Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnvägen 3C

Väst på stan Umeå

5 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnvägen 3C

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 81,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 308136001-0041
Våning 11 av 11, hiss finns
Kommentar Högst upp i huset
Ekonomi Pris: 5 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5 780 kr/mån inkl värme, vatten, Trippelplay (Kabel -TV, internet, fast telefoni obligatoriskt tillägg), garageplats
Andel i föreningen: 1,47061%
Andel av årsavgift: 1,47061%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Hall med plats för kapp - och skohylla. Ett fint ljusgrått klinker ligger praktiskt på golv (golvvärme) innan ett vackert vitpigmenterat parkettgolv tar vid och enhetligt löper vidare in genom hela bostaden vilket ger en fin helhetskänsla. Den känslan förstärks ytterligare av de genomgående vitmålade väggarna. De stora fönsterpartierna från gemensamhetsytorna och den generösa takhöjden ger fint ljusinsläpp och en öppen känsla till hallen.

VARDAGSRUM
Rakt fram når ni de rymliga och sociala ytorna kök, vardagsrum och matrum i en öppen och helt integrerad planlösning, vilket ger en socialt, representativt och gästvänligt intryck. De stora fönsterpartierna i tre väderstreck ger fint ljusinsläpp och himmelsk vy över älv och takåsar vart du än befinner dig i rummet.

Vardagsrumsdelen är generös med utrymme för både soffgrupp, fotölj och TV-möbel utan att rummet känns övermöblerat. Från denna del av rummet nås en av lägenhetens två balkonger. Balkongen är inglasad och mycket rymlig med plats för både loungedel och matplats. Från denna plats har ni fin utsikt över den västra delen av stan och in mot centrumkärnan. Här njuter ni av eftermiddags- och kvällssol.

KÖK och MATPLATS
Köksinredningen är grå med arbetsytor i mörkare laminat, vilket ger en fin kontrast till den ljusa inredningen. Fina trädetaljer och vitrinskåp ger köket en lyxigare känsla. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, diskmaskin, vinkyl, inbyggd ugn och mikro samt induktionshäll. En arbetsbänk delar av köksdelen från den intilliggande matplatsen.

Lägenhetens matplatsen är rymlig med utrymme för flertalet gäster och stora familjedagar, vilket gör det enkelt att umgås medan sysslorna avlöser varandra. Från denna del av rummet når ni lägenhetens andra balkong, även den rymligt med utrymme för exempelvis solplats och matplats. Här har ni utsikt över älven och dess närområde.

SOVRUM 1
Bostadens båda sovrum nås från hall. Sovrum 1 är mycket rymligt med plats för dubbelsäng. Rummet är stilfullt inrett med skjutgarderober.

SOVRUM 2
Rummet har en bra storlek och passar utmärkt som ett kombinerat gästrum och kontor alternativt barnrum. Även detta rum har skjutgarderober.

BADRUM
Vackert och stilfullt inrett badrum med grå klinker och carraramönstrat kakel (golvvärme). Generös takdusch, duschvägg, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp är badrummets inredning. Badrummet är även inrett med tvättdel innehållande tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk samt överskåp.

WC
Separat gästtoalett i samma fina utförande av kakel och klinker som i badrum. Toaletten är inredd med wc-stol och tvättställ samt spegel.

ÖVRIGT
Garageplats ingår till lägenheten samt förråd belägen i källarplan.
Hushållsel debiteras via föreningen, individuell mätning. Schablonmässigt 3 078 kr/år (256kr/m) enligt ekonomisk plan.

Högst upp med utsikt över älv och takåsar!

Vill ni bo centralt och representativt? Modernt och stilfullt? Öppet och ljust? Vid älv och natur? Då har ni verkligen hamnat rätt! Två rymliga balkonger, en med älvsutsikt och den andra med utsikt över takåsar sätter ytterligare guldkant till ert boende. Hela lägenheten håller en moderna och stilfull inredning med fina tillval i hög standard. Genomgående högt i tak, stora fönsterpartier, parkettgolv och ljusa ytskikt, ger en bra helhetskänsla. Garage i källarplan tillhör bostaden och bekvämt når ni garage med hiss där även lägenhetsförråd disponeras. Föreningen godkänner juridisk person.
Här bor ni med gångavstånd från Umeås shoppinggatan, restauranger, matbutik, träningsanläggning, buss och tågkommunikationer samtidigt som ni bor endast ett stenkast bort från älvspromenaden och naturen. En härlig och optimal kombination värt vartenda steg! Välkommen på visning!

Kika in videon;

Förening

Kvarnvägen 3C

Förening

Västra Stranden 2

Allmänt om föreningen

Föreningen registrerades 2018 och bostäderna är nyligen färdigställda under 2021. Två bostadshus fördelar 86 lägenheter samtliga med tillhörande förråd i källarplan. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Ingen renovering är planerad pga. att huset är nybyggt.

GÅRDEN
Gräs, asfalt, plattor, lekytor, uteplats, grillplats och härlig grönska i form av växter och träd. Kommer att färdigställas under vår/sommar 2021, men ej vara helt etablerad förrän sommaren 2022.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV (Telia Lagom) och bredband (100/100) via Telia. Obligatoriskt tillägg 269 kr/månad.

PARKERING
Garageplatser ingår i bostadsrätten för 3/4:or och är därmed inbakad i månadsavgiften.
MV-plats kostar 500kr /månad. Bokas via Riksbyggen.
Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”. Ja.

ÖVRIGT
Lgh-förråd samt cykelförråd på plan -1. Cykelförråd finns även på entréplan. Morgontidning i fack vid lägenhetsdörr, övrigt i låst postfack vid entrédörr.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-05-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Väst på stan är den västra delen av gamla Umeå innerstad. Området avgränsas av E4:an i öst, Tvärån i väst, E12:an i norr samt Umeälven i söder. Det står fortfarande kvar byggnader efter stadsbranden 1888, bland annat Umeås äldsta stenhus "smörasken". Väst på stan har en äldre charm och ett flertal små butiker, bara ett stenkast från den pulserande stadskärnan. Här har man också närhet till älven med fina promenadstråk.

Närservice

Förskola, skola, gymnasieskola, Nolia, polisstation, Umeå Stadshus, löjtnants Grahns gård, parker, minigolfbana, promenadstråk längst Umeälven, butiker och livsmedelsaffär.

Kommunikation

Här har du bra cykelvägar samt närheten till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer. Lokala bussförbindelser är goda, för mer info kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter