Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fagottgatan 10

Ruddalen VÄSTRA FRÖLUNDA

2 150 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmälan krävs.

Söndag 25/4 12.00-13.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fagottgatan 10

Antal rum 3 rum
Boarea 68,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 633
Våning 10 av 12, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 150 000 kr utgångspris
Avgift: 3 725 kr/mån värme, vatten, bredband och kabel-tv
Andel i föreningen: 0,1587%
Andel av årsavgift: 0,1587%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1962/1963
Energideklaration
Utfärdad den 17 juni 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 143 kWh/m² och år
Väl inne i bostaden möts du av en generös hall med plats för avhängning och gott om förvaring i form av garderober. I anslutning till hallen ligger badrummet som är helkaklat och utrustat med handfat i kommod med ovansittande spegelskåp, dusch med välvda duschdörrar samt wc. Handduken rycker du varm och go direkt från handdukstorken.

Bostaden erbjuder ett rymligt kök och vardagsrum med öppet samband vilket lämpar sig väl för sociala sammankomster. Köksluckorna går i vitt i kombination med ett vitt kakel och bänkskiva i delvis rostfritt utförande. Maskinparken består av kombinerad kyl och frys, spis, ugn samt diskmaskin för att underlätta vardagsbestyren. Matbordet har sin självklara plats framför det stora fönstret med balkongen utanför. Här avnjuter du din middag helt utan insyn. Från köket tar du dig ut på den härliga i balkongen i söderläge där du kan slå dig ner i lugn och ro och njuta av utsikten från tionde våningen.

I vardagsrummet finns gott om plats för större soffgrupp och mediemöbel. Det väl tilltagna fönsterpartiet släpper in ett härligt ljus. I anslutning till vardagsrummet ligger två bra sovrum. I det största sovrummet får du med enkelhet plats med dubbelsäng och tillhörande sängbord medans det mindre rummet lämpar sig bättre för enkelsäng. Garderob finns i bägge rummen.
Genomgående är det den trivsamma känslan som gör sig väl påmind i bostadens samtliga rum.

Låg avgift och inglasad balkong.

Välkommen upp på våning 10! Med låg avgift i trevliga och expansiva Ruddalen finner du denna bostad med fönster i två väderstreck och inglasad balkong. Här erbjuds ett rymligt kök och vardagsrum med öppet samband vilket lämpar sig väl för sociala sammankomster. Vidare finns två bra sovrum, hall med gott om förvaring och ett stambytt helkaklat badrum. Den härliga söderbalkongen blir en förlängning av köket under sommarhalvåret och där får du plats med loungemöbel eller mindre matgrupp om så önskas. Genomgående är den trivsamma känslan som gör sig väl påmind i bostadens samtliga rum. Här bor du bekvämt med gångavstånd till allt du behöver. Frölunda torg med sin fina galleria ligger en kort promenad bort. Där hittar du både butiker och restauranger i toppklass.
Välkommen att höra av dig!

Förening

Fagottgatan 10

Förening

Brf Rudalen 1

Tv och bredband

Kabel-tv Via Comhem, basutbud för tv-kanaler ingår. Se www.comhem.se för mer information om utbud och priser.
Nya fiber-uttag sattes in i samtliga lägenheter sommaren 2016. Bredband via Bredbandsbolaget/Telenor ingår i månadsavgiften.

Parkering

Till föreningen hör 258 garageplatser och 381 parkeringsplatser.
Garageplatser kostar ca 500 kr/mån och parkeringsplats ca 120 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Stam- och badrumsrenovering är gjord och avslutades under år 2005-2006. Samma år byttes elstammarna och samtliga lägenheter har nu jordfelsbrytare. Föreningen följer i övrigt en underhållsplan, se årsredovisning för detaljerad information. Önskas nya säkerhetsdörrar får dessa sättas in på den enskilde medlemmens bekostnad. Föreningen har fört upp på diskussion att renovera samtliga balkonger framöver.

Övrigt

Gemensamma utrymmen: Bastu i hus 8, övernattningslägenhet i hus 3 och 4, hobbyrum, cykelförråd, tvättstugor med torkrum samt biltvätt.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej, föreningen innehar tomträtt till fastigheterna: Järnbrott 138:1-10 samt stadsägorna 758:67 och 758:68

Området

Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet med samma namn. Här finns en fin idrottsanläggning och många naturstigar som passar perfekt för löpning eller skogspromenad. I skymningstid är det inte ovanligt att få syn på ett rådjur eller två. Tar du en promenad upp på Slottsberget finns där en spännande fornborg med bronsåldersröse och andra fornlämningar där du kan känna historiens vingslag. Från Ruddalen så tar det inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och caféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, där finns många välkända butiker, caféer och restauranger. Detta är ett trivsamt område med andra ord.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter