Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sagovägen 24B

Tomtebo/Nydalaviken Umeå

1 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Torsdag 29/10 17.30-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sagovägen 24B

Antal rum 3 rum
Boarea 79,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr F1401
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 706 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, IT, fasta delen på IP-telefoni
Andel i föreningen: 3,16275%
Andel av årsavgift: 3,16%
Driftskostnad 2 530 kr/år
varav
El: 2 530 kr
Beräknat antal pers: 1
Rymlig balkong, högst upp i söderläge
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011
Ventilation Mekanisk till och frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 12 juni 2015
Energiklass: C
Primärenergital: 102 kWh/m² och år
Övriga byggnader Förråd finns på markplan och tillhör lägenheten
HALL
Välkommen in till hallen som trivsamt leder er in till de sociala ytorna kök, matplats och vardagsrum i en öppen och gästvänlig planlösning. Hallen är inredd med praktisk skjutgarderob med speglar, vilket döljer klädförvaringen på ett fint sätt. Här finns även utrymme för en mindre separat avhägningsplats för kläder. Väggarna är ljusa, vilket är genomgående i hela bostaden och ger ett fint helhetsintryck. Den känslan förstärks ytterligare av de genomgående fina parkettgolvet som löper genom samtliga rum.

KÖK
Centralt placerat disponeras lägenhetens kök, med matplats och vardagsrum på var sida. Köksinredningen är stilren med vita skåp och svart/grått kakel ovan arbetsbänk. Flertalet skåp ger gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytorna är mycket generösa vilket underlättar matbestyren. Den maskinella utrustningen innefattar inbyggd ugn, glaskeramikhäll, diskmaskin samt hel kyl och frys. Matplatsen är rymlig med utrymme för flertalet gäster vid bordet. Härifrån nås lägenhetens balkong. Balkongen har trevlig utsikt samt ligger i ett solfyllt söderläge.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med fin vy över innergården. Rummet har utrymme för soffgrupp och TV-möbel och upplevs lättmöblerat.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Till sovrummet hör en rymlig och smakfullt inredd klädkammare.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet nås lägenhetens andra sovrum. Rummet är idag inrett som kontor, men går utmärkt att inreda som barnrum alternativt gästrum. Rummet har 2 garderober

BADRUM
Rymligt badrum inrett med duschhörn, duschväggar, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel. Här finns även separat tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, bänk samt överskåp till förvaring samt handduksskåp. På golvet ligger svart klinker och väggarna är vitkaklade.

Ljust boende med balkong i söderläge

Modern och stilren 3:a med trevlig planlösning på populära Sagovägen! Belägen högst upp i huset med rymlig balkong i direkt söderläge. Genomtänkt kök placerat med utsikt över både matplatsen och vardagsrummet. Två sovrum och inredd klädkammare. Generöst tilltaget, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Vackert beläget nära naturen med nydalasjön nära intill, promenadstråk, skola och förskola.

Förening

Sagovägen 24B

Förening

Brf Slöjan

Allmänt om föreningen

Brf Slöjan 4 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 29 st lägenheter belägna på Sagovägen 24 A-C. Av lägenheterna är alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av ASPIA AB och tekniskt av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Överlåtelseavgiften på 1183 kr och pantsättaravgiften är 473 kr och skall betalas av köparen. Föreningens syn på ekonomin är god. Ingen avgiftshöjning är planerad i nuläget, enligt ordförande 2020-08-31.
HUSETS SKICK
Uppförandet av byggnaderna slutfördes under 2011.

GÅRDEN
Till huset hör en underbar gård med stor gräsmatta, planteringar och trevliga sittplatser med bord och bänkar. Här finns också en lekplats med sandlåda, klätterställning och båt. Föreningen har startat en trädgårdsgrupp för att uppmuntra odling, del av gårde har avsatts för att odla med pallkrage. Gemensamt soprum finns för källsortering av hushållssopor.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Telia, Trippel Play. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften och innefattar: Telia Bredband Fiber LAN 100mb/s, Telia Digital-TV kanalpaket Lagom + 1 st digitalbox, Telia Bredbandstelefoni, prisavtal Mini. För mer information gå in på www.telia.se.

PARKERING
Det finns 30 st carportplatser med tillhörande kallförråd för 600 kr/månad. Enligt föreningen kan man ta över den carportplats som säljaren förfogar över. Respektive bostadsrättshavare har separat arrendekontrakt med föreningen. Ingen kö och inga ledig, enl ordf 2020-08-31. Gästparkeringar finns på området och parkeringskort erfordras.

ÖVRIGT
Det finns ingen tvättstuga i föreningen utan alla lägenheter har en egen tvättmaskin och torktumlare. På gården finns det cykelskjul där man kan ställa sin cykel. Barnvagnar får ställas under trappan på entréplan. Till lägenheten hör ett förråd med gallerdörr som är placerat på entréplan. Hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2020-08-31. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närheten av universitet, sjukhus och Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är omtyckt med promenadvägar, grillplatser, badstränder, motionsslingor och äventyrslekpark. Naturreservatet Grössjön ligger inom promenadavstånd.

Närservice

I området finns Stora Coop, pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter