Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Brogårdsgatan 11

Getinge

2 700 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!


Visning

Tidsbokad visning

Lördag 15/5 09.00-12.20

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 1 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 120 kvm + 9 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1927
Uppvärmning Direkt El/Luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 25 februari 2016
Energiklass: G
Energiprestanda: 211 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund samt liten källare
Stomme: Trä
Fasad: Mexitegel
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2021 Renovering av vardagsrum samt matrum. Laminatgolvet har istället för vanlig golvfoam en isolerskiva som stoppar kyla underifrån och ger varmare golv.
2020 Renovering av vinterträdgård (golv, väggar).
2021 Renovering av entréhall.
2019 Nytt tralldäck (söder).
2018 Nya 3-glas isolerfönster samt altandörrar bottenvåning exklusive vinterträdgård.
2016-17 Totalrenovering och ombyggnad av ovanvåning - Nytt och utökat badrum med golvvärme, walk in closet, rejält sovrum med utgång, härligt allrum. Hela ovanvåningen öppnades upp till nock, murstocken och balkar togs fram och planlösningen ändrades). Mycket smakfullt och väl utfört!
2016 Omläggning av tak, rensades ner till balkarna. Ny råspont, papp, läkt och pannor. Plåtarbete, hängrännor och vindskivor (JO Tak).
2016 Omläggning av garagetak (Ny papp, läkt och pannor).
2016 Ny papp på vinterträdgårdens tak.
2016 Nya 3-glas isolerfönster ovanvåning.
2016 Ny luft/luftvärmepump samt varmvattenberedare.
2016 Ny elcentral och ny el ovanvåning.
2016 Uppfräschning av WC.

Anslutningar: Fiber (Halmstads stadsnät).
Fastighetsbet. Eskilstorp 12:4

Övriga byggnader

Uppmurat garage med nytt tak och med plats för 1 bil.
Ekonomibyggnad med tvättstuga, verkstad och förråd (möjlighet att göra om till festlokal).
Friggebod och växthus.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 794 kr/år
varav
Uppvärmning: 16 446 kr
El: 0 kr (7347 kWh)
VA: 2 735 kr
Renhållning: 2 609 kr
Försäkring: 5 004 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 5370 kr
Kommentar I uppvärmningskostnaderna ingår kostnad för EL.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 716 000 kr varav mark 269 000 kr
Summa pantbrev 1 105 000 kr
Tomt
Areal: 1384 kvm
Typ: Hörntomt
Tomtbeskrivning Stor härlig insynsskyddad trädgårdstomt på högt läge!
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Avtalsservitut Siktzon
Last: Avtalsservitut: Siktzon, 13-IM1-95/3569.1

Drömvilla på högt läge - Kom, upplev, bli förälskad!

Helt underbar 20-talare som med varsam hand renoverats! Bland annat har en massiv totalrenovering utförts av ovanvåningen, där man låtit rensa taket ända ner till balkarna och på så sätt erhållit en fantastisk takhöjd och dessutom fått fram de vackra original bjälkarna samt den uppmurade murstocken av rött tegel. Ovanvåningen är därmed som tagen ur en heminredningstidning med ett ombyggt spaliknande badrum, rejält sovrum, separat walk in closet och härligt allrum. Svårt att förklara och något som måste upplevas! Bottenvåningen är fräsch med rejäla sällskapsytor fördelat på omfamnande entréhall, stort matrum, härligt vardagsrum med läcker tillbyggnad i form av vinterträdgård och utgång till altandäck samt äldre kök (möjlighet för efterföljande ägare att sätta tänderna i och skapa sitt egna drömkök). Dessutom ett bra garage och ett gårdshus där enbart fantasin avgör vad som kan göras av detta.. Varmt välkomna!
Entré
Inbjudande entréhall med gästtoalett (wc och tvättställ) direkt till vänster. Ett par steg in nås ytterligare hall utrymme med förvaringsutrymme och bra plats för ytterkläder. Vita väggar och vackert fiskbensmönstrat laminat på golv, vilket dessutom fortsätter upp på väggen för att utgöra fondvägg. Entrén ligger i anslutning till trappan till ovanvåningen.

Vardagsrum/Vinterträdgård
Från hallen når ni vardagsrummet med bra ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck (både från matrum och vinterträdgård) samt med en tjusig öppen spis (ej i funktion). Väggarna är vita och på golvet ligger samma fina fiskbensmönstrade laminat som i hallen. Från vardagsrummet når ni både matrum med utgång till altan så som en mycket inbjudande vinterträdgård/cigarrum med fantastiskt ljusinsläpp och härlig känsla.

Matrum
Rejält matrum med utgång till altan. Går att göra om till ett extra sovrum för den som önskar. Vackert fiskbensmönstrat golv och vita väggar.

Kök
Funktionellt kök med nedgång till källarutrymme (kanske en framtida vinkällare?). Köket är stort med gott om förvaring och plats för matbord för den som önskar, men i behov av modernisering. Tapet på väggarna och plastmatta på golv. Köksutrustning bestående av spis, fläkt, bänkdiskmaskin, micro och kombinerad kyl/frys i fullhöjd.

Allrum
Centrerar och sammanlänkar ovanvåningens samtliga rum. Full takhöjd med elegant framtagen murstock och läckra takbjälkar skapar tillsammans med det vackra gråmålade furugolvet och de moderna vita väggarna en wow-faktor!

Sovrum
Fantastiskt sovrum med full takhöjd och utgång till vinterträdgårdens tak (fungerar idag som en liten balkong utan räcke). Omfångsrikt och likt allrummet med urtjusiga takbjälkar och framtagen murstock. Grå målat furugolv och vita väggar.

Badrum
Badrummet är modernt och när man öppnar dörren fås en känsla av spa. Mycket smakfullt renoverat med betongmönstrad klinker med golvvärme, vita väggar och en rejäl mosaikbeklädd duschplats med stor takdusch. Övrig badrumsutrustning bestående av italiensk wc, tvättställ med kommod, stort spegelskåp och handukstork. Exklusiv inredning!

Walk in closet
Pricken över i! Härlig walk in closet i anslutning till allrum. För den som önskar eller är i behov, går det att göra om detta utrymme till sovrum. Likt övrig ovanvåning, vita väggar och gråmålad furu.

Området

Getinge är ett samhälle med ca 2 000 invånare som ligger mellan Halmstad och Falkenberg, i Suseåns dalgång. Här bor man med närhet till E6 och med bra bussförbindelser i blandad bebyggelse. Getinge är ett levande samhälle och här finns bland annat en populär tempererad utomhusbassäng med fritt inträde, en kyrka varav den äldsta delen uppfördes på 1100-talet, flertalet förskolor, grundskola med bibliotek, vårdcentral, apotek, äldreboende, bank, livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, bensinstation, bilverkstad och mycket mer. Orten har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här har man möjligheten att prova på fotboll, tennis, gymnastik, bowling, boule mm. I anslutning till Hembygdsgården där Hembygdsföreningen har sitt säte, finns en lekplats med möjlighet att grilla. Getinge Group som är världsledande tillverkare av medicinteknisk utrustning har en produktionsenhet på orten. Om man önskar närproducerat finns möjligheten att besöka Mostorps Herrgård endast några kilometer bort. Här säljer man kött efter tycke, smak, säsong, från egen uppfödning och gårdens slakteri.

Övrigt

Förskolor: Haspungens förskola, lärkans förskola, Noaks Arks förskola. Skolor: Getingeskolan, F-9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter