Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hjältevägen 23

Tomtebo/Nydalaviken Umeå

1 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Onsdag 19/5 16.30-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hjältevägen 23

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 73,90 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Underbart markplansläge!
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 6 100 kr/mån ink, värme, vatten, internet, tv, hushålls el och parkeringsplats
Andel i föreningen: 2,02855%
Andel av årsavgift: 2,02855%
Pantsatt Ja
Allmänt Stor och härlig uteplats i solfyllt söderläge.
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2002
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 143 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Forskarlen 1
Välplanerad och ljuvlig markplansfyra med stor uteplats i soligt läge! Lägenheten fördelar modern inrett kök i öppen planlösning mot vardagsrum, tre sovrum, separat klädkammare och rymligt badrum med badkar och tvättmöjlighet. Gavelläget, generös takhöjd och stora fönsterpartier ger en härlig rymd och ljus till hela lägenheten. Allt ingår i avgiften, även parkeringsplats med motorvärmarstolpe och ett generöst förråd.

På naturnära och barnvänliga Tomtebo bor ni med bekvämt cykelavstånd till Universitet, NUS och IKSU och ett stenkast från badplats vid Nydalasjön. Härlig miljö, fina rekreationsområden och motionsspår. Goda bussförbindelser med busshållplats i närheten som både går till Universitet och stan med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Välkommen att boka visning!

- Uteplats i söderläge
- Allt ingår i avgiften
- Gavelläge
- Modern och stilren
- Nära fantastiska Nydalasjön

HALL
Inbjudande och möblerbar hall i vinkel med avhägningsmöjlighet för ytterkläder. På golvet ligger vacker parkett som enhetligt löper vidare i samtliga rum. Dekorativ tapet och ljust målade väggar. God förvaring ges i anslutande klädkammare.

KÖK
Stilsäkert inrett kök med skåpinredning i vitt med handtag i roséguldfärg. Under överskåpen pryder ett vitt rutigt kakel och matbestyren utförs på arbetsbänk i trä. Fullstor kyl och frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin är kökets maskinella utrustning. Invid köket finns matplats för sex personer och köksdelen integrerar trivsamt i öppen planlösning med vardagsrumsdelen.

VARDAGSRUM
Lägenhetens hjärta, vardagsrummet har utrymme för soffa, tv-möbel och kan enkelt möbleras med variation. Härifrån når ni lägenhetens underbara altan i solfyllt söderläge. Här avnjuts många lata dagar tills solen går ner. Målade väggar, mönstrad tapet och stilfullt parkettgolv ramar fint in det gästvänliga rummet.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Tapetserade väggar och på golvet ligger parkett. Trivsamma fönster i två väderstreck.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet ligger intill det första och är i bra storlek. Målade väggar i en trendig rosa kulör och samma stilfulla parkettgolv. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet nås från hallen och passar utmärkt som kontor eller gästrum. Rummet är målat i en sober grå färg.

BADRUM
Komfortabelt badrum med ljus matta på golv och delvis kaklade väggar. Badrummet är inrett med badkar med takdusch, handdukstork, wc, handfat och spegelskåp. Separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och praktiskt tvättbänk med skåp till förvaring.

ÖVRIGT
I föreningens information står lägenheten angiven som 3 rum o kök.
Hatthyllemöbeln ingår inte i köpet.

Stilsäker och väldisponerad fyra i markplan!

Välplanerad och ljuvlig markplansfyra med stor uteplats i soligt läge! Lägenheten fördelar modern inrett kök i öppen planlösning mot vardagsrum, tre sovrum, separat klädkammare och rymligt badrum med badkar och tvättmöjlighet. Gavelläget, generös takhöjd och stora fönsterpartier ger en härlig rymd och ljus till hela lägenheten. Allt ingår i avgiften, även parkeringsplats med motorvärmarstolpe och ett generöst förråd.

På naturnära och barnvänliga Tomtebo bor ni med bekvämt cykelavstånd till Universitet, NUS och IKSU och ett stenkast från badplats vid Nydalasjön. Härlig miljö, fina rekreationsområden och motionsspår. Goda bussförbindelser med busshållplats i närheten som både går till Universitet och stan med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Välkommen att boka visning!

Förening

Hjältevägen 23

Förening

Brf Bo Klok Tomtebo 2

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Bo Klok Tomtebo 2 äger fastigheten Vattenhästen 1 och Forskarlen 1 med adresser Hjältevägen 6-28, 46-48 och 84-106 (jämna nummer) samt Hjältevägen 7-29, 47-69 (udda nummer) som består av 10 hus med 6 lägenheter i vardera hus, totalt 60 lägenheter. Husen byggdes under 2002 och är fördelade på fem infarter där varje hus omges av grönyta. Allt betalas via avgifter till föreningen: Värme/vatten, el, bredband, kabel-tv, parkeringsplats med motorvärmarstolpe och odlingslott. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar. Föreningen anlitar HSB förvaltning. Enligt ordförande (2020-09-15) är inga avgiftsförändringar på gång.

HUSENS SKICK/KOMMANDE RENOVERINGAR
De närmaste åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: Byte av exteriörbelysning, målning balkonger/loftgångar, reparation gräsmatta, byte plank/måla plank vid parkeringarna, måla förrådsdörrar, oljning av loftgångar. Planerade åtgärder finansieras med egna medel och avskrivningsplaner samt uttag ur fond för yttre underhåll.
2018: Byte cirkulationspumpar värme, nya brevlådor, satt lås och trösklar på soprum, tagit bort samtliga grindar/grindstolpar samt uppgraderat switchar för internetanslutning. Stadgeenlig fastighetsbesiktning utfördes 2018-08-12.
2017: Byte av björkar utmed gatan, byte av plank mellan uteplatser, genomförd OVK, rensning av hängrännor.
2016: Uppgradering av bredbandskapacitet från 100 mbit/s till 1000 mbit/s och bytt ut björkar utmed gatan.
2015: Bytt ut staket mot Hjältevägen och tömt komposter.
2014: Ventilationsuppgradering i samtliga lägenheter.

BILPLATS
Motorvärmarplats (ingår i avgiften) Det finns 63 st p-platser i föreningen, varav 3 st gästparkeringar. Alla nya medlemmar är garanterad en plats.

KABEL TV OCH INTERNET
Kabel-tv via Comhem, basutbud, obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. Bredband: A3 1Gbit/s, obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

GÅRDEN
Husen är omgivna av grönytor och lummig växtlighet. Här finns också möjlighet för de boende att odla på sin egna odlingslott (ingår i avgiften).

ÖVRIGT
En kallförrådslänga tillhörande lägenheterna finns på varje tomt. Gemensamma städdagar vår och höst. Snöskottning sköts av Degersjö entreprenad och plåt tillsammans med Umeå Logistikgrupp. Gräsklippning sköts av HSB. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Västerbotten, i försäkringen ingår bostadsrättstillägg och momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Föreningens hemsida www.bokloktomtebo2.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2020-09-15). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Varmt välkommen till Tomtebo! Här blandas flervåningshus med lantliga villor och närservice med vackra naturområden – helt enkelt ett område med allt. Även om Tomtebo utvecklas i rask takt så finns ändå den härliga Bullerby-känslan kvar och här finns nöjen för såväl stora som små. Området kring Nydalasjön är omtyckt och uppskattat med sina vackra promenadvägar, mysiga grillplatser och härliga motionsslingor. Precis intill sjön ligger även Äventyrslekparken - här finns höga klätternät, studsmattor, skateboardlek, labyrint, linbana, vattenlek med mera. Ett givet utflyktsmål för barnfamiljen. Och lockar skogen samt fågelskådning så finns Naturreservatet Grössjön på promenadavstånd. Tomtebo sjuder helt enkelt av aktivitet, sommar som vinter.

Närservice

I området finns Stora Coop, populära Restaurang Ruccola som serverar vedugnsbakad pizza samt Tomtebo kiosk. På gångavstånd finner du även Ålidhem centrum med matbutiker, flera restauranger samt Apotek.

Kommunikation

Till centrumkärnan och NUS / Universitet går flertalet bussar, bland annat Ultrabuss nummer 8 och 75. För den hurtige är promenad- och cykelvägarna välskötta samt både upplysta och sandade vintertid.

Övrigt

Det stora antalet småknattar speglar utbudet av barnomsorg på Tomtebo – här finns flertalet förskolor som huserar i moderna och trevliga lokaler. Områdets skola, Sjöfruskolan, består av två enheter. Förskoleklass till årskurs 6 finns på Tomtebo och årskurserna 7-9 finns på Ålidhem. För eleverna på Tomtebo ger närheten till Nydalasjön, Äventyrslekparken samt skogen och naturen runt omkring stora möjligheter till lek och lärande. Sjöfruskolan har fått utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling” och är utnämnda till modellskola för WWF:s ”Skola på Hållbar Väg” – helt enkelt en skola helt rätt i tiden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter