder.
2014 Installation av luftvärmepump.
2012 Installation av 3-glas isolerfönster öster (ej de 3 små fönstren), sovrumsfönster ovanvåning norr samt fönster groventré väster.
2010 Omläggning av tak (papp, läkt och pannor) på både garage och boningshus samt nytt plåtbeslag runt skorsten.
2010 Nya takfönster.
2010 Nytt skjutparti mot uterum.
2010 Omläggning av parkettgolv samt nya fondväggar av träpanel.
2007 Ombyggnad av groventré (ny grundläggning av betongplatta på mark med underliggande isolering av cellplast samt klinkergolv med elektrisk golvvärme.
2006 Klinkergolv i kök, entré, toalett och tvättstuga.
Fastighetsbet. Gullbrandstorp 1:422

Övriga byggnader

Vidbyggt garage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 50 171 kr/år
varav
Uppvärmning: 34 212 kr
El: 0 kr (21327 kWh)
VA: 4 350 kr
Renhållning: 2 609 kr
Försäkring: 9 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaderna ingår kostnad för EL. Vattenförbrukning: 109.83 m3.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 783 000 kr varav mark 733 000 kr
Summa pantbrev 3 551 000 kr
Tomt
Areal: 911 kvm
Tomtbeskrivning Otroligt välskött trädgårdstomt med stor lekyta och sol hela dagen!
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse

Boarea över 200 kvm och med en parkliknande trädgårdsbaksida!

Välskött villa på över 200 kvm som verkligen lever upp till första intrycket och andra och tredje också för den sakens skull! Här erbjuds utmärkta umgängesytor såväl inne som ute, med bland annat ett fräscht kök i öppen planlösning med vardagsrum (braskamin) samt en parkliknande trädgård, härligt uterum och stort altandäck i idealiskt västerläge. Dessutom mervärde av att villan ligger på lugn återvändsgata i barnvänlig område samt att större renoveringar så som tak och badrum gjorts om under senare år. En perfekt villa för den stora familjen eller för den som helt enkelt önskar ett förbannat bra boende med gott om plats! Varmt välkommen!
Hall
Inbjudande och stor entréhall med skjutgarderob att nyttja till förvaring. Väggarna är vita och golvet är belagt med klinker i entrédelen som sedan övergår till ekparkett. WC i anslutning.

Vardagsrum
Öppen planlösning och i vinkel med kök. Här finns både plats för matbord som för den stora soffgruppen och ni når härifrån det utmärkta uterummet och vidare den fantastiska trädgården i idealiskt västerläge. På golvet ligger snygg ekparkett och väggarna är vita i kombination med läcker fondvägg. Dessutom finns en härlig braskamin som förhöjer mysfaktorn och sprider skön värme under kalla vintermånader.

Kök
Fräscht kök i öppen planlösning med vardagsrum och med en utmärkt köksö att nyttja som serveringsbänk, arbetsyta eller matplats. Köket har dessutom gott om förvaring där gröna luckor symbioserar väl med den snygga bänkskivan, stänkskyddet av vitt kakel, den stora härliga diskhon och de rostfria vitvarorna. Köksutrustning bestående spis, fläkt (Franke), diskmaskin, samt rostfri kyl och frys i fullhöjd. Vita väggar och snyggt mörkt golv.

Badrum (bottenvåning)
Modernt helkaklat badrum med golvvärme (2016). Vitt kakel och ljusbrun klinker. Badrumsutrustning bestående av wc, tvättställ med kommod, skåp att nyttja till förvaring och rejäl duschplats med vikdörrar av glas.

Tvättstuga
Fräsch tvättstuga med utgång till trädgård (västerläge). Klinker på golv och ljus väv på väggarna. Bra arbetsyta. Utrustning bestående av torktumlare, tvättmaskin och varmvattenberedare samt skåpsförvaring.

Sovrum
2 rejäla sovrum på bottenvåningen. 1 med utgång till groventré vilket idag fungerar som arbetsrum. Här finns gott om förvaring genom flertalet garderober samt plats för både arbetsyta och loungedel. Snygg ekparkett på golv och mörka väggar. 1 master bedroom med gott om klädförvaring genom sen avskild garderobsyta med flertalet garderober. På golvet ligger snygg ekparkett och väggarna är vita i kombination med en vitmålad panelvägg.

Groventré
Rejäl klinkerbelagd groventré med skjutgarderob och flertal hyllsystem att nyttja till diverse förvaring. Mycket praktiskt och användbart utrymme!

Allrum
Omfångsrikt allrum på ovanvåningen med mycket förvaringsutrymme och stort ljusinsläpp från takfönster. Dessutom finns en separat lekhörna, perfekt för barnen! Vita väggar och ekparkett på golv samt heltäckningsmatta och vita panelväggar i kombination med blå fondvägg i lekhörnan.

Badrum 2 (ovanvåning)
Läckert helkaklat badrum med golvvärme. Vitt kakel och svart klinker. Badrumsutrustning bestående av wc, tvättställ med kommod, högskåp och duschplats med vikdörrar av glas.

Sovrum
På ovanvåningen finns 3 bra sovrum. Ett större i ena änden av huset (tidigare utgjorde detta 2 sovrum) och två "barnrum" i motsatt ände. Det större rummet har ekparkett på golvet och vita väggar medan de två barnrummen har ljusgrått golv i kombination med varm behaglig färgsättning på väggarna.

Området

Gullbrandstorp är ett populärt bostadsområde som ligger 8 km nordväst om Halmstad och endast 3 km från havet. Området har genom nybyggnation och förbättrad vägstandard fått ett uppsving vilket också medfört ökad befolkningstillväxt . Här finns villor, hyresrätter samt i utkanten flertalet hästgårdar som med hjälp av restriktiva byggbestämmelser säkerställer att landskapets kvalitéer bevaras. Den underbara strandremsan med bland annat den omtyckta och barnvänliga badstranden Skälvik i Villshärad når ni med enkelhet via cykelväg. Det finns också cykelväg ända in till Halmstad City och däremellan även lanthandel, restaurang, café samt inte minst det attraktiva köpcentret Flygstaden beläget ett stenkast från Halmstads flygplats. Bussförbindelserna är vidare goda och erbjuder under arbetstid en turtäthet på minst 2 avgångar i timmen. Gullbrandstorp har en bra servicenivå med livsmedelsbutik, pizzeria, läkarmottagning, frisör, hästvaruhus, bilverkstad och bensinmack samt ett rikt föreningsliv. Bland annat finns en ideell idrottsförening som erbjuder aktivitet för såväl vuxna som barn, en fotbollsförening (GAIS) och en scoutkår. Här finns även en aktiv hembygdsförening som organiserar diverse aktiviteter så som midsommarfirande och erbjuder möjlighet för medlemmar att få använda deras lokaler. I området finns också fantastiska vandringsleder i skog och mark med historiska stationer som hjälper till att förmedla viktig del i bygdens historia, som exempelvis det gamla stenbrottet. Här arbetade som mest 240 personer och stenen som bröts var huvudsakligen av bergarten gnejs. Den användes sedan till gatsten samt byggnadsdetaljer, vilka bland annat kan urskiljas på Heagårds fasad.

Övrigt

Förskola Gullängens förskola, Gullbrandstorps förskola och Villshärads förskola. Skola Gullbrandstorpskolan, Åk F-9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter