Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Storgatan 8E

Väst på stan Umeå

1 650 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Storgatan 8E

Antal rum 2 rum
Boarea 44,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 650 000 kr
Avgift: 3 172 kr/mån ink, värme, vatten, internet och tv
Andel i föreningen: 4,57865%
Andel av årsavgift: 4,58015%
Pantsatt Ja
Allmänt Gemensam uteplats finns på innergård.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 24 juli 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 104 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Kliv in i denna välplanerade, nyproducerade (2018) och moderna gaveltvåa Väst på stan! Lägenheten har genomgående hög standard, härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, stilrena ytskikt och enhetligt parkettgolv. I harmoni disponeras tidlöst inrett kök med rostfri maskinpark och öppen planlösning mot vardagsrum, lyxigt helkaklat badrum med egen tvättutrustning, sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring samt hall med praktiskt klinkergolv. Stor och fin gemensam uteplats finns på föreningens innergård. Här bor du i det bästa av två världar, på lugnt och trivsamt område med ett stenkast från fantastiska älvspromenaden och på promenadavstånd till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. God kommunikation med buss till Universitet.

HALL
Inbjudande hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och ytterligare förvaring i stor garderob. Stilfullt parkettgolv löper enhetligt vidare i hela lägenheten och väggarna är ljusa.

KÖK & VARDAGSRUM
Lägenhetens kök är i mycket stilrent och tidlöst utförande med rostfria vitvaror, mörkgrå laminatbänkskiva, vita skåpluckor, vitt kakel och rostfria handtag. Gott om förvaring i skåp, bra arbetsytor och fint ljusinsläpp till matbestyren genom stort fönster. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, inbyggd micro och komfortabel diskmaskin.

Lättmöblerat allrum med öppet och trivsamt läge mellan kök, matplats och de gästvänliga ytorna. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i flera väderstreck. Här återfinns samma fina parkettgolv och ljust målade väggar som i övriga rum.

BADRUM
Komfortabelt badrum med kakel och klinkers i smakfullt och modernt utförande. Badrummets inredning består av WC, kommod, spegelskåp och dusch med vikbara väggar. Tvättmaskin, torktumlare och praktisk bänk för klädvård underlättar vardagen och fönster släpper in härligt dagsljus. Självklart är badrummet utrustat med golvvärme.

SOVRUM
Mysigt sovrum med utrymme för dubbelsäng och enklare möblemang. Här ges mycket gott om förvaring i flertalet garderober. Samma fina parkettgolv som övriga lägenheten och vitmålade väggar klär ytskikten.

BRA ATT VETA
Framför lägenheten på innergården finns store gemensam uteplats och gräsyta.
Nu finns möjligheten att få flytta in i denna välplanerade, nyproducerade (2018) och moderna gaveltvåa Väst på stan! Lägenheten har genomgående hög standard, härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, stilrena ytskikt och enhetligt parkettgolv. I harmoni disponeras tidlöst inrett kök med rostfri maskinpark och öppen planlösning mot vardagsrum, lyxigt helkaklat badrum med egen tvättutrustning, sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring. Stor och fin gemensam uteplats finns på föreningens innergård. Här bor du i det bästa av två världar, på lugnt och trivsamt område med ett stenkast från fantastiska älvspromenaden och på promenadavstånd till centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. God kommunikation med buss till Universitet. Varmt välkomna att höra av er för mer information

Förening

Storgatan 8E

Förening

Brf Skäppan

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen BRF Skäppan är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 19 lägenheter och en frisörsalong. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften kommer att höjas med 2,1% f o m 1/4 2021 enligt ordförande 2021-03-05.

HUSETS SKICK
Tre av fyra fastigheter är nybyggda och en är helrenoverad.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar.

GÅRDEN
Gräsmatta samt asfalterad yta med en fin gemensam uteplats. Bilparkering finns även på innergården.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Telia ingår i månadsavgiften.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns i källaren för boende på adressen Storgatan 10A. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Bokning sker på lista. Övriga lägenheter har tvättmaskiner i lägenheten.

PARKERING
Motorvärmarplats finns på innergården. Bokas och sköts av styrelsen. Kostar 400:-/månad. Separat kösystem. För närvarande är 1-2 platser lediga, enligt ordförande 2021-03-05.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett förråd beläget i källare. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-03-05. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närservice

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter