Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnvägen 3A

Väst på stan Umeå

2 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tisdag 21/9 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnvägen 3A

Antal rum 2 rum
Boarea 49,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 306384001-0007
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr
Avgift: 2 919 kr/mån Inkl värme vatten, kabeltv och internet. Hushållsel tillkommer.
Andel i föreningen: 0,78392%
Andel av årsavgift: 0,78392%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Fastigheten Välten 1 Umeå
HALL
Hall med plats för kapp - och skohylla och dessutom en garderob. Ett fint ljusgrått klinker ligger praktiskt på golv (golvvärme) innan ett vackert vitpigmenterat enstavsparkettgolv tar vid och enhetligt löper vidare in genom hela bostaden vilket ger en fin helhetskänsla. Den känslan förstärks ytterligare av de genomgående ljust målade väggarna. De stora fönsterpartierna från gemensamhetsytorna och den generösa takhöjden ger fint ljusinsläpp och en öppen känsla till hallen.

VARDAGSRUM
Rakt fram når ni de sociala ytorna kök, vardagsrum och matrum i en öppen och helt integrerad planlösning, vilket känns socialt och gästvänligt. De stora fönsterpartierna ger fint ljusinsläpp och magisk utsikt. Vardagsrumsdelen ger utrymme för soffa, fåtölj och TV-möbel utan att rummet känns övermöblerat.

KÖK och MATPLATS
Köksinredningen från Sentens har en ljus lucka med ett härligt trämönster som tillsammans med de bruna läderbeslagen verkligen gör bostaden till något alldeles extra. Många är de extra tillvalen i detta kök ,pushfunktion på överskåp, och en stor diskho. Den maskinella utrustningen består av tystgående integrerad diskmaskin , extra stor exklusiv spishäll, extra stor ugn och micro från Electrolux. Köket har även en köksfläkt från Franke. Exklusiva blandare. Bänkskivan är i grå betong laminat, som ger en fin kontrast till den ljusa inredningen.

Från lägenhetens matplats når du den rymliga fantastiska inglasade balkongen med utsikt över älven och dess närområde. Här har man även valt att installera infravärme vilket gör det extra mysigt att sitta här även under de inte allt för varma dagarna.

SOVRUM
Bostadens sovrum är mycket rymligt med plats för dubbelsäng. Rummet är stilfullt inrett med skjutgarderober med stor spegel och vita strukturdörrar. Garderoben är även inredd med anpassad praktisk inredning.

BADRUM
Vackert och stilfullt inrett badrum med grå klinker och (golvvärme). Generös takdusch, duschvägg, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegelskåp är badrummets inredning. Badrummet är även inrett med tvättdel innehållande extra stor kombimaskin för tvätt och tork med ovanliggande arbetsbänk samt överskåp.

ÖVRIGT
Förråd belägen i källarplan ingår i lägenheten
Hushållsel debiteras via föreningen, individuell mätning.

Tvåa på Kvarnvägen med det lilla extra

Denna fina lägenhet är välplanerad och har en social planlösning med generöst ljusinsläpp. Den håller en hög standard med modern och stilfull inredning med mycket smakfulla tillval. Genomgående högt i tak, stora fönsterpartier, ljuslaserade 1-stavs parkettgolv och målade ljusa ytskikt, ger en bra helhetskänsla. Köket från Sentens har en ljus lucka med ett härligt trämönster som tillsammans med de bruna läderbeslagen verkligen gör bostaden till något alldeles extra. Från köket har du utgång till den underbara rymliga inglasade balkongen med älvsutsikt. Helkaklat rymligt badrum med tvättmöjlighet, wc med tvättställ och mysigt sovrum med skjutdörrsgarderober.
Här bor ni med gångavstånd från Umeås shoppinggator, restauranger, matbutik, träningsanläggning, bra busskommunikation samtidigt som ni bor endast ett stenkast bort från älvspromenaden och naturen. En härlig och optimal kombination. Välkommen på visning!

Förening

Kvarnvägen 3A

Förening

Brf Västra Stranden 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Västra Stranden 1 registrerats hos Bolagsverket den 9 februari 2017 (org. nummer: 769633-8974) och under hösten 2017 påbörjades uppförandet av 2 bostadshus på fastigheten Välten 1 i Umeå. Husen stod klara 2020 och har sammanlagt 87 bostadslägenheter med tillhörande lägenhetsförråd. Styrelsen har inte beslutat om någon höjning av månadsavgiften för 2021.

KOMMANDE PROJEKT
Inglasning av balkonger som inte är inglasade. Föreningen har förberett för laddstolpar i garaget. Samtliga är besiktade och godkända.

PARKERINGAR
Det finns 38 parkeringsplatser i källargarage, varav en är handikappanpassad. Det finns även 25 parkeringsplatser på gården, varav en är handikappanpassad.
För tillfället är alla parkeringsplatser uthyrda . P-plats ute kostar 500 kr/mån. Garage: 1 000 kr /mån. Separat kö som sköts av Riksbyggen.

KABEL-TV / BREDBAND
Föreningen har avtal med Telia: kollektiv bredband 100/100Mbit/s, kollektiv bredbandstelefoni, kollektiv TV, tv-paket Lagom. I avgiften ingår Trippel play.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Två cykelförråd, ett i respektive hus, samt lekplats för barnen.

ÖVRIGT
I avgifterna ingår Trippel play, värme och vatten. Elen debiteras på lägenhetens avgift/faktura. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter