Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kyrkbacken 6

Åstorp

2 100 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea 171 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Jordvärmeanläggning 2016
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 8 maj 2015
Energiklass: B
Energiprestanda: 28 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fastighetsbet. Legatet 4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 28 600 kr/år
varav
Uppvärmning: 19 100 kr
VA: 4 000 kr
Renhållning: 2 800 kr
Försäkring: 2 700 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 489 000 kr varav mark 232 000 kr
Summa pantbrev 1 657 500 kr
Tomt
Areal: 844 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
På ett enastående läge finner ni denna rymliga villa på ostört läge i östa delen av Åstorp. Här bor ni på lugn återvändsgata med stor trädgård och garage. Här finns fem sovrum och stora sällskapsytor med kamin. Ett perfekt boende för hela familjen med närhet till både skola och förskola. Ett trivsamt boende för familjen som önskar en välskött villa med generösa ytor. Varmt välkommen på visning!
På ett enastående läge finner ni denna rymliga villa på ostört läge i östa delen av Åstorp. Här bor ni på lugn återvändsgata med stor trädgård och garage. Här finns fem sovrum och stora sällskapsytor med kamin. Ett perfekt boende för hela familjen med närhet till både skola och förskola. Ett trivsamt boende för familjen som önskar en välskött villa med generösa ytor. Varmt välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Bottenvåning

ENTRÈ
Välkommen in via en charmig farstukvist med ny entrédörr. Här möts ni av en ljus och luftig hall med grått laminatgolv och ljusa väggar. Här finns goda avhängningsmöjligheter i garderob till vänster.
Från hallen når ni även bostaden ovanvåning.

BADRUM
Rakt fram finns bottenvåningens badrum med toalett, stort spabad och handfat med vit kommod med spegelskåp ovan. Här finns även ett fönster som ger badrummet ett härligt ljus. Förvaringsutrymme i form av högskåp. På golvet ligger en blå våtrumsmatta med ljus våtrumstapet.

VARDAGSRUM
Från hallen når ni husets väl tilltagna sällskapsrum. Här finns gott plats för såväl soffgrupp som större matbord. En vacker kamin (2013) pryder rummet och nyttjas bäst under vinterhalvåret då vindarna viner utanför fönstret. Här finns gott om plats för socialt umgänge, de många fönsterpartierna ger oss ett stort ljusinsläpp och skapar ett härligt rum att vistas i. På golvet fortsätter den gråa laminaten och väggarna är ljusa med fondväggar i grått samt tegelmönster. Här finner vi även utgång till bostadens uteplats på baksidan av huset.
KÖK
I anslutning till vardagsrummet och belägen mot husets framsida ligger husets kök med stor matplats. Ett totalutrustat kök med spis, diskmaskin, fläkt samt kyl- och frys(2017). Ett ljust kök med dubbelvask, bänkskiva i mörkt laminat med stänkskydd i form av vitt och svart kakel. Ett trevligt kök med matplats, här är det lätt att umgås och trivas. På golvet ligger en rutig plastmatta i svart samt vitt och väggarna är målade i en ljusgrå nyans med fondvägg i blommigt mönster.

GROVKÖK/TVÄTTSTUGA
Vägg i vägg med köket ligger grovköket. Här finns tvättpelare, vask och goda arbetsytor för klädvård. Från grovköket finns även en extra utgång till husets framsida.

SOVRUM
I direkt anslutning till hallen ligger ett av husets fem sovrum med stort fönster ut mot bostadens framsida. Ett perfekt barnrum alternativt kontor. På golvet ligger en ljus laminat och väggarna tapetserade i en ljusbeige nyans.

SOVRUM
Mitt emot ligger ytterligare ett sovrum med utsikt mot husets baksida. Här finns plats för såväl säng som skrivbord. Längs den ena väggen finns en garderob med skjutdörrar som erbjuder förvaring för det mest. Från detta rummet finns även en altandörr ut till husets baksida. På golvet ligger en parkett och väggarna är tapetserade i en ljus ton.

OVANVÅNING
Från hallen tar ni er upp till ovanvåningen. Genomgående för hela ovanvåningen är ljusgrå laminat.

MASTER BEDROOM
Direkt till vänster när ni kommit upp för trappan ligger master bedroom. Ett stort fönsterparti gör rummet ljust och trivsamt. Här finns gott om plats för en rejäl dubbelsäng samt goda möbleringsmöjligheter för förvaring. Väggarna är målade i grått.

ALLRUM
Här finns ett allrum med plats för stor soffa. Rummet är rymligt och erbjuder många olika möbleringsalternativ. Idag nyttjas det som tv-rum. Väggarna är vita med fondvägg i blått och grönt och i taket finns ett takfönster.

SOVRUM
Från allrummet når ni ett av barnrummen, ett mysigt sovrum med stort fönster och plats för såväl säng som mindre skrivhörna. Väggarna är målade en rosa nyans.

SOVRUM
Vägg i vägg ligger ett liknande sovrum också försett med stort fönster ut mot trädgården. Väggarna är målade i blått. Idag används rummet som barnrum.

BADRUM
Husets andra badrum finner ni på ovanvåningen i anslutning till allrummet. Ett badrum med grå våtrumsmatta och vita väggar. Badrummet är utrustat med toalett, handfat samt gedigen hörndusch som även är kaklad.

GARAGE
Ett isolerat garage med plats för en bil samt förråd. Asfalterad uppfart.

UTERUM/ALTAN
Intill garagebyggnaden ligger en altan med trätrall i härligt sydvästligt läge.


Här är kombinationen av närhet till service och kommunikationer och lugnt och naturskönt läge fulländad! Beläget i Åstorps östra delar ett stenkast från Söderåsen finner vi denna pärla. Gångavstånd till förskolor och skolor. Goda kommunikationer med tåg och buss till bl.a. Helsingborg. Närlivsbutik och lekplats bara en stenkast bort.

Till denna rymliga bostad finns en stor trädgård som erbjuder såväl stenlagd uteplats som stora gräsytor. Fiber finns indraget 2014.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering