Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ölandsresan 3A

Sävja Uppsala

1 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen att boka tid för visning, 0763-09 45 02, Märta Coronel Stillström

Tisdag 27/10

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ölandsresan 3A

Antal rum 2 rum
Boarea 53,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 432
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr
Avgift: 3 114 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten inklusive obligatoriskt tillägg för Kabel-TV (TV, bredband och telefoni från ComHem på 149 kr/Månad.
Andel i föreningen: 0,69654%
Andel av årsavgift: 0,69168%
varav
Beräknat antal pers: 1
Stor balkong inbyggd i huset. Möjlighet finns att till viss del glasa in balkongen. Kontakta föreningen för information. Tillgång finns även till stor gemensam takterrass.
Pantsatt Nej
Allmänt Lägenhet i modern öppen planlösning med stort badrum med egen tvättmaskin med torktumlare, stor balkong och hiss från markplan i modernt hus byggt 2018 mitt i Sävja omgiven av skogen Lunsen.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus, bostadsrätt
Byggnadsår 2018 Föreningen registrerades 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FX-system med centralt frånluftsaggregat
Energideklaration
Utfärdad den 23 december 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, 2+1glas isolerruta
Fastighetsbet. Uppsala Sävja 1:76
Övriga byggnader Kalasrum med intilliggande takterrass att hyra, Gård med planteringar och lekplats, Gym, Övernattningsrum, Hobbyrum/Lekrum, Garage, Parkeringsplatser, Lägenhetsförråd.
Lägenhet i nyskick från 2018 med parkettgolv genomgående i alla rum i lägenhet samt ljust målade väggar med generösa 2.60 meters takhöjd. Bekvämligt belägen i hus med hiss från markplan och med badrum med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ljus och öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Mycket ljusinsläpp från stora fönster med fönsterbänkar i kalksten och den helglasade balkongen in mot gården. Balkongen om hela 12 kvm ligger i lä i bästa solläge utan insyn från grannar. Här finns plats för långbord med gäster för sommarfesterna men även på vintern gör den öppna planlösningen att plats finns för fester med vännerna. För de större festerna finns föreningens takterrass. Garaget i samma hus når du torrskodd och smidigt med hissen till källaren.

Hall

Rymlig hall med praktiskt mörkt klinkergolv vid entrén och ekparkett för övrigt med väggar i modernt sobert ljusgrå kulör. I anslutning till hallen finns en inredd klädkammare med gott om förvaring samt lägenhetens badrum/tvättstuga. För mer förvaring finns även ett lägenhetsförråd i källaren. Från hallen kommer man direkt in i köket i öppen planlösning mot vardagsrummet med ljusinsläpp från en hel rad med fönster.

Kök

Modernt kök från 2018 i öppen planlösning mot vardagsrum med matplats för 4- 6 personer. Det går i ljusa moderna färger med väggar målade i mild ljusgrå kulör och golv i ekparkett. Köksskåpen går i stilrent vitt med släta vita luckor med metallbeslag, vitt kakel ovan arbetsytor och bänkskiva i mörk laminat. Köket är utrustat med spishäll med separat ugn i ergonomisk höjd, spisfläkt, diskmaskin samt delad kyl och frys.

Vardagsrum

Samma golv med ekparkett i nyskick och sobert modernt ljusgrå väggar fortsätter in i vardagsrummet. Den öppna planlösningen mot köket underlättar för gemensam matlagning och fest med vännerna. Från vardagsrummet finns utgång mot den rymliga balkongen på ca 12 kvadratmeter med gott om plats för växter, långbord på sommarfesterna och en stor soffhörna. Balkongen är inbyggd i huset med tak och väggar som ger lä mot vinden i insynsskyddat läge mot innergården.

Sovrum

Praktiskt sovrum med 2 ingångar och stort fönster som vetter mot balkongen och innergården. I sovrummet finns en praktisk utrymmessparande skjutdörrsgarderob. Rummet går i samma ljusgrå väggkulör och ekparkettgolv som i övriga delar av lägenheten.

Badrum/Tvätt

Stilrent stort badrum med kaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns gott om plats för såväl dusch med vikväggar, handukstork, tvättställ och WC som egen tvättmaskin med torktumlare.

2:a med hiss, mycket stor balkong och 2.6 m takhöjd i fastighet från 2018!

Välplanerad modern inflyttningsklar 2:a i nyskick med 2.6 meter i takhöjd, modern delvis öppen planlösning, ca 12 kvm balkong, hiss, i förening med takterrass med utsikt över trädtopparna och gym, mm i fastighet från 2018! Flexibla visningstider. Välkommen att kontakta mäklaren på 0763-09 45 02 för att boka tid eller för föranmälan till öppen visning!
Inflyttningsklar modern 2:a nästan i nyskick med hiss från markplan och mycket stor insynsskyddad balkong i solläge mot gården, i föreningen Linnéas utsikt från 2018 med många bekvämligheter! Med social öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum är lägenheten som gjord för sociala middagar med nära och kära. På sommaren kan dukningen fortsätta ut på balkongen eller du kan ta din eftermiddagsfika med bästa vännen. I badrummet har du bekvämt din egen kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring finns i flertalet skjutdörrsgarderober och med hissen når du smidigt källarförrådet. Föreningens välutrustade kostnadsfria gym finns på bekvämt avstånd tvärs över gården. Här finns även möjlighet att för en billig penning utnyttja föreningens bastu. För de större festerna finns plats för många gäster på den gemensamma takterrassen med anslutande kalasrum. Behöver du plats för övernattande gäster finns flera övernattningsrum att hyra billigt och har du en skrymmande hobby finns ett hobbyrum/lekrum att pyssla i för barnen. På föreningens fina innergård finns planteringar, grill och välutrustad lekplats där familjen grilla samtidigt som barnen leker intill.

Med hållplats om hörnet med täta bussturer når du stan på ca 10 minuter, där hållplats för Stockholmspendlaren finns direkt vid Stationen. Det finns även upplyst cykelbana hela vägen in till stan. Från Sävja når man snabbt Uppsala Centrum och påfart till E4:an norrut och söderut. Planer finns på att bygga station för tåget i angränsande området Bergbrunna vilket kommer att betydligt förbättra pendlingsmöjligheterna mot Stockholm.

På några minuter från lägenheten nås skogen Lunsen med möjlighet till bär-, och svampplockning, skogspromenader och längdskidåkning vintertid. I utkanten av området ligger Linnés Sävja ett museum beläget i hus från 1700-talet om blomsterkungen Linné vars resor har gett namn på gatorna i Sävja. Muséet omges av lantlig miljö med bl. a beteshagar som gjort för utflykt med barnen. I Sävja finns service som vårdcentral, apotek, bibliotek förskolor och skolor, t ex Stordammsskolan med skola upp till högstadiet. I området finns även idrottsplats, fotbollsplan och olika kulturverksamheter för unga samt kolonilotter för den odlingsintresserade.

I närliggande området Vilan finns en välsorterad ICA-butik samt pizzeria och frisör. För den sportintresserade finns här även tennisbanor, samt i utkanten av närliggande området Nåntuna ett stall för den hästintresserade. På andra sidan spåren från närliggande Bergbrunna finns också Danelids idrottsplats med löparbanor och fotbollsplan att träna på. Söder om Sävja och Nåntuna nås även friluftsområdet Kungshamn/Morga invid väg 255 mot Stockholm. Via Flottsundsbron nås området Sunnersta på andra sidan ån, där tillgång finns till skidbacke och flertalet badplatser.

Visningstider och visningsdagar är flexibla. Föranmäl dig gärna till mäklaren även vid öppna visningar för bättre information om visningen samt planering för spridning av visningsdeltagare under visningen. Välkommen att kontakta mäklaren Märta Coronel Stillström på 0763-094502 för tidsbokning.

Förening

Ölandsresan 3A

Förening

Brf Linneas utsikt 1 i Uppsala

Allmänt om föreningen

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns det gemensamt cykelförråd, ett kalasrum med kök att hyra för 100 kr per tillfälle som ligger i anslutning till den gemensamma takterrassen, gästrum att hyra för 200 kr natten, bastu att hyra för 50 kr samt kostnadsfri tillgång till gym och hobbyrum/lekrum. På innergården finns fina planteringar, lekplats för barnen och en stor gemensam grill. Fina planteringar finns även på den stora takterrassen med utemöbler och tillgång till kök i anslutande kalasrum.

Tv och bredband

Kabel-TV och bredband levereras av Comhem, obligatoriskt tillägg på 149 kr i månaden.

Parkering

I föreningen finns 45 st p-platser att hyra för 265 kr i månaden. Det finns 4 gästparkeringar att hyra för 5 kr/h eller 30 kr/dygn. Möjlighet finns även att tillfälligt få tillstånd från annan boende att låna parkeringsplats genom förfrågan via föreningens app (kallad BoAppa). De finns 50 st garageplatser att hyra för 735 kr i månaden. Till parkeringsplats och garage är det separat kö. Det brukar dock oftast gå att få parkeringsplats inom några månader. Däremot är det oklart hur lång tid det tar att få garageplats.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftshöjning.

Övrigt

Ekonomisk förvaltare: SBC

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Område 6 km söder om Uppsala intill Lunsenskogen.

Närservice

ICA, Apotek, Bibliotek, Vårdcentral, Förskolor och Grundskola.

Kommunikation

Busshållplats precis utanför huset med buss mot centrum.

Parkering

Förhyrd parkering i föreningar samt gästparkeringar.

Övrigt

Tillgång till gym och stor gemensam takterrass samt gård med grill och lekplats. Kalasrum intill med kök finns att hyra samt övernattningsrum. Bastu finns även att hyra. I föreningen finns även cykelförråd och hobbyrum.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter