Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

S:t Olofsgatan 60A

Höganäs Uppsala

2 450 000 kr

Se alla bilder


Visning

Varmt välkommen på visning!

Söndag 24/2 12.00-12.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

S:t Olofsgatan 60A

Antal rum 2,5 rum
Boarea 65,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1103
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 450 000 kr utgångspris
Avgift: 2 456 kr/mån + 175kr obligatoriskt tillägg tillkommer avseende Comhem gruppavtal. Inkl. Värme, VA, renhållning. Hushållsel köps via föreningen som sedan debiteras ut till det enskilda boendet.
Andel i föreningen: 3,9723%
Driftskostnad 6 090 kr/år
varav
El: 3 690 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja
Allmänt Utöver god förvaring i lägenheten disponerar bostadsrättsinnehavaren även över två externa förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus, bostadsrätt
Byggnadsår 1937
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Kvarngärdet 24:1
Bostaden finner ni i vacker byggnad från 30-talet där fönster i tre väderstreck erbjuder gott ljusinsläpp. Lägenhetens 65 m² fördelar sig på en välkomnande hall med gott om utrymme för av hängningsmöjligheter och praktisk klädkammare i anslutning. Från hallen nås det helkaklade badrummet där tvättmaskin har installerats och det fullt utrustade köket med plats för matgrupp. Från hallen nås även vardagsrummet/halvrummet med utgång till balkong i minst sagt underbart läge. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och gott om förvaring i en praktisk garderob. Biblioteket/vardagsrummet är luftigt och bjuder på fint ljusinsläpp från stora fönster där det dessutom finns gott om plats för nära och kära att umgås. Utöver god förvaring i lägenheten disponerar bostadsrättsinnehavaren även över två externa förråd.

Hall
Direkt innanför ytterdörren möts man av lägenhetens mysiga och hemtrevliga atmosfär. Invid ytterdörren finns plats för av hängning samt direktaccess till en praktisk klädkammare. Parkettgolv på golv, vitmålade väggar utom en fondvägg som bryter av med en ljus mönstrad tapet.

Badrum
Helkaklat stamrenoverat badrum (1999) med mintgrön färg på klinkergolv och vita kakelplattor på väggar. Inredningen består av WC, kommod, överskåp med spegel, handdukstork, tvättmaskin och duschhörna med glasdörrar.

Kök
Rymligt kök med generösa beredningsytor och flertalet under-och överskåp med goda förvaringsmöjligheter. Vita skåpsluckor och vitt kakel ovan arbetsytorna, diskbänk i rostfritt stål och bänkskivor i trä. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. De stora fönsterpartierna som vetter mot innergården släpper in gott med ljus. Parkettgolv samt väggar målade i en ljusgrön behaglig färg.

Sovrum
Rogivande sovrum i ett lugnt läge mot innergården med fin fiskbensparkett på golv och ljus tapet på väggar. Bra förvaringsmöjligheter i form av större garderob.

Halvrum/vardagsrum
Detta halvrum disponeras som vardagsrum i dagsläget. Två eleganta sällskapsrum i fil som delas av. För er som vill kan det ena rummet användas som sovrum och lägenheten blir helt plötsligt en ”minitrea”. Lätt möblerbar med utrymme för soffa, soffbord, tv-bänk eller annat övrigt möblemang efter tycke och smak. Fin och behaglig mönstrad tapet på väggar och fiskbensparkett på golv. Samma stora fönsterpartier som skänker ljus till vardagsrummet agerar samtidigt smidig utgång till bostadens härliga balkong med en underbart grön utsikt över Höganäsparken.
Balkong – I minst sagt eftertraktat läge finner man denna balkong i härligt solläge med plats för valfritt möblemang.

Bibliotek/Vardagsrum
Biblioteket/Vardagsrummet är luftigt och bjuder på fint ljusinsläpp från stora fönster. Dessutom finns gott om plats för nära och kära att umgås. Här finns plats för en större soffa, middagsbord, skrivbordshörna eller något annat som passar just er. Här ligger en vacker fiskbensmönstrad parkett på golvet, ljus tapet på väggarna och en väl tilltagen takhöjd låter känslan av rymd komma till sin fulla rätt.

Som boende i Brf Botvid bor ni i en mycket stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och trivsam gemenskap bland medlemmar. Som medlem i föreningen har ni tillgång till tvättstuga, torkrum, övernattningsrum, gym, cykelförråd, hobbyrum. På föreningens fastighet har ni även en mysig innergård med utemöbler och grill, perfekt för att grilla eller umgås sena sommarkvällar. Vackra Höganäsparken hittar ni också precis intill och öppnar upp för många lekfulla såväl som avslappnade stunder utomhus.

I Höganäs fås ett boende med närhet till service med gångavstånd till både Kvarntorget och Kvarnengallerian som erbjuder bland annat matbutiker, restauranger, systembolaget, postombud och apotek. På promenadavstånd finner du stadskärnan, resecentrum, Höganäsparken, trevliga restauranger och moderna träningsanläggningar. För den som pendlar nås centralstationen på gång- och cykelavstånd och föredrar ni att pendla med bil tar ni er smidigt via Tycho Hydéns väg till E4:an. Stadsbussar trafikerar även stadsdelen mycket frekvent. Allt du som boende behöver i din vardag för att få ett rikt och fungerande liv finns inom räckhåll!

Välkommen till ett boende att trivas i!

Nu finns möjligheten att kunna förvärva denna underbara bostad om 65 m² med underbar utsikt mot Höganäsparken från balkong och belägen på gaveln i en vacker fastighet ritad av stadsarkitekten Gunnar Leche. Här bor du på en lugn och eftertraktad adress i en vacker 30-talsfastighet med stadens puls och enorma utbud runt hörnet. Lägenheten erbjuder en rogivande atmosfär såsom genomgående högt i tak, vackra golv såsom trägolv och fiskbensparkett i original, stora fönster och ljusa ytskikt. I denna kompletta lägenhet med vackra materialval och planerade ytor kan man inte annat än att trivas.

Välkommen hem!

Förening

S:t Olofsgatan 60A

Förening

Brf Botvid

Allmänt om föreningen

Fastigheten är bebyggd med 1 flerbostadshus i 4 våningar samt 1 garagebyggnad med 12 st platser med eluttag. På fastigheten finns även 5 parkeringsplatser med eluttag. Ekonimiska förvaltningen sköts av Mediator.

Tv och bredband

Leverantör kabel-TV: ComHem. Gruppavtal
Leverantör Internetanslutning: ComHem. Gruppavtal
Finns även möjlighet att ansluta via Bredbandsbolaget. Om medlem ansluter via Bredbandsbolaget så skall medlem ändå betala avgiften för ComHems gruppavtal.
Hastighet: 100/10

Parkering

Garage med 11st platser med eluttag. kostad: 600kr/mån. Ingen kö, ledig plats finns eventuellt.
På fastigheten finns även 5 parkeringsplatser med eluttag. kostnad: 400kr/mån. 2 personer i kö.
(kontrollerat 2019-02-05)

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:
2017 - Installation av en solcellsanläggning om ca 70 kv.m på plåttaket.
2016 - Omläggning plåttak.
2005 - Dränering framsidan.
1999 - Stamrenonvering kök och badrum.
1994 - Fasadrenovering.
1993 - Renovering fönster inkl energiglas.
1987 - Omläggning ytterttak och plåtdetaljer.

Övrigt

I fastighetens källare finner ni gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum med bastu, gym, mötesrum, cyckelförråd, hobbyrum, tvättstuga samt torkrum. Källsortering av hushållsavfall hanteras med Brf Aslög 4.
städdagar vår & höst som föreningen gärna ser att man är med på men det är inte obligatoriskt. Fastighetsskötseln sköts gemensamt av föreningens medlemmar, kan väljas bort, då ökar årsavgiften med 13,5 %.

Övernattningsrummet kan ta emot fyra nattgäster och i anslutning till rummet finns dusch och bastu.
Praktiskt gym där det finns skivstänger med vikter, cable cross, cross-trainer, roddmaskin, samt spegel, TV och ljudanläggning.

Under 2017 har föreningen installerat en solcellsanläggning om ca 70 kv.m på plåttaket. Genom denna
anläggning kommer föreningen att bli nästan självförsörjande gällande föreningens elförbrukning, i
föreningens förbrukning ligger inte medlemmarnas hushållsel.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering