Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Varvsgatan 12

Teg Umeå

3 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Varvsgatan 12

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 96,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 5 149 kr/mån inkl värme, vatten, Kabel TV (grundutbud) samt carportplats
Andel i föreningen: 16,16962%
Andel av årsavgift: 15,294%
Driftskostnad 5 970 kr/år
varav
El: 5 970 kr (5087 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Kommentar 16 A lgh säkring 883 kr/år
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Nötskrikan 12
HALL
Öppen och ljus hall med plats för klädförvaring i nisch. Hallen leder er vidare in till bostaden och fördelar samtliga rum i en trivsam planlösning. Under fötterna ligger ett fint parkettgolv som enhetligt löper vidare in genom samtliga rum i lägenheten.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och biblioteksdel. Rummet har en gästvänlig planlösning och ligger i fil in mot matrum. Fönster i tre väderstreck ger fint ljusinsläpp. Centralt placerad finns här en öppen spis, vilket ger extra mysfaktor. Ytterligare guldkant till boendet får ni genom den inglasade balkongen i söder som nås från detta rum.

MATRUM
Det rymliga och ljusa matrummet nås från både vardagsrum och kök, vilket ger lägenheten ett luftigt och öppet intryck. Matrummet har en vacker vy över Kyrkbron samt älven. Detta rum går att disponeras om till ett sovrum i de fall behoven och önskemålen finns.

KÖK
Björkkök med vitt kakel ovan arbetsbänk i ek. Hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn samt induktionshäll är kökets maskinella utrustning. Invid fönster ryms matplats alternativt ytterligare utrymme till förvaringsbänk.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Tre garderober ger gott om förvaringsmöjligheter. Väggarna är tapetserade.

SOVRUM 2
Även detta rum är rymligt. Rummet har tapetserade väggar och inrett med tre inbyggda garderober.

BADRUM
Helkaklat badrum i grått och vitt. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Badrummet är inrett med dusch, wc, tvättställ med tillhörande kommod, högskåp samt tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp som ger fina förvaringsmöjligheter. Ett fönster släpper in ljus till badrummet.

ÖVRIGT
Rymligt förråd om ca 15 kvm beläget i källaren.

Mellan broarna! Ljus, öppen i modernt utförande invid älven!

Välkommen till denna rymliga och trivsamma gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Genomgående fina parkettgolv och ljus färgsättning. Lägenheten disponerar 4 rum i form av ett rymligt vardagsrum med öppen spis samt utgång till inglasad balkong i söder, matrum med älvsutsikt och fransk balkong, smakfullt björkkök, helkaklat badrum samt två rymliga sovrum. Till lägenheten finns en carport samt ett rymligt förråd.
Välkommen till ett vackert hus invid älven med närhet till den vackra älvpromenaden, centrumkärnan, busskommunikationer, matbutik och förskolor/skolor.

Förening

Varvsgatan 12

Förening

Brf Nötskrikan 12

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Nötskrikan 12 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006. Föreningen förfogar över 6st lägenheter med adress Varvsgatan 12 (renoverades 2006) och Timmermansgatan 4 (uppfördes 2006). Föreningen förvaltas ekonomiskt av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften har inte höjts sedan föreningen bildades och ingen höjning är planerad under 2020, enligt ordförande 2020-03-18.

HUSENS SKICK
2020 Inga stora renoveringar på gång
2018 Utvändig målning
2017 Mindre underhållsåtgärder har utförts som reparation av ventilation på vinden. Reparation och rensning av avlopp. Målning av friggebod.
Då fastigheterna är relativt nya och renoverade (2006) har inget större underhåll behövts.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Bredband via Comhem - var och en tecknar egna avtal och betalar för den kapacitet man vill ha. Ingår inte i avgiften.
Kabel TV- basutbud/grundutbud ingår.

PARKERING
Varje lägenhet har en parkering med carport. Ingår i hyran och ingen kö.

ÖVRIGT
Föreningen har ett stort förråd, verkstad samt ett förråd för exempelvis skidor.
Varje lägenhetsinnehavare tecknar egna elabonnemang. Juridisk person som förvärvar bostadsrätt kan beviljas inträde i föreningen efter beslut av styrelsen.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Dina Försäkringar. Föreningen har ingen hemsida. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-03-18. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Teg är en stadsdel i Umeå med 12 300 invånare. Ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng.

Närservice

Vid Tegs centrum finner man bland annat Coop Nära, apotek och Handelsbanken samt café. I området ca 5 min bort finns även välsorterad Ica Supermarket med generösa öppet tider. Umeås hockeylag Björklövens hemmarena finns också beläget på Teg. På Teg finns även Avion-handelsområde samt IKEA beläget. På Teg finns två låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan och Böleängsskolan, Engelska skolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med centrumkärnan.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter