Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kronovägen 7A

Teg Umeå

1 295 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kronovägen 7A

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 38,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 161008
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Kommentar Högt och fint läge!
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 2 246 kr/mån ink, värme, vatten och tv
Andel i föreningen: 1,3853%
Driftskostnad 2 220 kr/år
varav
El: 2 220 kr (1445 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år inklusive 16 Ampere lägenhetssäkring.
Pantsatt Ja
Allmänt Nyrenoverad och rymlig balkong med sol på dagen och utsikt över föreningens gård.
Till lägenheten hör ett stort förråd i källarplan samt ett matkällarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1955
Ventilation Frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 2 december 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 97 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Kliv in i denna charmiga och perfekt belägna etta med balkong på Teg! Lägenheten har härligt ljusinsläpp, genomgående modern färgsättning, vacker holmsundsparkett och tilltalande planlösning. I harmoni fördelas separat kök i tidstypisk stil med utrymme för matgrupp, lättmöblerat allrum med plats för såväl säng, soffa och skrivbord eller matsalsbord, helkaklat badrum med golvvärme och hall med förvaringsmöjlighet. Den generösa balkongen med härlig sol under dagen och utsikt över föreningens gård sätter guldkant på boendet! Två tillhörande förråd, låg avgift och föreningen har under senaste åren utfört flertalet standardhöjande renoveringar.

På Teg bor du med några minuters promenad till stadens puls med dess kompletta utbud av affärer och restauranger, nära vackra älven, fina promenadstråk vid Bölesholmarna, T3 arena, Avion och flera mataffärer. God kommunikation till centrum och Universitetet.

- Optimalt läge på Teg
- Separat kök
- Nyrenoverad balkong
- Helkaklat badrum
- Låg avgift

HALL
Välkomnande och praktisk hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder och klädförvaring i inbyggda garderober. Varm rosa väggfärg och klassiskt parkettgolv pryder ytskikten.

KÖK
Platsbyggt kök med angenäma originaldetaljer som kryddhylla och skafferi. Vita klassiska luckor med tidstypiska handtag, vitt kakel och rostfri arbetsbänk gör köket ljust och charmigt. Kökets maskinella utrustning består av kyl och frys, spis med ugn, fläkt och komfortabel diskmaskin. Här finns utrymme för köksö för att skapa mer arbetsyta eller matgrupp om så önskas. Ljus matta och målade väggar.

ALLRUM
Lättmöblerat och rymligt rum med utrymme för såväl säng, soffa, tv-möbel och matgrupp eller skrivbordshörna om så önskas. Dekorativ fondtapet och vackert holmsundsparkett ramar fint in det gästvänliga rummet. Härifrån nås lägenhetens pärla, den nyrenoverade och generösa balkongen med insynsskyddat läge och med rogivande utsikt över föreningens stora och grönskande gård.

BADRUM
I anslutning till lägenhetens hall nås det modernt renoverade och stambytta badrummet med kakel och klinkers i stilsäkert utförande. Badrummets inredning består av wc, handfat med kommod och dusch med vikbara väggar. Golvvärme värmer frusna fötter.

Optimalt belägen och rymlig etta på Teg!

Kliv in i denna charmiga och perfekt belägna etta med balkong på Teg! Lägenheten har härligt ljusinsläpp, genomgående modern färgsättning, vacker holmsundsparkett och tilltalande planlösning. I harmoni fördelas separat kök i tidstypisk stil med utrymme för matgrupp, lättmöblerat allrum med plats för såväl säng, soffa och skrivbord eller matsalsbord, helkaklat badrum med golvvärme och hall med förvaringsmöjlighet. Den generösa balkongen med härlig sol under dagen och utsikt över föreningens gård sätter guldkant på boendet! Två tillhörande förråd, låg avgift och föreningen har under senaste åren utfört flertalet standardhöjande renoveringar.

På Teg bor du med några minuters promenad till stadens puls med dess kompletta utbud av affärer och restauranger, nära vackra älven, fina promenadstråk vid Bölesholmarna, T3, Arena, Avion och flera mataffärer. God kommunikation till centrum och Universitetet. Varmt välkommen på visning!

Förening

Kronovägen 7A

Förening

Brf Spetsen 15 & 16

Allmänt om föreningen

Brf Spetsen 15 & 16 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Föreningen förfogar över 54 st lägenheter belägna på fastigheterna Spetsen 15 samt Spetsen 16 med adresserna Furugränd 2 A-B, Furugränd 4 A-B samt Kronovägen 7 A-B. Fastigheterna byggdes 1955 och 1959. Av lägenheterna är 49 upplåtna med bostadsrätt och 5 med hyresrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Simpleko i Uppsala av HSB Norr. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen planerad höjning av månadsavgiften under 2021 enligt ordförande 2021-03-25.

HUSENS SKICK
2020-2019 Balkongerna renoverade- större till ytan och vissa har inglasats.
2018 Relining av stammar under fastigheterna och tagit ner slitna träd på innegården.
2017 Nya fönster och nya balkongdörrar i alla lägenheter samt byte av lägenhetsdörrar (54 st). Dränering kring Furugränd 2. Indragning av fiber (Umenet).
2016 Stambyte, nya ytterdörrar, omdragning el.
2016-2015 Stambyte med tillhörande badrumsrenovering. I samband med stambytet genomfördes omdragning av el i huset samt ny ventilation och köksfläktar i samtliga lägenheter.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar

GÅRDEN
Mysig innergård med sociala ytor där man lagt stenplattor och sittplatser finns. På gården finns även en grill som de boende kan använda.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har två tvättstugor: en tvättstuga är belägen i huset på Furugränd 2, den andra är belägen i källaren på Furugränd 4B och delas med huset på Kronovägen 7.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via ComHem där grundutbud ingår i månadsavgiften. Möjlighet att teckna bredband via ComHem, ingår ej i månadsavgiften. Fiber indraget. För utbud samt priser gå in på www.comhem.se
Fr.o.m juni 2017 finns även fiber via Umenet som valbar internetleverantör (ingår ej i avgiften).

PARKERING
44 st parkeringsplatser med motorvärmarstolpe (360 kr/mån). Det är 4 st i kön, enligt förvaltaren Simpleko, 2021-03-29.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns det ett cykelförråd.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör det två källarförråd. Soprum med sortering för hushållssopor, förpackningar/tidningar, lyskärl och batterier, bruna kärl för matavfall. Finns även sortering för glas på Kronovägen 7. Försäkring till fullvärde har föreningen tecknat hos Trygg Hansa AB och i avtalet ingår styrelseförsäkring. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Hemsida www.brfspetsen1516.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2021-03-25). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närservice

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter